MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A spać ide z takimi towarzyszkami :p od momentu jak weszłam nie odstępuja mnie na krok :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4849e052f525.jpgbbee, Uska, aneta.be, MEGI81, sylwucha89, marie_marie22, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Spirit niestety to cukrzyca. Wiem, ze pierwsze jest zalamka ale potem jest ok. Dieta nie jest taka zla:)
Qasha teoretycznie wszystkie wyniki krzywej w normie ale trzeci wynik powinien powinien byc nizszy niz drugi czyli pokazywac tendencje spadkowa. -
Ale tu cicho z rana...
Przynajmniej mam motywację do pracy, bo inaczej pewnie bym siedziała na forum
Miłego dnia wszystkim!
A jutro mam wizytę, już się denerwuję. Chociaż nie powinnam, bo dziewuszka moja daje popisowe pokazy gimnastyczne.MEGI81 lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Dziewczyny trzymajcie kciuki za moją dzisiejszą wizytę
idę na 16:00, ale odezwę się dopiero wieczorem, bo później na 18:45 muszę iść z Kacperkiem do chirurga-stomatologa na ściągnięcie szwów. Mikołaj daje mi kopniaki, ale oczywiście też stresuję się wizytą
Czy dla Was też depilacja nóg i ogarnięcie Grażyny to momentami sport ekstremalny? Nie mam bardzo wielkiego brzucha, a czasami muszę takie wygiby uskuteczniać, że aż śmiać mi się z samej siebie chceWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 09:35
aneta.be, sylwucha89, marie_marie22, Mabelle, Uszczesliwiona, Arwi, Maniuś lubią tę wiadomość
-
MEGI81 wrote:Ja te słodkości będę piła około 6-7 lutego i już mnie mdli
MEGI81 lubi tę wiadomość
-
Witam z rana dziękuję za ciepłe przyjęcie:-))
Będę czytać wątek żebym mogła się zorientować kto co i dlaczego, niektóre z was mamuśki kojarzę.
Krótko o mnie aktualnie ciąża geriatryczna:-), skończone w zeszłym roku 40 lat:-)) Synek już jest, czekamy na córeczkęco tam jeszcze o mnie na plusie już 9 kg, nie wiem jak to robicie laski moje że tyjecie tylko 3 - 4 kg:-) zazdraszczam:-)
Megi trzymam kciuki za wizytę
U mnie młoda też kopie seriami, i to wtedy jak prowadzę samochód, albo robię zakupy:-)
Hope doskonale rozumiem z tym biurkiem haha, ja sobie pod choinkę zażyczyłam adapter do pasów w samochodzie i teraz jeżdżę bez ucisku na brzuchu.
MEGI81, mon!ta^, sylwucha89, marie_marie22, Elmo13, Mabelle, Uszczesliwiona, Breezee, ag194 lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Klaudia N. wrote:No to będziemy mogly sie wspierac duchowo:-D ja cos czuję ze moge byc pierwsza co się zrzyga mimo ze lubie slodkie:-P
Ja pójdę pewnie pod koniec przyszłego tygodnia, więc nie będziesz pierwszą co się zrzygaJa to się najbardziej boje, że jak będę miała zły wynik to będę musiała powtarzać badanie, a nie trzymać dietę czy brać leki
MEGI81 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!!!
Megi - kciuki oczywiście zaciśnięte...
Ja dzisiaj śmigam z mody do kina na "sing"
Obiadek mam z wczoraj więc mogę się poobija. Bitki w szybkowarze w 15 minut wyszły mięciusieńkie aż się rozpadają. Oj dziękuje ja mamuśce za ten szybkowar...
Znowu kiepsko spałam... czyżby to objaw zbliżającego się trzeciego trymestru?
