MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Dziewczyny za ciepłe przyjęcie! Jak tylko mi się uda to będę pisać.
Widzę, że wy wyprawki szykujecie już w pełni. Ja po mojej dwójce bardzo dużo mam, tym bardziej że teraz podobno też będzie dziewczynka a jedna po domu już biega. Muszę tylko ogarnąć czego ile mam, w sensie ilościowo-rozmiarowym. No i w jakim stanie bo właśnie dziś kuzynka mi oddała ciuszki, które pożyczyła dla swoich córeczek. Może się okazać, że zwykłych domowych rzeczy mnóstwo a nic wyjściowego, do lekarza itd. Moja mała uwielbia przeglądać te ciuszki i już od poniedziałku wierci mi dziurę w brzuchu, że trzeba szykować ubranka dla dzidziusia. A mnie się wydawało, że to jeszcze za wcześnie. Jestem po tyłach bo wy już wszystkie macie coś zorganizowane.
Z dużych zakupów to raczej nic nie planuje, wózek mam, łóżeczko też, a drugie będę mieć od szwagierki, żeby nie biegać ze wszystkim po piętrach. Jedynie fotelik do auta potrzebuje, bo mieliśmy pożyczony.MEGI81 lubi tę wiadomość
-
Co do zachcianek to właśnie mam etap czekoladowy, jak na początku schudłam 4kg tak teraz chyba organizm musi to odrobić. A lody też bym zjadła! Która to narobiła mi takiego smaka???? Zaraz pójdę przeszukać zamrażarkę przez Was!!!
Ogólnie mam jakieś 6 na +,ale nigdy nie wiem jak to liczyć bo zaczynałam od 61,5kg, na pierwszej wizycie 59,potem spadłam do 57,5, a teraz około 64. I w sumie zaczełam coś więcej przybierac dopiero w grudniu a tak to trzymałam się wagi sprzed ciąży.dewa, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Ja tez chcę lody!
Dali mi lidokainę i ból zelżał, ale czuję się jak na haju, więc jakbym gadała głupoty, to zignorujcie proszębbee, Ellen, dewa, Mabelle, ag194, Rudzik, mon!ta^, Uszczesliwiona, sylwucha89, zastrzeŻona, MEGI81, rybka33 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Dziś pisałam o tym, że wszyscy moi znajomi wyjechali, ale akurat dzisiaj była u mnie przyjaciółka, która mieszka jakieś 800 km ode mnie, odwiedza rodziców
Więc akurat dziś miałam towarzystwo, strasznie boli że możemy sobie tak pogadać raz na rok
Ja akurat mam problem z nawiązywaniem nowych znajomości, jestem strasznie wycofana introwertyczka, nie raz mi się tak język plącze przy obcych, że nie potrafię zdania skleić. Za duży wysiłek dla kogoś kto mnie nie zna by się lepiej postarać by mnie poznać... nie każdy to rozumie, że niektórzy ludzi mają problemy z komunikacją. A przez telefon w ogóle nie umiem rozmawiać, bo mnie tak to stresuje, że nie widzę gestów i mimiki tej drugiej osoby, że w ogóle nie rozumiem co się do mnie mówi
Przez to nie raz cierpię, bo tak mało mam ludzi w okół siebie z którymi mogę rozmawiać. Już najłatwiej przez internet, bo każde zdanie mogę pięć razy poprawić.
A dostałam dla małej grzechotkę i 5pak body, na wyrost, bo aż na 92 rozm
Mabelle, Martchen, marie_marie22, sylwucha89, zastrzeŻona, MEGI81, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Witaj Ellen..
A my tak wygladamy w 23 tyg..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/72eff9593a95.jpgbbee, dewa, Kamilutek, Mabelle, Camilia, ag194, Rudzik, Klaudia0727, Forbidden, Hope_, sylwia1985, mon!ta^, Martchen, marie_marie22, WreszcieMama, Uszczesliwiona, sylwucha89, Kleopatra, Maniuś, zastrzeŻona, daisy123, Breezee, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Po obchodzie. Konsylium lekarskie doszło do konsensusu, ze chyba jednak prawdopodobnie wiązadło. Chyba prawdopodobnie. Chciałabym juz wiedzieć, co mi jest i co należy robić, żeby nie zaszkodzić dziecięciu.
Ellen witaj wśród Majówek
Dobre jest chociaż to, ze nie zrobiłam dzisiaj nalotu na ciuchlandy i co nieco zostało dla innych, a mój portfel nie płacze. A takie miałam plany zakupowe!
