MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, SuperPharm przyslal mi smsa ze do 1 lutego mają -50% na Oillan Baby, -40% na Lovi i -30% na Nivea Baby.
Ale jestem durna, przeglądałam książeczki dla Kruszynki i pierwszy tekst w "Małej białej rybce" jest o tym, ze rybka płacze bo zgubiła swoją mamę, i się poryczałam.Rudzik lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Kamilutek, w bieganiu po lumpach mam level expert i to może lepiej, że w DE nie mam takiej możliwości, bo mój portfel miałby level dno
Jedziemy tylko na tydzień, ale już teraz wyglądam tak:
Kamilutek, bbee, daisy123, Klaudia0727, sylwucha89, Uszczesliwiona, Arwi, ag194, MEGI81, Kleopatra, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Moj interes zyciacale 45 zl
troche raczki przetyrane ale to i tak glownie do fot i do lezenia na dworze
Ja sie prezentuje takjuz po sniadaniu wiekszy niz ostatnio na czczo
No i takiego dzis mialam Malarza
Kamilutek, bbee, WreszcieMama, Mabelle, sylwucha89, Uszczesliwiona, dewa, Breezee, ag194, blubka, Hope_, Rudzik, Forbidden, Martchen, MEGI81, Kleopatra, Maniuś, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny chcialam Was nadrobic, ale chyba nie dam rady. Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny lezace w szpitalu i lezace w domu.
Ja na jakis czas znikam z forum bo mam troche problemow osobistych. Poztaram sie Was czasem podejrzec ale nic nie obiecuje. Czeka mnie przeprowadzka prawdopodobnie i w ogole zycie osobiste mi sie sypie. Nie wiem czy sie nie rozstaniemy z facetem
Trzymajcie sie dziewczyny, trzymam mocno kciuki za Was i Wasze maluchy. Zycze samych donoszonych ciaz i szybkich porodow. -
Zyrcia wygladasz cudnie a kosz fajny
W uk kosze sa tak polularne, ze za 20£ kupuje sie bajeczny w stanie idealnym
Co wchodze ogladac uzywki to wszedzie kosze
Ju14 tak to ona nie pamietam jej strony z fotografia dlatego podałam ta
Dziewczyny szpitalne i te lozkowe wracajcie szybko do zdrowka ostatnie 3 msc
Jade dzis zobaczyc ten fotelik przy okazji poplakuje z kumpela
Przekonalam meza argumentując ze nie mam bodziakow w rozmiarze tiny i spioszkow wiec ta kase przeznacze na te rzeczy
Ja Was podziwiam ze te lumpeksowe szalenstwo ja za diabla nie umiem
Dewa zazdroszczę wyjazdu do pl ja planuje planuje i nic z tego bo co chwile woadaja mi owe terminy wizyt w szpitalu
Maz nowe koncerty i nie mozemy znalezc terminu a luty to juz ostatecznośc zeby leciec
-
Malgorzata trzymam za Ciebie kciuki aby wszystko sie ulozylo
Piszesz o rozdtaniu z partnerem ja powiem tylko od siebie tyle, pamietaj za hormony robia swoje... nie znam powodów ale trzymam za Ciebie kciuki aby sie wszystko poukladalo jak najlepiej -
Ja się melduję, ale już z domu.
Wypisali mnie dziś, badania wszystkie dobre, mocz na posiew dobry, wymaz z pochwy dobry.Leki mam przyjmować w domu a poza tym prowadzić oszczędny tryb życia.
Nie ma to jak w domu...
Ledwo wpadlam i za porządki się trzeba było wziąć bo ksiądz chodził u nas od 15.00.
Także na dzień dobry odkurzanie,kurze, pranie, prasowanie. ....i weź tu prowadź oszczędny tryb życia
Ale i tak wolę to w 100% od szpitalnego wyrka.
Dziewczyny szpitalne, wracajcie szybko do zdrowia i do domów.Ściskam mocno i trzymam za Was kciuki :***
sylwucha89, Breezee, blubka, Hope_ lubią tę wiadomość
-
Zyrcia, kosz super, zazdro!
Małgorzatka, mam nadzieję że wszystko się jakoś ułoży, tylko tyle mogę napisać. Może to gormony, może lepiej się rozstać, grunt żeby byc szczęśliwym, tego Ci życze :*
Carolina, z samego wyjazdu sie ciesze, ale z tego ze bede musiala przesiedzieć w samochodzie prawie 3000 km to juz nie, bo po 500 boli mnie dupsko! Do mnie jest 900, a potem ode mnie do Lublina prawie 600. Poza tym jedziemy na sprawe sądową i to napełnia mnie takim stresem, że wolałabym zostać. A w marcu prawdopodobnie powtórka z rozrywki. Także nie ma czego zazdrościć -
Zyrcia kosz ekstra
Jak to mówi mój kolega brałabym jak łysy szampon
Małgorzatka, trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie sprawy, wszystko jedno, w którą stronę.
