MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZjadłam cała pizze! I to bez wyrzutów Sumienia ha ha. Tak mi tu smaka robilyscie na fast foody:-) gratuluję nowo przybyłym oraz tym szczęśliwym z fotografiami do albumu ja już odliczam do 28... do wizyty. Tylko co do wielkości fasolki a płci się nie zgodzę z kofeina bo u mnie też z usg większą fasolka niż z om i jest SYN który do tej pory jest większy niż powinien he he
Mabelle lubi tę wiadomość
-
Mabelle wrote:Kofeina dziękuję Ci kochana
Mam nadzieję że Twoje przypuszczenia okażą się prawdziwe.A Ty kiedy masz wizytę?
W ogóle dziękuję Wam dziewczyny za miłe słowa.Dobrze mi tu z Wami, i to waparacie każdej z Was bezcenne :***
Ja musze jeszcze długo czekać wizyta dopiero 29 wrzesień. Niecierpliwie muszę wytrzymać ten czas . Ale całe dnie w biegu . Córka szkoła obiad sprzatanie. Później muszę się położyć spać na 2 godziny, odbieram córkę że szkoły itp . A o 22 ledwie żyje bo już spanie męczy tak więc mam.nadzieje że szybko mi ten czas przeleci.karola_aa lubi tę wiadomość
-
Spirit wrote:Jest serducho ))) ciaza 2 dni starsza niż myślałam, nawet coś a la rączki było widać następna wizyta w połowie października więc chyba zobaczę już człowieka małego wtedy )))
Spirit gratuluję.Ciesze się że wszystko dobrze.To teraz spokojnej nocy
Ja mam następna wizytę 03.10 z badaniami.Spirit lubi tę wiadomość
-
karola_aa wrote:Nie jest za dużo ! będą bliźniaki albo córeczka ja w 13dpo miałam tylko 37 i się zamartwiałam, że mało. A tu piękny wynik
Błagam nie mówicie że to mogą być bliźniaki<panika> -
karola81 wrote:No to być może Uszczesliwiona mamy 2w1:-) Ale by było. Ja już mam dwójkę więc naprawdę jedno mi wystarczy. Moja babcia była z bliźniaków więc wszystko możliwe OMG!!!!!!!!
Ja to bym i czworaczki przygarnęła, haha -
Coraz wiecej nas, coraz więcej serduszek ,coraz wiecej szczęśliwych mamusiek.bardzo sie ciesze.
Morwa hop hop!!!Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Uszczesliwiona wrote:O boże to ja 13dni po owu miałam 215!
Błagam nie mówicie że to mogą być bliźniaki<panika>
u mnie mozliwe blizniaki (moja mama i tesciowa maja blizniacze rodzenstwo)Kofeina wrote:Kochana gratulacje.piekna fasolka . Po usg widzę że będzie dziewczynka . Ja i moje znajome zawsze tak miały że dziewczynki były większe niż wychodziło to z owulacji . Ja już się swojej wizyty nie mogę doczekać
To czekam na moja wizyte moze mi tez powrozysz dziewczynke? ;pkarola_aa wrote:Ja w dniu planowanej @ miałam progesteron 17.6 i dostalam luteine dopochwowo 2x100mg. Zadzwoń i poproś o receptę
Dziekuje za rade, bede dzwonic pytac, na szczescie nie plamie, nawet w terminie @ nie bylo nic w zasadzie tylko brazowawy sluz. Teraz schizuje bo zaczyna mnie sluz zalewac i zagladam czy cos sie dzieje. jutro koniecznie musze sie dodzwonic zapytac co i jak z tym prog.
dobranoc wszystkim:)