MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia N. wrote:Beta w sobotę o 9 477 dzisiaj o 7;30 899 przyrost 91 procent.
Tsh 2,270
Progesteron 11,88 w sobote 11,33 czyli chyba jednak taki niski jest bo dwa razy na dol nie trafiłam raczej... Chyba zadzwonie do lekarki jutro moze jednak potrzebny dupek czy lutka? -
karola81 wrote:Jutro idę na pierwszą wizytę. Myślicie,że mam szansę ujrzeć pęcherzyk???? już nie mogę się doczekać.
W piereszej ciąży miałam identyczną sytuację dokładnie w tym samym czasie po owu co teraz, a 4 dni póżniej był pęcherzyk -
Klaudia N. wrote:Beta w sobotę o 9 477 dzisiaj o 7;30 899 przyrost 91 procent.
Tsh 2,270
Progesteron 11,88 w sobote 11,33 czyli chyba jednak taki niski jest bo dwa razy na dol nie trafiłam raczej... Chyba zadzwonie do lekarki jutro moze jednak potrzebny dupek czy lutka?
A masz plamienia? Ja też bym zadzwoniła na Twoim miejscu, lepiej dmuchać na zimne.Klaudia N. lubi tę wiadomość
-
karola81 wrote:Tak czytam o tej becie i się zastanawiam. Niektóre dziewczyny w 11,12 dniu po owulacji miały niecałe 100 a ja w 11 dni po 376, Nie za dużo?
-
karola81 wrote:Tak czytam o tej becie i się zastanawiam. Niektóre dziewczyny w 11,12 dniu po owulacji miały niecałe 100 a ja w 11 dni po 376, Nie za dużo?
To zależy kiedy było zagnieżdżanie. Najlepiej sprawdzić przyrost. A może bliźniaki Ważne, że beta rośnie.
-
karola81 wrote:No dwa dni później było prawie 800.
To w sumie chyba masz przyrost w normie. Przy bliźniakach chyba więcej rośnie. Ja miałam 138, a po 4 dniach też prawie 800. Może zagnieżdżanie było szybciej, albo ovu była wcześniej...Wszystko wskazuje na to, że masz silnego kropka.
-
Mabelle wrote:Witamy po wizycie.Przedstawiam Wam moja najpiękniejszą fasolcię
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/79ee45e62b35.jpg
Wszystko w porządku, fasolka na miejscu.Serduszko bije pięknie.Z usg starsza niż z ovu.
Dziękuję ze trzymalyscie kciuki.Buziole. -
Kofeina wrote:Kochana gratulacje.piekna fasolka . Po usg widzę że będzie dziewczynka . Ja i moje znajome zawsze tak miały że dziewczynki były większe niż wychodziło to z owulacji . Ja już się swojej wizyty nie mogę doczekać
Kofeina dziękuję Ci kochana
Mam nadzieję że Twoje przypuszczenia okażą się prawdziwe.A Ty kiedy masz wizytę?
W ogóle dziękuję Wam dziewczyny za miłe słowa.Dobrze mi tu z Wami, i to waparacie każdej z Was bezcenne :***promyczek 39, Demsik lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, czy można się wprosić do majówek????
W piątek spóźniła mi się @, zrobiłam test i ku mojemu wielkiemu zdziwieniu pozytywny, po 9 miesiącach starań! W sobotę znowu pozytywny, a dziś już wizyta u gina i jestem w 4 tygodniu i 2 dniu ciąży A co najlepsze widoczny i bardzo wyraźny pęcherzyk w macicy,aż się pan doktor zdziwił Ale radocha!karola_aa, toska_88, Kleopatra, Uszczesliwiona, monika_89, Arwi, Klaudia N., Demsik, julita, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Rudzik wrote:Hej Dziewczyny, czy można się wprosić do majówek????
W piątek spóźniła mi się @, zrobiłam test i ku mojemu wielkiemu zdziwieniu pozytywny, po 9 miesiącach starań! W sobotę znowu pozytywny, a dziś już wizyta u gina i jestem w 4 tygodniu i 2 dniu ciąży A co najlepsze widoczny i bardzo wyraźny pęcherzyk w macicy,aż się pan doktor zdziwił Ale radocha! -
monika_89 wrote:mabelle pięknie
to czekamy jeszcze na Spiritkarola_aa, Kleopatra, sylwucha89, Mabelle, Uszczesliwiona, WreszcieMama, promyczek 39, monika_89, Karotka, Arwi, Klaudia N., Demsik, julita, Maniuś, MarliOne, Moniqaaa lubią tę wiadomość
2017 #1
2019 #2