MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Was. Czytam i az troszke zazdroszcze
niektóre już po Studniowce
a mi wg om 123 dni zostalo
wg USG 116. Kawał czasu a ja już nie mogę sie doczekać. Codziennie mogłabym Mala podglądać.
W sumie najważniejsze aby zdrowa!
Milego dnia
Ps. Zyrcia co z Tobą?
Gonia już lepiej? Jak szyjka?rybka33 lubi tę wiadomość
-
Heja heja, ja miałam jakiś atak bólu żołądka w nocy, pierwszy raz w życiu az tak mnie bolał.... Myślałam ze się przekręcę... Nie chciałam robić rodzinie pobudki żeby zrobić sobie rumianek czy miętę wiec wzięłam rennie które miałam przy łóżku i po jakimś czasie przeszło.. . Zwalam wine na skórkę z pomidora... Mam nadzieję że żadna jelitowka czy grypa żołądkowa się z tego nie rozwinie.
-
Martchen wrote:Tak Was. Czytam i az troszke zazdroszcze
niektóre już po Studniowce
a mi wg om 123 dni zostalo
wg USG 116. Kawał czasu a ja już nie mogę sie doczekać. Codziennie mogłabym Mala podglądać.
W sumie najważniejsze aby zdrowa!
Milego dnia
Ps. Zyrcia co z Tobą?
Gonia już lepiej? Jak szyjka?
Kochana czekam na.obchod poranny i pewnie.beda mnie badac.. brzuszek sie napina ale nerwy odpuscily .. wtedy cos wiecej bede mogla powiedziec.. ale.wolalbym byc.w domu tam przeciez tez moge lezec tak samo jak i tutaj..
Maly szaleje w brzuszku wiec pewnie i jemu lepiej jest..
A jak u ciebie sytuacja??
Zyrcia??
-
ag194 wrote:Puszczam małej kołysanki a ona skacze po brzuszku:) szkoda, że zawsze jak wyciągam tel żeby ją nagrać, to przestaje
może jak będzie większa to ją złapie na filmie.
,Kiedyś tam będziesz miał dorosłą duszę, kiedyś tam, kiedyś tam. Ale dziś, jesteś mały jak okruszek, który los rzucił nam'
Czy to nie jest piękne? bo ja ryczę jak to słyszę.
Sylwia dobrze, że z Nikosiem już lepiej.
Ale jest piekna,bez dwoch zdan;)
Gonia mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze.ściskam mocnoMEGI81 lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Espera wrote:Gonia, odpoczywaj i staraj się nie denerwować. 2/3 drogi już za nami!!!
A mężowi przekaż kopniaka ode mnie!!!
Kamilutek, ja na Twoim miejscu sprawdziłabym czy w ciąży nie jestem... no bo jak waga tak rośnie bez przyczyny to może być to ...
Wczoraj na imprezie była dziewczyna w 39 tygodniu, mówi że w ciągu 2 tyg przytyła 5kg teraz... pamiętam ze ja ze Stasiem też miałam taki sprint na końcówce i cieszę się że tym razem ta cesarka będzie wcześniej bo mniej przytyjęDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Wolne mam, dzieci u babci a ja spać nie mogę
Dzisiaj odbieram młodszego
Hope moi też smoczkowi, ale o dziwo udało się ich ok 2 lat bez problemu odstawić
Amilka ja mam podobnie. Zaczynam tyc w 2 trymestrze i od razu kg tygodniowoa wagę mam już za wysoką.
-
amilka87 wrote:Ja w piereszej ciąży w drugim trymestrze przytyłam 15 kg a w trzecim 5. Mam nadzieje ze mi tez sie waga lekko uspokoi w 3 trymestrze a zostało mi 6 kg do 100 ;( mam nadzieje ze nie dobije ;(
-
Hope_ wrote:Można oczywiście podłożyć np segregator
U nas segregatorów z papierami służbowymi w bród, niech się więc choć raz do czegoś sensownego przydadzą
Hope, jak się dziecię rozpędzi z kopaniem, to ani się obejrzysz, a będzie ćwiczył boks na jelitach i pęcherzach
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Jestem na glukozie. Wypita jakies 15 min temu. Tak mi cholernie słabo. Podobno cukier gwałtownie spada teraz, kiedy się zrobi lepiej? Pielęgniarka proponowała przed chwilą, że może mnie położyć ale jeszcze się tak źle nie czułam. Wolałabym tu przetrwać na spokojnie w korytarzu.
-
nick nieaktualny
-
Kleopatra wrote:Wolne mam, dzieci u babci a ja spać nie mogę
Dzisiaj odbieram młodszego
Hope moi też smoczkowi, ale o dziwo udało się ich ok 2 lat bez problemu odstawić
Amilka ja mam podobnie. Zaczynam tyc w 2 trymestrze i od razu kg tygodniowoa wagę mam już za wysoką.
super
marie_marie22 lubi tę wiadomość
-
Espera wrote:Heja heja, ja miałam jakiś atak bólu żołądka w nocy, pierwszy raz w życiu az tak mnie bolał.... Myślałam ze się przekręcę... Nie chciałam robić rodzinie pobudki żeby zrobić sobie rumianek czy miętę wiec wzięłam rennie które miałam przy łóżku i po jakimś czasie przeszło.. . Zwalam wine na skórkę z pomidora... Mam nadzieję że żadna jelitowka czy grypa żołądkowa się z tego nie rozwinie.
Współczuję, ja tak miałam tydzień temu.Ból tak okropny ze wolalabym rodzic !!! Po nospie przeszło pomału.
Też jadłam na kolację pomidora i ogórka świeżego -
Zostajemy jeszcze w szpitalu... rozwarcia zero..ale szyjka skrocona kuzwa jak ja nie nawidze sluzby zdrowia..ordynator taki gbur ze.masakra..chce sie dowiedzec ile sie szyjka skrocila odpowiedz jest "dosc konkretnie"
Ach brak alow ijak czlowiek nie ma sie denerwowac