Planujesz zajść w ciążę jesienią?

Odkryj dopasowaną formułę z aktywnym folianem na czas starań o dziecko.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAJ 2017
Odpowiedz

MAJ 2017

Oceń ten wątek:
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2017, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie usnęłam całą noc :( Średnio przytomna jestem :( A teraz już nie zasnę, bo Kuba wariuje :D

GoNia1979 lubi tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • Carolina Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2017, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zyrcia wrote:
    Karolina ten ostatni to taki jak moj ;) 45 zl to szalenstwo :D do tego piekne kocyki i styloweczka i bede miala kolejnego modela na insta :D
    Klaudia ja biore zawsze najmniejsze jakie sa :d ogolnie w naszym przypadku skarpetek nigdy za wiele :d ja mowie ze Radek chowa a on ze pralka zjada wiec sama rozumiesz ;d
    U nas tez pralka zjada a co dopiero bedzie z rozmoarami mini
    Ja kupuje skarpetki w toys r us w pl on tez jest i maja naprawde mini skarpetki ;)

relgx1hpfcnqer7q.png
    Alessandro Paul <3 <3 <3

27 tydzień 800g szczęścia <3
    34 tydzien i 4 dni 2kg szczęścia <3
    35 tydzien i 4 dni 2072g szczęścia <3
    36 tydzien i 4 dni 2477g szczescia <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2017, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry !!
    Ja dzis mialam taka zachcianke :D czekam az ostrygnie i zasiadam do uczty :S
    Z gory przepraszam .... :d
    33a18cb951c339e5med.jpg

Arwi, ag194, Misia 69, Martchen, nick nieaktualny, Kamilutek, MEGI81, GoNia1979, Kleopatra, mon!ta^, sylwucha89, Demsik, bbee, Mabelle, Breezee, Maniuś, marie_marie22 lubią tę wiadomość

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2017, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wpadlam sie przywitać. Podczytyuje ale u nas armagedon, nie ma czasu przysiasc na dłużej.
    Paula dalej na jelitowke, juz lepiej ale i tak zmiebian milion pampersow dziennie, gorzej niz przy noworodku. W dodatku wyżyna sie czwórka wiec dochodzą humorki.

Do kompletu Paula zaraziła mnie wiec od wczoraj nie wychodze z łazienki.

Miłego dnia, oby był lepszy niż mój ale to nie będzie trudne ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2017, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko co to się dzieje.... masowo szpital i choroby aż strach tu wchodzić żeby się nie zarazić ( taki czarny dowcip ) :-) wsp9lczuje bardzo tym co w szp8talu bo d9skonale wiem co to znaczy po pierwszej ciaxy . Teraz trochę się boję nawet z domu wychodzić. 3 km ode mnie znaleźli zdechlego łabędzia który zakażony był ptasiom grypa więc strach teraz kurczaka od kogoś kip8c . W tej samej miejscowości 2 dni temu 5 letnie dziecko wyszło na korytarz przedszkola i zmarło. Robią badania bo nie wiadomo dlaczego ponieważ jednocześnie panuje utajone zapalenie płuc krztusiec grypa sepsa ( kolegi córeczkę po porodzie w szp8talu zarazono sepsa) i do tego teraz ptasie dziadostwo. My na szczęście wychrowalismy swoje w zeszłym roku a ten przyniósł mi dużo pozytywnej energii życiowej.
    Wracacie szybko do zdrowia!!!!
    Qasha meble super. W ogóle uwielbiam białe meble u dziecka talię niewinne .
    Ja dop8ero zaczynam kompletowac wszystko potrzebne po porodzie bo ciuchów Alan ma już wystarczająco a butów o ho ho! :-)
    Teraz Natan na celowniku bo wyrósł z połowy rzeczy przez zimę.
    Megi Kudowa jest 40 km dalej ode mnie-wpadaj po drodze na kawę:-)
    Co do cukrzycy też wsp9lvxujr mi się na szczęście teraz udało i już więcej tego nie będę pić!

