MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Odebrałam dziś sukienkę na uroczystość wejścia do zawodu. Chyba będę musiała kupić pod spód czarną tunikę
co to będzie za 4 tygodnie, jak już taka opięta a druga warstwa miała zasłaniać brzuszek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/acb76270272e.jpgKamilutek, Rudzik, bbee, Mabelle, sylwucha89, Espera, dewa, Hope_, GoNia1979, Arwi, MEGI81, Martchen, Uszczesliwiona, Toska88, Demsik, WreszcieMama, monika_89, Kleopatra, mon!ta^, Breezee, Maniuś, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
Mabelle wrote:Kamilutek, kazali mi się oszczędzać i spać na boku w którym nie mam zastoju.W razie bólu apap i nospe rozkurczowo.Oprócz tego mam więcej pić, bo na serio pije mało.
Mnie opukiwane nerki tez nie bolały, a miałam jeszcze bóle krzyża oprócz tych w pachwinach i podbrzuszu.Badanie moczu bez zarzutów, idealne
Kurczę, wpisz wymaluj bliźniacza sytuacja! W ogóle dzięki za sugestię, byc może bez niej dalej byłaby zagadka.
A możesz pracować czy l4? (przepraszam, nie pamiętam, może już jesteś)
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Kamilutek, akurat tak sie złożyło ze na L4 jestem juz od 18.01.2017.Bardzo dobrze, bo po tym szpitalu to wogole mocy nie mam
Edit.Bardzo się ciesze ze moja sugestia pomogła :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 19:43
-
Oj laski piszecie o lodach i teraz mój chłop specjalnie zapierdziela do sklepu po lody tiramisu z ciasteczkami
a pół godziny temu zjadłam całą michę spaghetti
jak tak dalej pójdzie to się nie dźwignę z łóżka, będą walenia dźwigiem wyciągać
Mabelle, dewa, Rudzik lubią tę wiadomość
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
Mabelle wrote:Forbidden
Ooo widzisz spaghetti, już wiem co jutro na obiad będzie.Uwielbiam, dzięki
My jutro niezbyt zdrowo... Kebabtzn ja rollo fit, mąż kebab na talerzu a syn frytki z mięskiem.
Pojutrze będę robić lasagne. Syn ostatnio naoglądał się Garfielda i stwierdził ze on by spróbował lasagne... a że ostatnio polubił spaghetti, to jest szansa że i to mu zasmakuje...Mabelle lubi tę wiadomość
-
A ja właśnie robię pizzę z patelni
Bez drożdży, bez zabawy z piekarnikiem, dodatki jakie tylko dusza zapragnie.
Wiele razy jadłam pizzę, ale ta jest zdecydowanie najlepsza!!!
http://www.vegeszamanka.pl/2015/03/ekspresowa-pizza-z-patelni-bez-drozdzy.html
To jest porcja na jakieś 4 pizze na cienkim cieście. Zamiast ziól polecam oreganoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 20:34
GoNia1979, Rudzik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina ten ostatni to taki jak moj
45 zl to szalenstwo
do tego piekne kocyki i styloweczka i bede miala kolejnego modela na insta
Klaudia ja biore zawsze najmniejsze jakie sa :d ogolnie w naszym przypadku skarpetek nigdy za wiele :d ja mowie ze Radek chowa a on ze pralka zjada wiec sama rozumiesz ;d -
zyrcia wrote:Karolina ten ostatni to taki jak moj
45 zl to szalenstwo
do tego piekne kocyki i styloweczka i bede miala kolejnego modela na insta
Klaudia ja biore zawsze najmniejsze jakie sa :d ogolnie w naszym przypadku skarpetek nigdy za wiele :d ja mowie ze Radek chowa a on ze pralka zjada wiec sama rozumiesz ;d
Kurde haha sama nie wiem bo w hm są 10/12 i 13/15 z tych najmniejszych a ja się boję że moje dziecko będzie miało stopę gigant po nas haha xd ja 41 mój facet 47
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Coś mnie dzisiaj ten mój brzuch zawodzi
Ciągle mi twardnieje, wzięłam dodatkowy magnez i jest lepiej ale nie wiem czy nie wziąć jeszcze za chwilę. A maluch mnie tak w dół brzucha kopie, bardzo nisko i dodatkowo potęguje niezbyt ciekawe wrażenie
Fajnie macie, że ma wam kto po lody podskoczyć... Mój mąż dopiero z pracy za 1,5 h wróci, już pozamykane wszystko będzie.
dewa, kto wie może jutro wypróbuję ten przepis na pizzę z patelnimoże na kolację
-
GoNia1979 wrote:A mi dzis tez beben wywalilo... jest wiekszy niz wczoraj ...
Mi też właśnie dziś coś wywaliło... A zawsze się śmieję jak w piątek wieczorem Staś do mnie mówi "A jutro sobota - brzuszek znowu urośnie" bo w soboty zaczynamy nowy tc
Zawsze mu tłumaczę ze to nie tak że n=brzuch rośnie w soboty a on i tak tak mówi no ale dziś to piątek... więc czemu urósł
GoNia1979, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
Espera wrote:Mi też właśnie dziś coś wywaliło... A zawsze się śmieję jak w piątek wieczorem Staś do mnie mówi "A jutro sobota - brzuszek znowu urośnie" bo w soboty zaczynamy nowy tc
Zawsze mu tłumaczę ze to nie tak że n=brzuch rośnie w soboty a on i tak tak mówi no ale dziś to piątek... więc czemu urósł
Hehe no widzisz mi az ciezko sie zrobilo i sapie jak.lokomotywa masakra..
Leze juz w lozku brzuch znow boli wiec po malu mamuska musi na boczek i w kime aleeee Oli akurat sobie wieczorne cwiczenia urzadza..
Kocham to...
Edit: dzieciaki takie jak Twoj Staś sa nie mozliwe tyle dla nich rzeczy jeszcze nie zroUmialych a tak bardzo wszystko chca ogarnać..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 22:03
-
GoNia1979 wrote:Hehe no widzisz mi az ciezko sie zrobilo i sapie jak.lokomotywa masakra..
Leze juz w lozku brzuch znow boli wiec po malu mamuska musi na boczek i w kime aleeee Oli akurat sobie wieczorne cwiczenia urzadza..
Kocham to...
Edit: dzieciaki takie jak Twoj Staś sa nie mozliwe tyle dla nich rzeczy jeszcze nie zroUmialych a tak bardzo wszystko chca ogarnać..
Śpij dobrze, mój Jurek też zaczyna kopać przy zmianie pozycji.
A Staś ostatnio do mnie mówi "mamo bo ja mam tyle pytań w głowie, tyle rzeczy muszę poznać..."
Mabelle, GoNia1979, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
Espera wrote:Śpij dobrze, mój Jurek też zaczyna kopać przy zmianie pozycji
.
A Staś ostatnio do mnie mówi "mamo bo ja mam tyle pytań w głowie, tyle rzeczy muszę poznać..."
Staś to juz duzy chlopak i rezolutny zapewne.. wszystkie nasz dzieciaki czekaja na.rodzenstwo to dla nich nowa sytuacja tak jak i dla nas male "przemeblowanie" w zyciu wiec sa ciekawe tego wszystkiego
JA sie bardzo ciesze ze nasi chlopcy biora tak czynnie udzial w oczekiwaniu na nowego czlonka rodziny.. i to jest cudowneEspera, Rudzik lubią tę wiadomość