MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
O Boże, poszlam na lowy do lumpa... Zostawiłam razem z 75 zl. Mąż mnie zabije - kupiłam 3 kg ciuchów ;p ale takich serio żadnych, może 2 na próbę czy się plamka spierze. Juz nie mam deficytu malych body na krótki rekaw. Tylko jakiś śpioch by się jeszcze przydal.. No po prostu wow, jak dotrę do domu to wrzucę foto.
Kamilutek - jagiellonska przetrzebilam totalnieKamilutek, Rudzik, marie_marie22, MEGI81, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja jak byłam z młodym w ciąży to norma cukru była do 120 po 2 godzinach - ja miałam 160 więc lekarz stwierdził że mam cukrzycę ciążową i musiałam iść do diabetologa by rozpisał mi dietkę - oczywiście byłam prywatnie ale i tak nic dieta nie dała i musiałam wstrzykiwać 3 razy w ciągu dnia insulinę - oj byłam cała w siniakach - mam nadzieję że tym razem jej mieć nie będę
-
Leirion wrote:O Boże, poszlam na lowy do lumpa... Zostawiłam razem z 75 zl. Mąż mnie zabije - kupiłam 3 kg ciuchów ;p ale takich serio żadnych, może 2 na próbę czy się plamka spierze. Juz nie mam deficytu malych body na krótki rekaw. Tylko jakiś śpioch by się jeszcze przydal.. No po prostu wow, jak dotrę do domu to wrzucę foto.
Kamilutek - jagiellonska przetrzebilam totalniełowy
-
Leirion wrote:O Boże, poszlam na lowy do lumpa... Zostawiłam razem z 75 zl. Mąż mnie zabije - kupiłam 3 kg ciuchów ;p ale takich serio żadnych, może 2 na próbę czy się plamka spierze. Juz nie mam deficytu malych body na krótki rekaw. Tylko jakiś śpioch by się jeszcze przydal.. No po prostu wow, jak dotrę do domu to wrzucę foto.
Kamilutek - jagiellonska przetrzebilam totalnie
dzięki za ostrzeżenie, wiem, gdzie w tym tygodniu nie warto się wybierać
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
zyrcia wrote:Dzieki czyli czekam na reszte :d mi tam glukoza smakowala :d Borys tylko strasznie protestowal, skopal mnie dzis porzadnie a mo sie tylko spac chcialo :p
Klaudia my w zasadzie juz nie z Lodzi, mieszkamy w Janowie to jest 3 minuty od Nowosolnej
A kojarzęja od urodzenia na radogoszczu mieszkałam i tam też rodzice są :p
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Hello dziewczyny, przyjmiecie jeszcze majową mamę
czy to już wcinanie się między wódkę a zakąskę
ojejku, Uszczesliwiona, bbee, Uska, marie_marie22, Demsik, MEGI81, sylwucha89, Espera, mon!ta^, Mabelle, Kleopatra, Madu1611, Forbidden, Camilia, Hope_, Breezee, rybka33 lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
Zyrcia ten po godzinie jakby trochę za duży, ale ekspertem nie jestem.
ja miałam na czczo gdy drugi raz badałam 92
po godzinie 108
po dwóch 109
u mnie było podobno ok
Kupiłam sobie ogromną chałkę i jogurt pitny i aż mnie obudziłoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 15:20
marie_marie22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzyrcia wrote:Mam wyniki
Na czczo 91
Po godzinie 154.08
Po dwoch 88
To okej ?
na czczo 92
(normy dla ciężarnych)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 15:24
sylwucha89, ag194, Kleopatra, Breezee lubią tę wiadomość
-
Imię_Róży wrote:Hello dziewczyny, przyjmiecie jeszcze majową mamę
czy to już wcinanie się między wódkę a zakąskę
Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
Witaj nowa majowa mamo
Wy juz po napoju bogow a ja 30.01 bede miała
Narobilam sie jak wariat dzis
Przenioslam wszystkie ubrania moje i meza do nowych szaf w sypialni
Zrobilam golabki, marcheweczke gotowana
Nastawilam dwa prania
Sprzatnelam wysypisko smieci po wczorajszym rozladowaniu mebli
I co robie
Ogladam rzeczy dla malego
Znowu akcja lozeczka
Next 2 me czy zwykle szczebelkowe
Tak cos czulam ze mama ginekolog w ciazyostatnio cos wspominala, ze sie jej marzy ciaza no i sobie wydarzyła
Imię_Róży lubi tę wiadomość