MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1985 wrote:U nas trwa wybieranie imienia oj ciezka sprawa poki co stanelo na Klara Kamila nawet pasuje Nikodem i Klara wiec jak nic innwgo sie nam wspolnie nie spodoba to zostaniemy przy tym
-
sylwia1985 wrote:U nas trwa wybieranie imienia oj ciezka sprawa poki co stanelo na Klara Kamila nawet pasuje Nikodem i Klara wiec jak nic innwgo sie nam wspolnie nie spodoba to zostaniemy przy tym
Klara bardzo mi się podobaale u mnie mąż kategorycznie odrzucił..
sylwia1985 lubi tę wiadomość
-
Monta piękne zdjęcie.
Dzieci mnie wkurzaja, jeszcze nie śpią. Dobrze że już konie ferii bo się rozbestwili.
Co do wyjść to też myślę że dla chcącego nic trudnego. Jak starszy był mały to zaczęłam chodzić nacGrupe Zabawowa, polubiłam się z dziewczynami, chodziliśmy na spacery z wózkami i nadal się spotykamy z dziećmi przynajmniej raz na 2 tyg. Jutro idziemy w 7 babek na La la land i potem na drinkafaceci zostają z dziećmi. Z mężem też znajdujemy czas dla siebie. Czasami chłopców biorą dziadki a czasami zostawiamy dzieci do 18 w przedszkolu i idziemy sami na obiad ;p nie zdarza się to często Ale od czasu do czasu chwila bez dzieci też się przyda
Kamilutek, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
A i muszę się pochwalić zrobiłam dzisiaj małe zamówienie w empiku na ubranka Pinokio bo chorowałam na jedne bodziaki
i zrobiłam wstępną listę zakupów z gemini
jestem z siebie niezmiernie dumna!!! Także bbee ja mam krok do przodu teraz Twoja kolej
bbee, Kamilutek, Breezee lubią tę wiadomość
-
sylwucha89 wrote:Klara bardzo mi się podoba
ale u mnie mąż kategorycznie odrzucił..
sylwucha89 lubi tę wiadomość
-
Bbee oj tak ja mam wlaczony hormon placzu ale pogadalam sobie z mama 2h i przeszlo
A maz wraca juz
Ja tez chce na zakupy i chyba jutro pojade bo nie mam za wiele zwyklych pajacow bawelnianych do spania to sobie tym humor poprawie
Rozmawiajac z moja mama przez 2h przegladalysmy fotelikiaz glowa boli od ilosci informacji
Zastanawiam sie czy brac be safe izi go modular czy izi go x1 czy jakiś inny na adapterach
Co do oplat za prąd w poprzednim domu pkacilam 200-250£ msc i bylo zimno jak cholera
Teraz wynajelismy stosunkowo nowy dom i zima placimy okolo 80£ a latem 40£ ( prad i gaz ) także roznica kolosalna ale w uk znalezc cieply dom graniczy z cudem
I tym akcentem moge powiedzieć nie ma jak w polsce mieszkania porządne i bez ryzyka czy w domu beda myszy, pluskwy albo grzyb przynajmniej w gdansku dosc latwo o porzadne mieszkanie a nie jak w uk dom wielkosci kurnika
Ciesze sie, ze nie ja jedna mam problem z imieniem dla dziecka haha a klara bardzo ladnie...
Kleopatra moja jak ma wolne tez sie rozbestwia jednak nie ma jak codzienne ranne wstawanie a wieczorem dziecko padaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 23:34
bbee lubi tę wiadomość
-
Ja też myślałam o Klarze, ale mój M.również powiedział kategoryczne NIE. Powiedział tak również na około 50 innych imion (Laura,Lea,Gaja,Kaja,Zoja, Aga,Zosia,Zuza itd itp
), które zaproponowałam, także ten tego temat ciężki
Ale co tam imię jak imię, do każdego człowiek się przyzwyczai jak już je się nada. U mnie jak dawałam synkowi Borys to dziadkowie też marudzili, a teraz świata za Boryskiem nie widzą
Na Polę też narzekają, ale ja twierdzę, że się przyzwyczają i wymyślać chyba już nie będziemy. Jak dziecko kiedyś będzie narzekało, że brzydkie imię czy cuś, to do Tatusia wyślę, niech się tłumaczy.
