X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAJ 2017
Odpowiedz

MAJ 2017

Oceń ten wątek:
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2017, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie usnęłam całą noc :( Średnio przytomna jestem :( A teraz już nie zasnę, bo Kuba wariuje :D

GoNia1979 lubi tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • Carolina Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2017, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zyrcia wrote:
    Karolina ten ostatni to taki jak moj ;) 45 zl to szalenstwo :D do tego piekne kocyki i styloweczka i bede miala kolejnego modela na insta :D
    Klaudia ja biore zawsze najmniejsze jakie sa :d ogolnie w naszym przypadku skarpetek nigdy za wiele :d ja mowie ze Radek chowa a on ze pralka zjada wiec sama rozumiesz ;d
    U nas tez pralka zjada a co dopiero bedzie z rozmoarami mini
    Ja kupuje skarpetki w toys r us w pl on tez jest i maja naprawde mini skarpetki ;)

relgx1hpfcnqer7q.png
    Alessandro Paul <3 <3 <3

27 tydzień 800g szczęścia <3
    34 tydzien i 4 dni 2kg szczęścia <3
    35 tydzien i 4 dni 2072g szczęścia <3
    36 tydzien i 4 dni 2477g szczescia <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2017, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry !!
    Ja dzis mialam taka zachcianke :D czekam az ostrygnie i zasiadam do uczty :S
    Z gory przepraszam .... :d
    33a18cb951c339e5med.jpg

Arwi, ag194, Misia 69, Martchen, ojejku, Kamilutek, MEGI81, GoNia1979, Kleopatra, mon!ta^, sylwucha89, Demsik, bbee, Mabelle, Breezee, Maniuś, marie_marie22 lubią tę wiadomość

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2017, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wpadlam sie przywitać. Podczytyuje ale u nas armagedon, nie ma czasu przysiasc na dłużej.
    Paula dalej na jelitowke, juz lepiej ale i tak zmiebian milion pampersow dziennie, gorzej niz przy noworodku. W dodatku wyżyna sie czwórka wiec dochodzą humorki.

Do kompletu Paula zaraziła mnie wiec od wczoraj nie wychodze z łazienki.

Miłego dnia, oby był lepszy niż mój ale to nie będzie trudne ;)

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2017, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko co to się dzieje.... masowo szpital i choroby aż strach tu wchodzić żeby się nie zarazić ( taki czarny dowcip ) :-) wsp9lczuje bardzo tym co w szp8talu bo d9skonale wiem co to znaczy po pierwszej ciaxy . Teraz trochę się boję nawet z domu wychodzić. 3 km ode mnie znaleźli zdechlego łabędzia który zakażony był ptasiom grypa więc strach teraz kurczaka od kogoś kip8c . W tej samej miejscowości 2 dni temu 5 letnie dziecko wyszło na korytarz przedszkola i zmarło. Robią badania bo nie wiadomo dlaczego ponieważ jednocześnie panuje utajone zapalenie płuc krztusiec grypa sepsa ( kolegi córeczkę po porodzie w szp8talu zarazono sepsa) i do tego teraz ptasie dziadostwo. My na szczęście wychrowalismy swoje w zeszłym roku a ten przyniósł mi dużo pozytywnej energii życiowej.
    Wracacie szybko do zdrowia!!!!
    Qasha meble super. W ogóle uwielbiam białe meble u dziecka talię niewinne .
    Ja dop8ero zaczynam kompletowac wszystko potrzebne po porodzie bo ciuchów Alan ma już wystarczająco a butów o ho ho! :-)
    Teraz Natan na celowniku bo wyrósł z połowy rzeczy przez zimę.
    Megi Kudowa jest 40 km dalej ode mnie-wpadaj po drodze na kawę:-)
    Co do cukrzycy też wsp9lvxujr mi się na szczęście teraz udało i już więcej tego nie będę pić!