Mabelle, zazdraszczam! Tez bym chciała...
Ale mam diagnozę! Kamica nerkowaKurde, jak ja się cieszę,jeśli o mnie chodzi to mogą mi nawet rękę amputować, byle z Małą bylo wszystko ok.
Mabelle lubi tę wiadomość
Breeze trzymam kciuki żeby się szyjka zamknęła, wydłużyła i żebyś szczęśliwie dotrwała w dwupaku do maja!
Kamilutek, nareszcie postawili diagnozę, oby trafioną
Małgorzatka mam nadzieje, że znajdziesz jak najlepsze rozwiązanie problemów. Zaglądaj do nas i melduj czasem co u Ciebie
Mnie coś kłuje w klacie. Miałam już tak wcześniej ale zwykle pojawiało się wieczorem i jak znalazłam wygodną pozycję, to po jakiś czasie przechodziło. A teraz trzyma mnie od wczoraj. Chyba to jakiś ucisk na nerwy albo od kręgosłupa, nie wiemBreezee lubi tę wiadomość
-
A mówią, że ciąża to taki piękny okres w zyciu kobiety, a nas ciągle cos kłuje, boli, uciska
Ten tekst o pięknym czasie musiał wymyślić jakiś facet
Dewa, daleka, ale czuję, że trafna. Doktor Google też jest tego samego zdania
Kamilutek wrote:A mówią, że ciąża to taki piękny okres w zyciu kobiety, a nas ciągle cos kłuje, boli, uciska
Ten tekst o pięknym czasie musiał wymyślić jakiś facet
Dla mnie ciąża to taka mieszanka uczuć, której w życiu bym się nie spodziewała. Z jednej strony te wszystkie dolegliwości jak nudności, bóle, zaparcia, opuchnięcia, po za tym ciągły stres żeby dziecko było zdrowe, poród przebiegł prawidłowo itp., a z drugiej jak malutka mnie kopie jak dotykam brzucha, jak macha do nas na usg albo jak mąż przykłada ucho, mówi do niej, całuje brzuch to najpiękniejsze chwile mojego życiaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 18:01
sylwucha89, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamilutek ja juz powiedzialam ze jak uslysze od jakiejs kolezanki czy cos ze ciaza to cudowny czas to nie recze za siebie :p
U nas to tw kosze sobie cenia, uzywki normalnie ok stowki. Wzielam bo mowie za takie pieniadze jak bedzie dziadostwo to teudno ale trafil sie fajnyKamilutek lubi tę wiadomość
-
Małgorzato kochana wiem co czujesz i zyczę Ci z całego serca by Twoje sprawy sie jak najszybciej ułożyły..
Dbaj o siebie i o dzidziusia stres nie jest sprzymierzeńcem kłotnie na bok..
wiem to z własnego całkiem nie dawnego doświadczenia..
Głowa do góry.. trzymamy kciuki i odzywaj się od czasu do czasu -
Heloł Laseczki,
ja dziś po wizycie u gina. Łucja waży 570g!!! A mamusia równo 10 kg na plusie
Ale po wizycie poszłam do roboty swojej na kawkę, a nie było mnie tam od listopada. Tak się wszyscy zachwycali jak pięknie wyglądam i z 5 osób powiedziało,że jestem "taka szczupła i tylko brzuch piłeczka"! No więc pier..ole te 10 kg i jem dalej
Mam niestety bakterie w moczu i gin kazał brać urosept. ktoś bierze? Pomaga?
A poza tym wracając z pracy byłam w Pepco i było sporo bodziaków za 4.99 i pajacy za 9.99. No to coś tam chapnęłamOstatecznie kupiłam też parę pierdoł do chaty i wyszłam lżejsza o stówkę...grrrr
Tak poza tym byłam w SR spotkać się z położną i wprost mi powiedziała,że po skończonych zajęciach w SR muszę sobie zmienić położną, bo nikt od nich do mnie na tą wieś nie dojedzie! No i bardzo dobrze, bo mamy tu "na tej wsi" sprawdzoną położną, więc kij im w oko.
Kamilutek kamica to chyba luzik nie? Chociaż pewnie po porodzie można dopiero się pozbyć tych kamyczków? A kiedy Cię wypuszczą?
BreeZee trzymaj się dzielnie w tym szpitalu!GoNia1979, ag194, bbee, gaja_1, Kamilutek, dewa, blubka, Klaudia0727, Mabelle, sylwucha89, MEGI81, Moniqaaa, Kleopatra, mon!ta^, Breezee, Maniuś lubią tę wiadomość