Bbee ja rozumiem, że są osoby, które mają problem z nawiązywaniem nowych kontaktów. A co śmieszniejsze to kilkoro bliskich mi znajomych do tej grupy należyAczkolwiek wiem, że nawet introwertyk jak mu bardzo zależy, to stanie na głowie-takim oto sposobem mam jednego pod dachem
Aniołek * 16.02.2016 -
Zastrzeżona ja uwielbiam Pole i gdyby byla cora to by byla Paola lub Pola
Moja 7 latka miala miec tak na imie ale ex maz sie nie godzil
Mam obecnie meza Paula i chcieliśmy coreczke Paole lub PolezastrzeŻona lubi tę wiadomość
-
A mójemu na odmianę, gdy mu teraz powiedziałam o Klarze to aż mu się oczy zaświeciły
Będzie z głowy na przyszłość, ale na daną chwilę to zostaje Filip
Dobranoc dziewczyny.
Szpitalne- mam nadzieje, że już jutro się u was wszystko wyjaśni i nie będą was musieli trzymać w szpitalu na weekendWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 01:02
-
dziewczyny pisałyście dziś o kocykach. Klaudia kupiła chyba ColorStories a Hope pisała o promocji na Petit Coco. Proszę zatem oświećcie mnie, bo z godzinę dumałam który wziąć. Ostatecznie wzięłam petit, ale skąd moje dylematy? Otóż oba kocyki zdaje się mają ten sam skład (100 proc.bawełna), wielkość no i oba kocyki kosztują obecnie,po zniżce ok.90 zł. Tylko cena początkowa Petit to 150 zł a Color 99 zł... Skąd taka rozbieżność w cenie początkowej (marka, jakość?). Obie firmy są chyba oki, a bawełna też pewnie nie jest sprowadzana z kosmosu, więc te 150 zł to tylko taka ściema, na którą dałam się nabrać, czy może zrobiłam interes życia?
P.S. Powiedzcie, że jednak interes,bo w Petit kurier był też o 10 zł droższy niż w Color... Może chodzi o to, że przystojniejszego wyślą (?).
Carolina, a Paul to chyba Paweł po polsku, a Paola/Pola to Pawełka?Hope_ lubi tę wiadomość
Aniołek * 16.02.2016 -
Hej hej
witam się w 26 tc
i jednocześnie oznajmiam ze spać już nie mogę. Chora godzina.
Chyba nie zrobię tej krzywej dzisiaj skoro mam przerwę w spaniu teraz.
Klara, ładne imięTakie.. Dostojne
Kamilutek, daj znać czy Cię wypisują dziś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 04:03
bbee, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Witamy się w 23tc
Dziewczyny szpitalne jak u Was? Trzymmam kciuki, żeby Was już wypuścili do domku.
U nas miała być Klara ale stanęło na Idze
Teraz totalna katastrofa... nic nam się nie widzi. Co ja zaproponuje to mąż się krzywi i na odwrót.
Teraz po głowie chodzi Aleks. Jeszcze tydzień temu był Tymon i Mieszko...
Chyba będzie tak jak z Iga, dopiero w 9 miesiacu się zdecydujemy
Któraś dzisiaj wizytuje? Powodzenia! -
Jadę badać krzywa cukrowa. Masakra jakaś. Robię tez badanie moczu wiec próbowałam wytrzymać cala noc bez sikania, co się obrocilam na bok to mala kopala w pęcherz. Wyszłam zadowolona z domu, wsiadlam w autobus i wysiadlam na kolejnym przystanku bo nie wzięłam karty ciąży i skierowania a pewnie by mnie bez tego nie przyjęli... Robię wiec 2. podejście
Czy Wy się upominacie w kolejkach żeby ktoś Was przepuscil? Mam luźny sweter i nawet za bardzo nie widać w nim ciazy a strasznie nie lubię się prosić... Choc wizja siedzenia 2 h bez jedzenia może mnie do tego zmusiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 07:15
-
Leirion wrote:Czy Wy się upominacie w kolejkach żeby ktoś Was przepuscil? Mam luźny sweter i nawet za bardzo nie widać w nim ciazy a strasznie nie lubię się prosić... Choc wizja siedzenia 2 h bez jedzenia może mnie do tego zmusi
rybka33 lubi tę wiadomość
-
Ja tez się nie wpycham, tak jak Wy, bo mi głupio, bo każdy czeka i każdemu się spieszy...
W pierwszej ciąży czasami się zdarzyło, że ktoś mnie przepuscil ale teraz do tej pory jeszcze nikt nigdzie mnie nie wpuścił poza kolejnością. Pewnie dlatego, że pod płaszczem czy kurtka nic nie widać... ja jutro idę zrobić wyniki ale jeszcze cukrowej pani dr nie kazała robić, no i zamierzam się demonstralnie rozpiac