Monika chylę czoła do ziemi bo będziesz m8ala strasznie ciężko.... bunt dwulatka przed tobą małe dziecko i reszta wychodzących zębów! Dobrze że masz męża który pomaga bo można byłoby się wykończyć.
    Zdrow8a zdrowia zdrowia !!! Ja wrócę na całego jak wypłata się skończy ( czyt ok 4 dni ) ha ha. Przesyłam wam swoją pozytywną energię! Bye bye

MEGI81, GoNia1979 lubią tę wiadomość

• dewa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2017, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toska88 wrote:
    O matko co to się dzieje.... masowo szpital i choroby aż strach tu wchodzić żeby się nie zarazić ( taki czarny dowcip ) :-) wsp9lczuje bardzo tym co w szp8talu bo d9skonale wiem co to znaczy po pierwszej ciaxy . Teraz trochę się boję nawet z domu wychodzić. 3 km ode mnie znaleźli zdechlego łabędzia który zakażony był ptasiom grypa więc strach teraz kurczaka od kogoś kip8c . W tej samej miejscowości 2 dni temu 5 letnie dziecko wyszło na korytarz przedszkola i zmarło. Robią badania bo nie wiadomo dlaczego ponieważ jednocześnie panuje utajone zapalenie płuc krztusiec grypa sepsa ( kolegi córeczkę po porodzie w szp8talu zarazono sepsa) i do tego teraz ptasie dziadostwo. My na szczęście wychrowalismy swoje w zeszłym roku a ten przyniósł mi dużo pozytywnej energii życiowej.
    Wracacie szybko do zdrowia!!!!
    Qasha meble super. W ogóle uwielbiam białe meble u dziecka talię niewinne .
    Ja dop8ero zaczynam kompletowac wszystko potrzebne po porodzie bo ciuchów Alan ma już wystarczająco a butów o ho ho! :-)
    Teraz Natan na celowniku bo wyrósł z połowy rzeczy przez zimę.
    Megi Kudowa jest 40 km dalej ode mnie-wpadaj po drodze na kawę:-)
    Co do cukrzycy też wsp9lvxujr mi się na szczęście teraz udało i już więcej tego nie będę pić!

Monika chylę czoła do ziemi bo będziesz m8ala strasznie ciężko.... bunt dwulatka przed tobą małe dziecko i reszta wychodzących zębów! Dobrze że masz męża który pomaga bo można byłoby się wykończyć.
    Zdrow8a zdrowia zdrowia !!! Ja wrócę na całego jak wypłata się skończy ( czyt ok 4 dni ) ha ha. Przesyłam wam swoją pozytywną energię! Bye bye

Heh, czytam, popijam kawę i aż się oplułam :D

Kudowa to moja mieścinka przecież! Tośka, gdzie Ty Babo mieszkasz? :D

Megi, zatrzymujecie się u rodziny czy w jakimś hotelu? :D

qb3canlimmmj6sap.png
  • Martchen Ekspertka

Wysłany: 28 stycznia 2017, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)

duużo zdrówka dla Chorujących i Szpitalnych! Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia!

Mnie dopadł jakiś marazm... nowe miejsce zamiast szykować to nic nie robię i marzę by wrócić na stare.. może muszę to przetrawić;/

PS. 24 tc:) u mnie jakoś znaczący sama nie wiem czemu:)
    pod koniec tygodnia idziemy zrobić uznanie Małej:)

ag194, Breezee lubią tę wiadomość

w57vugpj9s4o3sn9.png

07/01/2017- 364 g Dziewczynki:)
    24/01/2017-548 g, 20/02/2017-1018g
    31/03/2017-2225g, 25/04/2017- 3400 g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2017, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dewa jeśli chodzi o kudowę Zdrój to po drodze na trasie Wrocław-kudowa w Dzierżoniowie. Do Kudowy mam 40 km i często jeździmy w tamte okolice na niedzielne przechadzki. Będzie gdzie na kawę wpadać?:-)

