MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
marie_marie22 wrote:nie otwiera mi się
Czy innym Dziewczynom się otwiera?
Mi się otworzyło normalnie i na tel i na laptopiejak wejdziesz w link to powinien być taki kwadracik i jak w niego klikniesz to powinien się otworzyć
to zaraz będę kombinować jak to zmienić
-
Imię Róży dzień dobry!
Leirion, aż mi oczy na wierzch wyszły! Super ciuchy!
ps. miałam w ręku te rampersy szare w gwiazdki ale w końcu nie wzięłam, właściwie nie wiem, dlaczego, podobały mi się, a na zdjęciu podobają mi się jeszcze bardziej
Dewa, Chłop podpowiada, żebyś poszukała Babybasar albo Kinderflohmarkt albo Kindertroedel w okolicy, można się nieźle obkupić na takich imprezach nawet w łóżeczka, monitory oddechu czy inne nianie elektroniczne za grosze. W dużych miastach są często.
Tu można sprawdzić terminy wg kodu pocztowego (PLZ): http://www.babybasare.de/plz1.php
Uszczęśliwiona, czy dobrze rozumiem, że Ty już to wszystko masz??? Podziwiam i zazdroszczę!dewa, Leirion, rybka33 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
ag194 wrote:http://allegro.pl/iwona-lozeczko-malgosia-120-60-materac-i6689359442.html
Co myślicie?
Ag, łóżeczko jak łóżeczko, dla mnie wszystkie wyglądają tak samo; te jest sosnowe i ma atesty, a do tego jest w dobrej cenie - czego chcieć więcej?
Edit: i z materacem? Ooo, to jak za darmo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 17:18
ag194 lubi tę wiadomość
Kamilutek wrote:
Uszczęśliwiona, czy dobrze rozumiem, że Ty już to wszystko masz??? Podziwiam i zazdroszczę!
To co oznaczone w kolumnie "mam" to mam ale dużo więcej nie mamszczerze to myślałam że mam więcej
-
Uszczesliwiona wrote:To co oznaczone w kolumnie "mam" to mam ale dużo więcej nie mam
szczerze to myślałam że mam więcej
Nawet tylko kolumna "mam" to bardzo dużoBo ja mam tylko kocyk
No i co do reszty masz przynajmniej rozeznanie, a to już 3/4 sukcesu
Klaudia0727 wrote:Gonia trzymaj się dzielnie ;*
Ponoć muszą 3 dni trzymać żeby kasę dostać za nas w szpitalu
Tez uważam ze klin to fajna sprawa
Zyrcia są soki z suszonych śliwek może to
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Witaj nowa majoweczko!
Spirit, po 2h powinien spadać u Cievie rośnie i jest powyżej normy. Jednak nie jakoś kosmicznie, może uda się opanować dietka...
Ja miałam na czczo 99 i jak zwykle powiedział ze mam uważać na dietę ale znie ma potrzeby do diablo... I ja mam jeść male porcje co 2h a cukier mierzyć 1h po jedzeniu i ma być max 120, w ostateczności 130. I ja zauważyłam ze u mnie rośnie po zwykłym pieczywie i pszennym. Żytnie razowe i ptasie mleczko nawet nie podnosi mi tak cukru jak właśnie pszenica... -
nick nieaktualnyKlaudia to jak latem bedziesz z naluchem w Lodzi zapraszamy na opalanie
8go ide do gina to popytam o wszystko, teraz jeszcze tak obczajam ze jak bylam w szpitalu to mialam strasznie niski sód, teraz tego nie badalam ale moze cos z tym jest nie tak i od tego tak sie czuje.wykonczy mnie ta ciaza.. -
Mój tata organizuje dla nas pieluszki tetrowe
W pracy sprzątaczki używają ich jako najlepiej chłonących szmat i podrzucają mu po 1 sztuce z każdej otworzonej paczki, do maja uzbiera się ze 20 jak nic. Tata mówi, że to najgrubsze, jakie można teraz dostać (pewnie LUX), ale i tak do tych z przeszłości się nie umywają.
Ciekawa jestem, czy jeszcze można gdzieś dostać takie grube, mięsiste pieluszki tetrowe, ze 2 bym sobie kupiła co by powspominać stare dobre czasy
No i powiedział, że ja się urodziłam z wagą 2750 g ok. 2 tygodnie przed terminem z om, więc nie dziwota, że i Kruszynka jest Kruszynką, ma to po mamusinatalia1354, Arwi, marie_marie22, ag194, Leirion, rybka33 lubią tę wiadomość
Kamilutek, mój mąż przed chwilą przyniósł swoją książeczkę zdrowia z dzieciństwa i patrzę a on ważył 2,8 kg jak się urodził i to w terminie, ja w terminie ważyłam 3,1kg. Nasza córa 3kg, więc teraz też spodziewam się kruszynki chyba ;)I jak tam rwa? Boli? Mi pomagało siedzenie i leżenie z tyłkiem na płaskiej poduszce.
Uszczęśliwiona, ale wyprawka!Nam mam nadzieję uda się zmieścić w połowie tej kwoty, przynajmniej tak mąż wszystko podliczył.
Ale bym kupowała, jestem strasznie rozdrażniona jak nie idę dalej z wyprawką... Z ciuchów co prawda brakuje drobiazgów ale z całą resztą... -
Zanim doczytam nic nie pamiętam ,)
Butelkę kupiłam jedną z Aventu 120 ml na wszelki wypadek. Nastawiamy się na kp a w razie potrzeby dokupie. Na początek maluszki piją 40- 60 ml. Te większe dużo później potrzeba.
Witam Nowa mamę.
-
Carolina wrote:Witaj nowa majowa mamo
Wy juz po napoju bogow a ja 30.01 bede miała
Narobilam sie jak wariat dzis
Przenioslam wszystkie ubrania moje i meza do nowych szaf w sypialni
Zrobilam golabki, marcheweczke gotowana
Nastawilam dwa prania
Sprzatnelam wysypisko smieci po wczorajszym rozladowaniu mebli
I co robie
Ogladam rzeczy dla malego
Znowu akcja lozeczka
Next 2 me czy zwykle szczebelkowe
Tak cos czulam ze mama ginekolog w ciazyostatnio cos wspominala, ze sie jej marzy ciaza no i sobie wydarzyła
też nam 30.01 na 7:50
-
Najgorzej zacząć chodzić po podniesieniu się z krzesła czy łóżka, po rozchodzeniu jest trochę lepiej. Spróbuję poleżeć z poduszką i może uda mi się odkopać tego posta o ćwiczeniach, bo kurde muszę móc chodzić.
Jestem wykończona dzisiaj, a jeszcze muszę przygotować choć pół wykładu na jutro, bo odrabiamy. Może i powinnam olać pracę, ale studentów akurat nie potrafię, zwłaszcza takich, co sami nie olewają.
Mnie też strasznie drażni, jak nie mogę nic kupić. Generalnie chyba chodzi o to, że za dużo możliwości wyboru jest i dostaję pierdolca od oglądania stryliarda opcji. Jak już mam coś kupione, to przestaję się nad tym zastanawiać, nie szukam jak walnięta w każdym zakątku sieci i wracam do zdrowia psychicznego.
Bbee, powiem Ci, że przeraża mnie wizja zajmowania się takim malutkim, drobniutkim dzieckiem ważącym tyle co butelka wody mineralnej, no, może dyćko więcej. Nawet takie urodzone z normalną wagą są strasznie malutkie, a takie zupełnie maluśkie... Przecież to tak łatwo krzywdę zrobić.rybka33 lubi tę wiadomość
Kamilutek wrote:Najgorzej zacząć chodzić po podniesieniu się z krzesła czy łóżka, po rozchodzeniu jest trochę lepiej. Spróbuję poleżeć z poduszką i może uda mi się odkopać tego posta o ćwiczeniach, bo kurde muszę móc chodzić.
Jestem wykończona dzisiaj, a jeszcze muszę przygotować choć pół wykładu na jutro, bo odrabiamy. Może i powinnam olać pracę, ale studentów akurat nie potrafię, zwłaszcza takich, co sami nie olewają.
Mnie też strasznie drażni, jak nie mogę nic kupić. Generalnie chyba chodzi o to, że za dużo możliwości wyboru jest i dostaję pierdolca od oglądania stryliarda opcji. Jak już mam coś kupione, to przestaję się nad tym zastanawiać, nie szukam jak walnięta w każdym zakątku sieci i wracam do zdrowia psychicznego.
Bbee, powiem Ci, że przeraża mnie wizja zajmowania się takim malutkim, drobniutkim dzieckiem ważącym tyle co butelka wody mineralnej, no, może dyćko więcej. Nawet takie urodzone z normalną wagą są strasznie malutkie, a takie zupełnie maluśkie... Przecież to tak łatwo krzywdę zrobić.
Ja chyba się do tej myśli przyzwyczaiłam, że będzie osesek, z córą się przyzwyczaiłam, teraz chyba pewniej wejdę w rolę niż wtedyNie bój się, szybko się oswoisz z tym, że wszystko takie maluśkie.
Z tym kupowaniem, to dokładnie tak samo mam, pada mi na psyche, bo oglądam i oglądam, a jak nie oglądam to myślę i się irytuję na męża, że odwleka. Obiecał jeszcze tydzień zwłoki... a jak przeciągnie to będzie wojna się obawiam, już jestem ciągle wkurzona i muszę się niepotrzebnie denerwować zamiast trwać w "błogostanie". Dlaczego faceci nie rozumieją, że to czego kobieta w ciąży potrzebuje to brak nerwów!rybka33 lubi tę wiadomość