Monika chylę czoła do ziemi bo będziesz m8ala strasznie ciężko.... bunt dwulatka przed tobą małe dziecko i reszta wychodzących zębów! Dobrze że masz męża który pomaga bo można byłoby się wykończyć.
    Zdrow8a zdrowia zdrowia !!! Ja wrócę na całego jak wypłata się skończy ( czyt ok 4 dni ) ha ha. Przesyłam wam swoją pozytywną energię! Bye bye

MEGI81, GoNia1979 lubią tę wiadomość

• dewa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2017, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toska88 wrote:
    O matko co to się dzieje.... masowo szpital i choroby aż strach tu wchodzić żeby się nie zarazić ( taki czarny dowcip ) :-) wsp9lczuje bardzo tym co w szp8talu bo d9skonale wiem co to znaczy po pierwszej ciaxy . Teraz trochę się boję nawet z domu wychodzić. 3 km ode mnie znaleźli zdechlego łabędzia który zakażony był ptasiom grypa więc strach teraz kurczaka od kogoś kip8c . W tej samej miejscowości 2 dni temu 5 letnie dziecko wyszło na korytarz przedszkola i zmarło. Robią badania bo nie wiadomo dlaczego ponieważ jednocześnie panuje utajone zapalenie płuc krztusiec grypa sepsa ( kolegi córeczkę po porodzie w szp8talu zarazono sepsa) i do tego teraz ptasie dziadostwo. My na szczęście wychrowalismy swoje w zeszłym roku a ten przyniósł mi dużo pozytywnej energii życiowej.
    Wracacie szybko do zdrowia!!!!
    Qasha meble super. W ogóle uwielbiam białe meble u dziecka talię niewinne .
    Ja dop8ero zaczynam kompletowac wszystko potrzebne po porodzie bo ciuchów Alan ma już wystarczająco a butów o ho ho! :-)
    Teraz Natan na celowniku bo wyrósł z połowy rzeczy przez zimę.
    Megi Kudowa jest 40 km dalej ode mnie-wpadaj po drodze na kawę:-)
    Co do cukrzycy też wsp9lvxujr mi się na szczęście teraz udało i już więcej tego nie będę pić!

Monika chylę czoła do ziemi bo będziesz m8ala strasznie ciężko.... bunt dwulatka przed tobą małe dziecko i reszta wychodzących zębów! Dobrze że masz męża który pomaga bo można byłoby się wykończyć.
    Zdrow8a zdrowia zdrowia !!! Ja wrócę na całego jak wypłata się skończy ( czyt ok 4 dni ) ha ha. Przesyłam wam swoją pozytywną energię! Bye bye

Heh, czytam, popijam kawę i aż się oplułam :D

Kudowa to moja mieścinka przecież! Tośka, gdzie Ty Babo mieszkasz? :D

Megi, zatrzymujecie się u rodziny czy w jakimś hotelu? :D

qb3canlimmmj6sap.png
  • Martchen Ekspertka

Wysłany: 28 stycznia 2017, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)

duużo zdrówka dla Chorujących i Szpitalnych! Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia!

Mnie dopadł jakiś marazm... nowe miejsce zamiast szykować to nic nie robię i marzę by wrócić na stare.. może muszę to przetrawić;/

PS. 24 tc:) u mnie jakoś znaczący sama nie wiem czemu:)
    pod koniec tygodnia idziemy zrobić uznanie Małej:)

ag194, Breezee lubią tę wiadomość

w57vugpj9s4o3sn9.png

07/01/2017- 364 g Dziewczynki:)
    24/01/2017-548 g, 20/02/2017-1018g
    31/03/2017-2225g, 25/04/2017- 3400 g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2017, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dewa jeśli chodzi o kudowę Zdrój to po drodze na trasie Wrocław-kudowa w Dzierżoniowie. Do Kudowy mam 40 km i często jeździmy w tamte okolice na niedzielne przechadzki. Będzie gdzie na kawę wpadać?:-)

• dewa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2017, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh, Tośka, moje rejony :D Oczywiście, że wiem gdzie jest Dzierżoniów, byłam, widziałam. Chociaż najczęściej śmiga sie na Wrocław, a do Was to chyba trzeba od Ząbkowic odbić, co? Na kawkę zawsze! :D

qb3canlimmmj6sap.png
  • Espera Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2017, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ode mnie wprawdzie kudowa daleko ale znam te okolice. Mam rodzinkę pod Polanicą a w Kudowie pracuje i mieszka kuzynka :-)