• dewa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2017, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh, Tośka, moje rejony :D Oczywiście, że wiem gdzie jest Dzierżoniów, byłam, widziałam. Chociaż najczęściej śmiga sie na Wrocław, a do Was to chyba trzeba od Ząbkowic odbić, co? Na kawkę zawsze! :D

qb3canlimmmj6sap.png
  • Espera Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2017, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ode mnie wprawdzie kudowa daleko ale znam te okolice. Mam rodzinkę pod Polanicą a w Kudowie pracuje i mieszka kuzynka :-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

nzjdvkcb7z3kkspd.png
    aniołek ***10.03.2015.
    syn 2008 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2017, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dewa wrote:
    Heh, Tośka, moje rejony :D Oczywiście, że wiem gdzie jest Dzierżoniów, byłam, widziałam. Chociaż najczęściej śmiga sie na Wrocław, a do Was to chyba trzeba od Ząbkowic odbić, co? Na kawkę zawsze! :D
    Tak od Ząbkowic. Ogólnie pochodzę spod kobierzyc a tutaj od 4 lat do męża mnie przywialo:-) ale lubię te rejony takie spokojne nie to co Wrocław. A więc po drodze na szaleństwo zakupowe do parku Bielany możesz odbić w zabkowicach na kawę będzie mi bardzo miło:-)

• dewa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2017, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki ten świat mały xD Mnie wywiało do Niemiec, ale w Kudowie staram się spędzać każdy urlop, kocham to moje zadupie :D Niestety, za każdym razem jak jestem, brakuje czasu na wszysko i na wszystkich :/ Ale Toska, może uda się kiedyś spiknąc!

Espera, Kudowa to dość mała mieścina, pewnie znam Twoją kuzynkę, chociażby z widzenia ;)

qb3canlimmmj6sap.png
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2017, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem 1 butelka wystarczy na początek. To nie towar deficytowych :) javkarmulam obu piersia i starszy wcale butelki nie akceptowal, a młodszy tylko jak np mnie nie było :)
    wczoraj wróciłam po 1 ;) siedziałam przy wodzie gazowanej ;) byłyśmy w 7 babek z czego 2 ciężarne :) Dzisiaj jedziemy do brata na urodziny. Ma też 2 dzieci więc bedzie szal :)

Kamilutek lubi tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • GoNia1979 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2017, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toska tamtedy moj Pan czasami w trase jezdzi do Wiednia a w Kobierzycach mieszka moj brachol.. tam znalazl swoja.milosc..
    Kurde jaki ten swiat maly

<3 <3 Oliwierek Dawid <3 <3
    201705051770.png
  • GoNia1979 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2017, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha wrote:
    Nie usnęłam całą noc :( Średnio przytomna jestem :( A teraz już nie zasnę, bo Kuba wariuje :D

Quasha lubie za to ze noc nie przespana w sensie ze nie bylam z tym sama.. moj maly cwiczyl sobie fikolki i strzaly celne.w.pecherz.. maz wydzwanial z trasy bo sie nudzil i tak oto sobie w sumie lezalam..
    A dzis od rana lezakuje brak powera..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 12:24

Arwi lubi tę wiadomość

201705051770.png
  • dewa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2017, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gonia, ja też pół nocy nie spałam. Wyprawiłam o 3 Darka do pracy, a 15 minut po wyjściu zadzwonił, że mu kartę kierowcy tachograf połknął. I do 6 sen z głowy ;)

qb3canlimmmj6sap.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2017, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzicie jaki swiat jest mały:-) ja zaś nie mogę zasnąć pół nocy bo nogi mi cierpna i chodze po całym łóżku. To jedno jest takie same jak w 1 ciaxy!

• MEGI81 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2017, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dewa wrote:
    Heh, czytam, popijam kawę i aż się oplułam :D

Kudowa to moja mieścinka przecież! Tośka, gdzie Ty Babo mieszkasz? :D

Megi, zatrzymujecie się u rodziny czy w jakimś hotelu? :D

jedziemy do pensjonatu Villa Scaliano :)

dqpr4z17cz5sc8v6.png
    ijpbanlijkvezjie.png
    Aniołek 17.03.2016 (10 tc )
  • GoNia1979 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2017, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dewa... looo matko z tymi naszymi kierowcami...
    No tak karta kierowcy to wazniejszy dokumentvw ich przypadku niz dowod osobisty

201705051770.png
  • MEGI81 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2017, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 22:51

dqpr4z17cz5sc8v6.png
    ijpbanlijkvezjie.png
    Aniołek 17.03.2016 (10 tc )
‹‹ 1080 1081 1082 1083 1084 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