Mam nadzieję że w kinie nie zasnę... kiedyś na jakiejś bajce zasnęłam (na początku tej ciąży)MEGI81 lubi tę wiadomość
-
Megi oczywiście kciuki zaiśnięte
Umowiłam się wczoraj na usg III trym, na 15 marca, teraz wydaje mi się to strasznie odległa data ale pewnie zleci tak szybko, że się nie zorientuje
No i Ala od rana też rozrabia w brzuchu, chyba zaczęła jakąś gimnastykę uprawiać, ciągle się przeciąga i wychodzą takie kulki z różnych stron brzuchaNo i nawet z tatą, który wychodził do pracy sie dziś pożegnała
MEGI81 lubi tę wiadomość
-
Imię róży mnie tez czesto mala w samochodzie kopie chyba będzie lubic jazdę autem jak oboje rodziców heh tatus zapowiedział ze bedzie mala uczyć jeździć i ze bedzie miec 8 lat to już bedzie śmigać
Gaja tez sie tegp boje:-/Imię_Róży, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Ja na glukozę idę w przyszły wtorek, ta glukoza może nie jest taka straszna z tego co pamiętam tylko to siedzenie 2 godziny w poczekalni na 4 literach, żeby badanie było miarodajne, teraz wezmę ze sobą moja mamę to chociaż pogadamy i szybko zleci:-))
Klaudia haha tatuś szybki, ale z drugiej strony mój uczył mnie jeździć od 2 klasy podstawówki, oczywiście przy groźbach rozwodu ze strony mojej mamy, która strasznie panikowała, że siedzę za kierownicą))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 09:59
MEGI81 lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Czesc dziewczyny
Weekend i wczoraj strasznie zabiegany ale dzis sobie obiecalam odpoczynek
Pojechałam wczoraj dla corki po ubrania a wyszlam znowu z ubrankami dla małego
Kupilam cudowny zestaw poscieli i ubranka
Po prostu nie moge sie powstrzymac od kupowaniawszystkie te male rzeczy sa takie sliczne
Dobrze, ze mam meza wyrozumialego i nic nie mówi na ilosci kupowanych rzeczy
Ide Was nadrobic bo od kilku dni tylko pobieżnie podczytywalam
Ps. Jezeli kupujecie cos w mothercare polecam bo maja 20% zniżki
Niestety strona mothercare ma slabe zdjecia a rzeczy w rzeczywistości wygladaja duzo ladniejMEGI81 lubi tę wiadomość
-
Klaudia N. wrote:No to będziemy mogly sie wspierac duchowo:-D ja cos czuję ze moge byc pierwsza co się zrzyga mimo ze lubie slodkie:-P
Też się tego obawiamw ciąży z Kacperkiem miałam dwa podejścia, bo pierwsze właśnie tak się skończyło
-
MEGI81 wrote:Też się tego obawiam
w ciąży z Kacperkiem miałam dwa podejścia, bo pierwsze właśnie tak się skończyło
oj.. współczuję... Ja też się boję, że na jednym podejściu się nie skończy :p w piątek się wybieram i mam wrażenie że boję się bardziej tej glikozy niż samego porodu hihi
P.S. Ostatnio szwagierka mi poleciła fajny kosmetyk z ziaji dla maluchów. Ponoć jest mega dobry, a cenowo wychodzi dużo lepiej niż emolienty do kąpielimoże którejś mamuśce się spodoba - skóra jest po nim dobrze nawilżona. Poniżej link - mam nadzieję że zadziała
http://www.ziaja-sklep.pl/index.php?p480,ziaja-kremowy-olejek-myjacy-dla-dzieci-na-ciemieniuche-ziajkaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 10:22
MEGI81 lubi tę wiadomość
-
Espera wrote:Dzień dobry!!!
Megi - kciuki oczywiście zaciśnięte...
Ja dzisiaj śmigam z mody do kina na "sing"
Obiadek mam z wczoraj więc mogę się poobija. Bitki w szybkowarze w 15 minut wyszły mięciusieńkie aż się rozpadają. Oj dziękuje ja mamuśce za ten szybkowar...
Znowu kiepsko spałam... czyżby to objaw zbliżającego się trzeciego trymestru?
Mam nadzieję że w kinie nie zasnę... kiedyś na jakiejś bajce zasnęłam (na początku tej ciąży)
Lubię za bajkęMojemu Młodemu bardzo się podobała.
I narobiłam sobie ochoty na bitki