Ellen tak jak napisala dewa i kopiujesz link ktory Ci sie wyświetli
Wchodzisz w swoje ustawienia i tam go wrzucasz
Ja mam jakiegos dola
Maz wrocil z pracy wykapal sie i poszedl na praktyki z zespolu nawet obiadu nie zdążył zjeść chwycil ciadtko ktore upieklam i stwierdzil, ze zje po powrocie a
Wroci to bedzie okolo 23
I rano do pracy
W niedzielę jedzie na sesję zdjęciową i jakos zalapalam dola, ze wciaz w domu jestem sama...
Chce mi sie doslownie plakac. Moja mama czeka na skype zeby sobie pogadac ze mna a ja nie chce dzwonic bo wiem, ze sie porycze... do tego nie mam jak sie wybrac do polski bo mam mase wizyt w lutym a tez nie moge zabrac corki ze szkoly bo tu kary wlepiaja za nieobecnosc dziecka w szkole
Klamac nie moge ze mala chora bo cora wroci do szkoly i sie pochwali, ze byla w polsce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 20:27
-
Kamilutek wrote:Po obchodzie. Konsylium lekarskie doszło do konsensusu, ze chyba jednak prawdopodobnie wiązadło. Chyba prawdopodobnie. Chciałabym juz wiedzieć, co mi jest i co należy robić, żeby nie zaszkodzić dziecięciu.
Ellen witaj wśród Majówek
Dobre jest chociaż to, ze nie zrobiłam dzisiaj nalotu na ciuchlandy i co nieco zostało dla innych, a mój portfel nie płacze. A takie miałam plany zakupowe!A Ty się Matka nie zastanawiaj tyle, Dziecięcie ma się dobrze. Idź spać
Aaaach, ciuchlandyyyy...jeszcze tydzień i Was wypatroszę, ha!
-
Kamilutek, szkoda, że dalej nic nie wiesz
dziwne to, że nadal nie są pewni co Ci jest...
Carolina, głowa do góry, to hormonki ciążowe nas tak dobijająJa jestem ciągle w takim dole z różnych bzdurnych powodów, raz z ważniejszych. Generalnie raczej doliny niż wyżyny
Jakieś zakupy by się przydały na pocieszenie, ale wczoraj rachunek za prąd przyszedł i kasa ma na co pójść... Ciągle tylko jakieś rachunki, zwariować można, a na przyjemności nie ma potem za co sobie pozwolić.
-
U nas trwa wybieranie imienia oj ciezka sprawa poki co stanelo na Klara Kamila nawet pasuje Nikodem i Klara wiec jak nic innwgo sie nam wspolnie nie spodoba to zostaniemy przy tym
Kamilutek, Klaudia0727, Martchen, Camilia, Arwi, marie_marie22, Espera, Uszczesliwiona, sylwucha89, Maniuś, Rudzik, MEGI81, Breezee lubią tę wiadomość
-
Jesli chodzi o konsylnia lekarskie NFZ naszego kochanego to żenada..
Ja przez tych wszystkich doktorkow mialam zszargane.nerwy podczas pobytu jeden mowila szyjka skrocona drugi nic nie.mowil trzeci ze miekka czwart ze twarda.. ale zaden nie powiedzial wprost ze grozil mi przedwczesny porod .. niby dla mojego dobra..
To konowaly a nie lekarze prywatnie idziesz to po raczkach caluja a na fundusz to jak hmmm kolejna zlotowke???? Nie wiem jak to nazwac -
sylwia1985 wrote:U nas trwa wybieranie imienia oj ciezka sprawa poki co stanelo na Klara Kamila nawet pasuje Nikodem i Klara wiec jak nic innwgo sie nam wspolnie nie spodoba to zostaniemy przy tym
sylwia1985 lubi tę wiadomość
Kamilutek takie oryginalne jak to maz powiedzial jakos mega mi sie nie podoba ale wole to niz andzelika czy paulina bo zle mi sie kojarza ale wybieranie trwa wiec jesli cos lepszego znajdziemy to zmienimy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 21:00
-
Nie spotyka się teraz zbyt dużo Klar, ja nie znam żadnej, a przewinęło się przez moje ręce sporo studentek. Była Jowita, Jasmina, Jagoda, nawet jedna Eurydyka. Więc chyba Klara jest oryginalne, ale pięknie brzmi i masz rację, Andzeliki, Dzessiki czy Szarlotty sie mogą schować.
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku!