MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
zyrcia wrote:Karolina ten ostatni to taki jak moj
45 zl to szalenstwo
do tego piekne kocyki i styloweczka i bede miala kolejnego modela na insta
Klaudia ja biore zawsze najmniejsze jakie sa :d ogolnie w naszym przypadku skarpetek nigdy za wiele :d ja mowie ze Radek chowa a on ze pralka zjada wiec sama rozumiesz ;d
Ja kupuje skarpetki w toys r us w pl on tez jest i maja naprawde mini skarpetki
-
nick nieaktualnyDzien dobry !!
Ja dzis mialam taka zachciankeczekam az ostrygnie i zasiadam do uczty :S
Z gory przepraszam .... :d
Arwi, ag194, Misia 69, Martchen, ojejku, Kamilutek, MEGI81, GoNia1979, Kleopatra, mon!ta^, sylwucha89, Demsik, bbee, Mabelle, Breezee, Maniuś, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
Hej wpadlam sie przywitać. Podczytyuje ale u nas armagedon, nie ma czasu przysiasc na dłużej.
Paula dalej na jelitowke, juz lepiej ale i tak zmiebian milion pampersow dziennie, gorzej niz przy noworodku. W dodatku wyżyna sie czwórka wiec dochodzą humorki.
Do kompletu Paula zaraziła mnie wiec od wczoraj nie wychodze z łazienki.
Miłego dnia, oby był lepszy niż mój ale to nie będzie trudne13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyO matko co to się dzieje.... masowo szpital i choroby aż strach tu wchodzić żeby się nie zarazić ( taki czarny dowcip )
wsp9lczuje bardzo tym co w szp8talu bo d9skonale wiem co to znaczy po pierwszej ciaxy . Teraz trochę się boję nawet z domu wychodzić. 3 km ode mnie znaleźli zdechlego łabędzia który zakażony był ptasiom grypa więc strach teraz kurczaka od kogoś kip8c . W tej samej miejscowości 2 dni temu 5 letnie dziecko wyszło na korytarz przedszkola i zmarło. Robią badania bo nie wiadomo dlaczego ponieważ jednocześnie panuje utajone zapalenie płuc krztusiec grypa sepsa ( kolegi córeczkę po porodzie w szp8talu zarazono sepsa) i do tego teraz ptasie dziadostwo. My na szczęście wychrowalismy swoje w zeszłym roku a ten przyniósł mi dużo pozytywnej energii życiowej.
Wracacie szybko do zdrowia!!!!
Qasha meble super. W ogóle uwielbiam białe meble u dziecka talię niewinne .
Ja dop8ero zaczynam kompletowac wszystko potrzebne po porodzie bo ciuchów Alan ma już wystarczająco a butów o ho ho!
Teraz Natan na celowniku bo wyrósł z połowy rzeczy przez zimę.
Megi Kudowa jest 40 km dalej ode mnie-wpadaj po drodze na kawę
Co do cukrzycy też wsp9lvxujr mi się na szczęście teraz udało i już więcej tego nie będę pić!
Monika chylę czoła do ziemi bo będziesz m8ala strasznie ciężko.... bunt dwulatka przed tobą małe dziecko i reszta wychodzących zębów! Dobrze że masz męża który pomaga bo można byłoby się wykończyć.
Zdrow8a zdrowia zdrowia !!! Ja wrócę na całego jak wypłata się skończy ( czyt ok 4 dni ) ha ha. Przesyłam wam swoją pozytywną energię! Bye byeMEGI81, GoNia1979 lubią tę wiadomość
-
Toska88 wrote:O matko co to się dzieje.... masowo szpital i choroby aż strach tu wchodzić żeby się nie zarazić ( taki czarny dowcip )
wsp9lczuje bardzo tym co w szp8talu bo d9skonale wiem co to znaczy po pierwszej ciaxy . Teraz trochę się boję nawet z domu wychodzić. 3 km ode mnie znaleźli zdechlego łabędzia który zakażony był ptasiom grypa więc strach teraz kurczaka od kogoś kip8c . W tej samej miejscowości 2 dni temu 5 letnie dziecko wyszło na korytarz przedszkola i zmarło. Robią badania bo nie wiadomo dlaczego ponieważ jednocześnie panuje utajone zapalenie płuc krztusiec grypa sepsa ( kolegi córeczkę po porodzie w szp8talu zarazono sepsa) i do tego teraz ptasie dziadostwo. My na szczęście wychrowalismy swoje w zeszłym roku a ten przyniósł mi dużo pozytywnej energii życiowej.
Wracacie szybko do zdrowia!!!!
Qasha meble super. W ogóle uwielbiam białe meble u dziecka talię niewinne .
Ja dop8ero zaczynam kompletowac wszystko potrzebne po porodzie bo ciuchów Alan ma już wystarczająco a butów o ho ho!
Teraz Natan na celowniku bo wyrósł z połowy rzeczy przez zimę.
Megi Kudowa jest 40 km dalej ode mnie-wpadaj po drodze na kawę
Co do cukrzycy też wsp9lvxujr mi się na szczęście teraz udało i już więcej tego nie będę pić!
Monika chylę czoła do ziemi bo będziesz m8ala strasznie ciężko.... bunt dwulatka przed tobą małe dziecko i reszta wychodzących zębów! Dobrze że masz męża który pomaga bo można byłoby się wykończyć.
Zdrow8a zdrowia zdrowia !!! Ja wrócę na całego jak wypłata się skończy ( czyt ok 4 dni ) ha ha. Przesyłam wam swoją pozytywną energię! Bye bye
Heh, czytam, popijam kawę i aż się oplułam
Kudowa to moja mieścinka przecież! Tośka, gdzie Ty Babo mieszkasz?
Megi, zatrzymujecie się u rodziny czy w jakimś hotelu? -
Cześć Dziewczyny
duużo zdrówka dla Chorujących i Szpitalnych! Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia!
Mnie dopadł jakiś marazm... nowe miejsce zamiast szykować to nic nie robię i marzę by wrócić na stare.. może muszę to przetrawić;/
PS. 24 tc:) u mnie jakoś znaczący sama nie wiem czemu:)
pod koniec tygodnia idziemy zrobić uznanie Małej:)ag194, Breezee lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydewa wrote:Heh, Tośka, moje rejony
Oczywiście, że wiem gdzie jest Dzierżoniów, byłam, widziałam. Chociaż najczęściej śmiga sie na Wrocław, a do Was to chyba trzeba od Ząbkowic odbić, co? Na kawkę zawsze!
-
Jaki ten świat mały xD Mnie wywiało do Niemiec, ale w Kudowie staram się spędzać każdy urlop, kocham to moje zadupie
Niestety, za każdym razem jak jestem, brakuje czasu na wszysko i na wszystkich
Ale Toska, może uda się kiedyś spiknąc!
Espera, Kudowa to dość mała mieścina, pewnie znam Twoją kuzynkę, chociażby z widzeniaToska88 lubi tę wiadomość
-
Moim zdaniem 1 butelka wystarczy na początek. To nie towar deficytowych
javkarmulam obu piersia i starszy wcale butelki nie akceptowal, a młodszy tylko jak np mnie nie było
wczoraj wróciłam po 1siedziałam przy wodzie gazowanej
byłyśmy w 7 babek z czego 2 ciężarne
Dzisiaj jedziemy do brata na urodziny. Ma też 2 dzieci więc bedzie szal
Kamilutek lubi tę wiadomość
-
Qasha wrote:Nie usnęłam całą noc
Średnio przytomna jestem
A teraz już nie zasnę, bo Kuba wariuje
Quasha lubie za to ze noc nie przespana w sensie ze nie bylam z tym sama.. moj maly cwiczyl sobie fikolki i strzaly celne.w.pecherz.. maz wydzwanial z trasy bo sie nudzil i tak oto sobie w sumie lezalam..
A dzis od rana lezakuje brak powera..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 12:24
Arwi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny