MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie młody dzisiaj wykończył nie wiem jak dam sobie radę z dwójką jak mojego diabulca ledwie ogarniam ... Jeśli chodzi o obiad to dzisiaj poszłam na łatwiznę i upiekłam udka do tego smażony ryż i brzoskwinia z puszki
Dziewczyny piękne fasolki uwielbiam oglądać zdjęcia z usg
-
Mnie młody dzisiaj wykończył nie wiem jak dam sobie radę z dwójką jak mojego diabulca ledwie ogarniam ... Jeśli chodzi o obiad to dzisiaj poszłam na łatwiznę i upiekłam udka do tego smażony ryż i brzoskwinia z puszki
Dziewczyny piękne fasolki uwielbiam oglądać zdjęcia z usg
-
Klaudia masz za niski progresteron jak dla mnie. A w normach się mieści? Jeśli jest przy tej niższej granicy to bym się pytała o lutke lub dupka. Dla spokojnosci.
Są specjalne markery na allegro czy tam w pasmanterii do tkanin i wtedy się nie zmywajaCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Pytalam już raz w mailu jal pisałam ze jest ciaza ze taki ten prog a ona nie odp nic ns to i nie wiem czy nie zauważyła czy co teraz napisałam jeszcze raz mam nadzieję że odpisze bo nie wiem czy uda inaczej sie z nia skontaktowac przed wizyta
Mam frytunieeee:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 18:44
promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
Część, dziś byŁ termin @ i Na testach są bladziochy jeśli wszystko będzie dobrze termin na 30 maja :)czyli samm konniec listy
Karotka, sylwucha89, Demsik, MarliOne, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:)Wy tak się martwicie ze Wam na wizytach mało mówia a ja dziś na pierwszej miałam tak:po dowcipnym załadowaniu glowicy usłyszałam "jest pani w ciąży" gdzie na monitorze zere czego kolwiek!Po wsadzeniu piesci pod tylek ledwo widoczny obraz zatoczone trzy kola palcem to jest pęcherzyk ciazowy to zoltkowy a to dzidzius no koments!zero zleconych badan tylko pobrana cytologia.Nastepna za wizyta 3 tyg będzie widać lepiej!Wasze wizyty w Polsce sa mega super dokladne!
-
Hej dziewczyny, mam nadzieję, że mnie przyjmiecie. Jestem pełna obaw, ale po dzisiejszej wizycie wierzę, że musi być dobrze. Dzisiaj widziałam moją kruszynkę i jej serduszko termin wg belly mam na 6 maja, a wg usg na 8 maja (co by się zgadzało z terminem ovu). Jestem mega szczęśliwa Z objawów na tą chwilę mam tylko wrażliwe piersi i czasem, ale bardzo rzadko mnie zemdli (może miałam tak 4 razy). Z sennością jest różnie. Ogólnie mam takie dni, że zapominam o ciąży bo nic mi nie jest, a są dni, że brzuch pociągnie albo senność powróci.
monika_89, promyczek 39, Kleopatra, julita, Karotka, Mabelle, sylwucha89, Maniuś, MarliOne, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
Hejka dziewczyny. Można jeszcze dołączyć? 10 dni temu zobaczyłam dwie piękne kreseczki. Termin z OM na 25 maja. może od razu się przedstawię. mam 35 lat. Jestem szczęśliwą mamą 11 letniej Kai i 6 letniego Aleksandra. mieszkamy na Dolnym Śląsku. Gratuluję pięknych fasolek.
promyczek 39, Kleopatra, julita, Mabelle, toska_88, sylwucha89, Demsik, Maniuś, MarliOne, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
Ja też mieszkam na Dolnym Śląsku mam 28 lat. Od początku ciąży was podczytywałam, ale bałam się dołączyć bo mam za sobą 3*pusty pęcherzyk i 1*cb. Teraz na szczęście biorę clexane i taki obraz jak dzisiaj na usg wynagradza wszystko gratuluję udanych wizyt.
Mabelle, sylwucha89 lubią tę wiadomość