Toska88 lubi tę wiadomość

nzjdvkcb7z3kkspd.png
    aniołek ***10.03.2015.
    syn 2008 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2017, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dewa wrote:
    Heh, Tośka, moje rejony :D Oczywiście, że wiem gdzie jest Dzierżoniów, byłam, widziałam. Chociaż najczęściej śmiga sie na Wrocław, a do Was to chyba trzeba od Ząbkowic odbić, co? Na kawkę zawsze! :D
    Tak od Ząbkowic. Ogólnie pochodzę spod kobierzyc a tutaj od 4 lat do męża mnie przywialo:-) ale lubię te rejony takie spokojne nie to co Wrocław. A więc po drodze na szaleństwo zakupowe do parku Bielany możesz odbić w zabkowicach na kawę będzie mi bardzo miło:-)

• dewa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2017, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki ten świat mały xD Mnie wywiało do Niemiec, ale w Kudowie staram się spędzać każdy urlop, kocham to moje zadupie :D Niestety, za każdym razem jak jestem, brakuje czasu na wszysko i na wszystkich :/ Ale Toska, może uda się kiedyś spiknąc!

Espera, Kudowa to dość mała mieścina, pewnie znam Twoją kuzynkę, chociażby z widzenia ;)

qb3canlimmmj6sap.png
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2017, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem 1 butelka wystarczy na początek. To nie towar deficytowych :) javkarmulam obu piersia i starszy wcale butelki nie akceptowal, a młodszy tylko jak np mnie nie było :)
    wczoraj wróciłam po 1 ;) siedziałam przy wodzie gazowanej ;) byłyśmy w 7 babek z czego 2 ciężarne :) Dzisiaj jedziemy do brata na urodziny. Ma też 2 dzieci więc bedzie szal :)

Kamilutek lubi tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • GoNia1979 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2017, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toska tamtedy moj Pan czasami w trase jezdzi do Wiednia a w Kobierzycach mieszka moj brachol.. tam znalazl swoja.milosc..
    Kurde jaki ten swiat maly

<3 <3 Oliwierek Dawid <3 <3
    201705051770.png
  • GoNia1979 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2017, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha wrote:
    Nie usnęłam całą noc :( Średnio przytomna jestem :( A teraz już nie zasnę, bo Kuba wariuje :D

Quasha lubie za to ze noc nie przespana w sensie ze nie bylam z tym sama.. moj maly cwiczyl sobie fikolki i strzaly celne.w.pecherz.. maz wydzwanial z trasy bo sie nudzil i tak oto sobie w sumie lezalam..
    A dzis od rana lezakuje brak powera..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 12:24

Arwi lubi tę wiadomość

201705051770.png
  • dewa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2017, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gonia, ja też pół nocy nie spałam. Wyprawiłam o 3 Darka do pracy, a 15 minut po wyjściu zadzwonił, że mu kartę kierowcy tachograf połknął. I do 6 sen z głowy ;)

qb3canlimmmj6sap.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2017, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzicie jaki swiat jest mały:-) ja zaś nie mogę zasnąć pół nocy bo nogi mi cierpna i chodze po całym łóżku. To jedno jest takie same jak w 1 ciaxy!

• MEGI81 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2017, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dewa wrote:
    Heh, czytam, popijam kawę i aż się oplułam :D

Kudowa to moja mieścinka przecież! Tośka, gdzie Ty Babo mieszkasz? :D

Megi, zatrzymujecie się u rodziny czy w jakimś hotelu? :D

jedziemy do pensjonatu Villa Scaliano :)

dqpr4z17cz5sc8v6.png
    ijpbanlijkvezjie.png
    Aniołek 17.03.2016 (10 tc )
  • GoNia1979 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2017, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dewa... looo matko z tymi naszymi kierowcami...
    No tak karta kierowcy to wazniejszy dokumentvw ich przypadku niz dowod osobisty

201705051770.png
  • MEGI81 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2017, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 22:51

dqpr4z17cz5sc8v6.png
    ijpbanlijkvezjie.png
    Aniołek 17.03.2016 (10 tc )
‹‹ 1080 1081 1082 1083 1084 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