MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag194 też bardzo trzymałam za to kciuki
Dziewczyny zmotywujcie mnie jakośjadę dzisiaj do rodziców do Łodzi i jak na razie się tylko spakowalam i leżę i nie chce mi się wstać hahah
a tu trzeba posprzątać i placki ziemniaczane zrobić
oj kurde :p
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Dziewczęta od 30/01 w lidlu ciuszki, pościele, kolderki, i inne cuda dla maluszkow i tez biustonosze do karmienia i spodnie ciążowe.
Klaudia0727, ag194, Uszczesliwiona, sylwucha89, Rudzik, marie_marie22, MEGI81, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Mam wyniki badań:
Tsh 0,47 (mówiłam, że mi dała za dużą dawkę)
Ft4 1,25
Ft3 2,75
Żelazo 131,5
Magnez 1,9 (norma od 1,9 a łykam 5 tabletek Magne B6 dziennie)
I na koniec krzywa cukrowa:
Na czczo 59
Po godzinie 128
Po 2 godzinach 129
Tej krzywej to chyba trochę do ideału brakujeUszczesliwiona, malgorzatka199 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Qasha wrote:Mam wyniki badań:
Tsh 0,47 (mówiłam, że mi dała za dużą dawkę)
Ft4 1,25
Ft3 2,75
Żelazo 131,5
Magnez 1,9 (norma od 1,9 a łykam 5 tabletek Magne B6 dziennie)
I na koniec krzywa cukrowa:
Na czczo 59
Po godzinie 128
Po 2 godzinach 129
Tej krzywej to chyba trochę do ideału brakuje
Powiem godzinach powinno ci zacząć spadać a tobie wzrosło hmm dziwna sytuacja . Napisz swojemu ginekologowi smsa co masz z takim wynikiem zrobić . I na czczo masz bardzo niski cukier .
Czekamy na Aurelie
Klaudia0727 wrote:Powiem godzinach powinno ci zacząć spadać a tobie wzrosło hmm dziwna sytuacja . Napisz swojemu ginekologowi smsa co masz z takim wynikiem zrobić . I na czczo masz bardzo niski cukier .
No właśnie pisałam do cioci pielęgniarki i położnej i mi napisała, że bardzo niski na czczo. Ale gin mi napisała, że wynik ok. -
Qasha wrote:Serio?
A niedawno pisała, że marzy jej się znów być w ciąży
Bomba, trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie
No na początku się martwila bo nie było widać serduszka ale dzisiaj wszystko dobrze się skończyłoale biedna męczy się z nudnościami ja juz zapomniałam jak mi to niedobrze było na początku ciąży :p
Czekamy na Aurelie
Qasha wrote:No właśnie pisałam do cioci pielęgniarki i położnej i mi napisała, że bardzo niski na czczo. Ale gin mi napisała, że wynik ok.
Mi moja ginekolog też napisała żeoj wynik jest okej a pani endokrynolog powiedziała że wcale nie jest ok . I komu wierzyć ? Ja mam wizytę u endokrynolog 2 lutego i do tego czasu mam trzymać dietę niskoglikemicznaArwi lubi tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
Klaudia0727 wrote:No na początku się martwila bo nie było widać serduszka ale dzisiaj wszystko dobrze się skończyło
ale biedna męczy się z nudnościami ja juz zapomniałam jak mi to niedobrze było na początku ciąży :p
No ja pamiętam jak wrzuciła post o poronieniach i pisała też o swoim, mega przykro mi wtedy byłoDobrze, że teraz jest okej
Rogerek będzie miał rodzeństwo
Klaudia0727 lubi tę wiadomość
-
Nic mi się nie chce...muszę się uczyć a nie chcę..chyba pójdę na jakieś zakupy..może wtedy zacznie mi się chcieć..
Jestem taka zaspana, że pomyliłam się w przelewie, na szczęście pójdzie albo na moje konto albo Mamy.
Qasha norma glukozy od 60 więc może dlatego lekarka mówi, że ok. Może dla ciężarnej też jest taka norma..
W pepco są takie zwykłe staniki, które też nadadzą się do karmienia. Mam go na zdjęciu. Kupię jeszcze jeden biały i czarny. Mi pasują są wygodne i cycki mi trzyma dobrze tylko ja noszę Crybka33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zyrcia wrote:Klaudia jak wpadasz do Lodzi to zapraszam do nas :d
Ja wyniki glukozy mam miec do wieczora. A necie pisza raz ze 91 na czczo to okej inni ze juzza wysokazglupialam szczerze mowiac.
Dzięki za zaproszeniehah wgl jaka ty cześć lodzi jesteś ?
I glukoza w ciąży na czczo może być do 99więc spokojnie jakby była za duża to nie podali by ci glukozy :p
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra