MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
MEGI81 wrote:Dziewczyny ja będę w Kudowie od piątku 3 lutego do niedzieli 5 lutego. niestety na dłużej nie da rady, bo mój Mąż ma w kolejnym tygodniu ważną uroczystość w pracy i przyjeżdża całe szefostwo z USA, więc z urlopem problem.
Ale jeśli da radę to bardzo chętnie się z Wami spotkamfajne byłoby takie spotkanie
Mój Synek od 7-10 będzie znowu w Polanicy z byłym mężem
Ja jestem z Wielkopolski z Kalisza i jeśli któraś z Was będzie w okolicy to zapraszam do siebie na kawę
Megi a ja z Gniezna/Wrzesni...MEGI81 lubi tę wiadomość
-
Kleopatra, siedzenie przy wodzie mineralnej, podczas gdy większość raczy się procentami,brzmi jakoś znajomo
Ostatnio na takiej imprezie szybko straciłam z większością kontakt, bo za cholerę nie rozumiałam, z czego tak zacieszająJa już chciałam do domu, a oni chcieli kolejne piwo/whisky/wino.
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Kamilutek wrote:Kleopatra, siedzenie przy wodzie mineralnej, podczas gdy większość raczy się procentami,brzmi jakoś znajomo
Ostatnio na takiej imprezie szybko straciłam z większością kontakt, bo za cholerę nie rozumiałam, z czego tak zacieszająJa już chciałam do domu, a oni chcieli kolejne piwo/whisky/wino.
Oj skad ja to znam jezyk tych ludzi staje sie nie zrozumialy a zachowanie dziwne
-
He he, a ja mam teściów w Wielkopolsce, okolice Gostynia
My w Kudowie byliśmy na wakacjach przez tydzień. Bardzo lubię tam jeździć i się poszlajać po szlakach
zresztą co roku ciągnie nas w góry, teraz to te mniejszedewa, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Wypiłam glukoze ... ledwo i ledwo przetrwałam. Tak mną telepało z obrzydzenia plus potem mdłości i zawroty głowy. Jak szłam po pierwszej godzinie oddać krew to tak mi zgęstniała że dwie pielęgniarki kuły mnie w różne mniejsca a krew nie leciała tylko jasno gęsta różowe kropki kreii i za 4 razem strzykawką pobrały minimalną ilość .... dziś wieczorem będą wyniki lub w poniedziałek. Cieszę się że przetrwałam ....
Miłego dnia. Dziś piękne słoneczko. -
Ju14 wrote:He he, a ja mam teściów w Wielkopolsce, okolice Gostynia
My w Kudowie byliśmy na wakacjach przez tydzień. Bardzo lubię tam jeździć i się poszlajać po szlakach
zresztą co roku ciągnie nas w góry, teraz to te mniejsze
Ju ja mieszkalam w Lesznie do Gostynia daleko nie mialam.. haahaha
Ju14, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Jesli chodzi o góry to my od dzis mielismy odpoczywac w Bialce Tatrzańskiej ze znajomymi i dziećmi..
No ale niestety kasa (byloby na wyprawke)przepadla ja musze lezec dzieci chore..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 13:42
-
GoNia1979 wrote:Megi a ja z Gniezna/Wrzesni...
Ja dzis zaliczylam dermatologa z synkiem bo na stopkach kurzajki.mial wymrazane i darl sie na pol przychodni;);)a jutro o 24 wyjezdza na tydz na zimowisko wiec z mezem zostajemy sami sa sa sa....MEGI81 lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Dziewczyny, czy ja dobrze kojarzę, że któraś z Was kiedyś kupowała Cewe fotoksiążkę? To się da jakoś stacjonarnie ogarnąć w biurze, czy u fotografa? Czy tym programem trzeba? Chodzi mi o to, że mam kupon zniżkowy na 50zł tylko nie wiem, czy przez internet da się go wykorzystać
A tak sobie pomyślałam, że byłby to fajny prezent na 25. rocznicę ślubu rodziców -
nick nieaktualny
-
Kamilutek wrote:Megi, tu na plakacie informacyjnym o karmieniu piersią pisze, że taki maluch 0-6 m-cy pije na raz od 54 do 234 ml (średnie wyniki z badań), im starszy, tym więcej. Więc ta malutka butelka chyba wystarczy na początek.
Jak chcecie, to zrobię zdjęcie plakatu i wstawię.
Dziękuję bardzo za informację -
Demsik wrote:Megi kalisz poowiadaszz?z krotoszyna rzut beretem;)
Ja dzis zaliczylam dermatologa z synkiem bo na stopkach kurzajki.mial wymrazane i darl sie na pol przychodni;);)a jutro o 24 wyjezdza na tydz na zimowisko wiec z mezem zostajemy sami sa sa sa....
Demsik Krotoszyn od Kalisza to rzeczywiście rzut beretem ☺ może uda nam się spotkać w realu na kawę ☺ bardzo serdecznie zapraszam ☺Demsik lubi tę wiadomość