MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mabelle wrote:A co myślicie o fotelu do karmienia?
Mam na oku taki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/50897de015dc.jpg
czy któraś z was ma czy to może zbędny wydatek ???
Zgupialam i nie wiem czy kupić czy nie
Ja xhce cos podobnego ale wszystkie co widziałam cholernie drogieMabelle lubi tę wiadomość
-
Kamilutek no co ty? A niby czemu? Przecież ruch w ciąży jest wskazany. Wczoraj w Aquaparku widziałam z 5 ciężarnych i to niektóre dalej niż ja. Czasami się zastanawiam przed zjeżdżalnią czy nic nie powiedzą Ale nie mówią
ja to biorę 2 koła i po schodach na 3 piętro i zjazd
Narazie wykupilam karnet na luty- marzec potem zobaczymy jak dam radę.
Dziewczyny szpitalne oby tak dalejBreezee, Kamilutek lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek
Witam się w 26tyg i prezentuje apartament Wiktorii
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ee911c35de7.jpgKleopatra, Kamilutek, sylwucha89, Rudzik, Uska, monika_89, daisy123, Hope_, bbee, Camilia, Mabelle, ag194, Martchen, marie_marie22, Madu1611, MEGI81, blubka, Maniuś, rybka33, Karissa, GoNia1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kleopatra wrote:Kamilutek no co ty? A niby czemu? Przecież ruch w ciąży jest wskazany. Wczoraj w Aquaparku widziałam z 5 ciężarnych i to niektóre dalej niż ja. Czasami się zastanawiam przed zjeżdżalnią czy nic nie powiedzą Ale nie mówią
ja to biorę 2 koła i po schodach na 3 piętro i zjazd
Narazie wykupilam karnet na luty- marzec potem zobaczymy jak dam radę.
Dziewczyny szpitalne oby tak dalej
Ode mnie chcieli, dlatego jestem ciekawa. Byłam kupić karnet za pracową kasę (dają nam 200 pln na rok) i babeczka w kasie pytała o zaświadczenie.
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Kamilutek wrote:Ode mnie chcieli, dlatego jestem ciekawa. Byłam kupić karnet za pracową kasę (dają nam 200 pln na rok) i babeczka w kasie pytała o zaświadczenie.
albo ktoś sobie wziął do serca nowe pomysły Pisu
rybka33 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
miłej niedzieli wszystkim
madu miło że zajrzałaś. Załamania zdarzaą sie każdemu. Jak blizna? dlalej w planach vbac?
Carolina przynajmniej dobrze wyglądała przy rewizji
breezee no nie ma to jak dieta szpitalna, mnie też zawsze mąż dodatkowo zaopatywał. Kciuki za poprawę, może pozwolą Ci poleżeć w domu
monita u Ciebie na liście nie mam płci, niespodzianka?
hope wrzucę Ci fotki dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 10:28
Breezee, Madu1611 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Kleopatra wrote:Dziwne, pierwsze słyszę. To już chyba naruszenie swobód obywatelskich
albo ktoś sobie wziął do serca nowe pomysły Pisu
Jak szukalam zajęć z grupą na badanie to tez pisali o zsswiadczeniu. Pewnie wola się zabezpieczać w razie W.
A z pisem nie widzę powiazania -
PiS wymyślił że w przypadku poronienia trzeba będzie udowadniać brak winy. Innego powodu dla którego basen by miał brać zaświadczenie nie widzę. Jeszcze trochę i będą nas sprawdzać przed wejściem do sklepu bo przecież wszędzie może się coś stać. Moja to 3 ciąża, chodzę na różne baseny i nigdy się nie spotkałam z jakimś zaswiadczeniem.
-
Dzien dobry:-) u mnie dzis magiczna studniowka:-D
Tez mam ochote pojsc na basen ale chyba zaczekam az skoncza sie u nas ferie. Jak pomysle o basenie pelnym chlapiacych dzieci to mi sie odechciewa a jest wrecz niebezpiecznie.monika_89, Uszczesliwiona, marie_marie22, Arwi, blubka, rybka33, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Nie udzielam się bo czuje się fatalnie . W poniedziałek mam wizytę u ginekolog i pójdę do lekarza jeszcze jednego bo ciągle mi nie dobrze a dwa razy zdarzyły mi się czarne wymioty .... i jestem trochę przestraszona... i wymioty na czczo więc nie mogą być po czymś w takim kolorze:/
Idę was poczytać co naskrobalyscie przez weekend
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Camilia wrote:Witam się w 29 tc!
Wow to już 29 , ale to leci a niedawno modlilysmy się co by do 3 m-ca dorwać i tak dalejA tu niedługo 3 z przodu
Toska ciesze się ze takie cudowne wiadomości przekazujesz, oby tak do maja :*Camilia lubi tę wiadomość
-
Klaudia0727 wrote:Cześć dziewczyny. Nie udzielam się bo czuje się fatalnie . W poniedziałek mam wizytę u ginekolog i pójdę do lekarza jeszcze jednego bo ciągle mi nie dobrze a dwa razy zdarzyły mi się czarne wymioty .... i jestem trochę przestraszona... i wymioty na czczo więc nie mogą być po czymś w takim kolorze:/
Idę was poczytać co naskrobalyscie przez weekend
A może masz jakiegoś wrzoda na żołądku i stad to krwawienie
Oby się okazało że to nic poważnego Trzymam kciuki za wizytę :* -
Rudzik, mi też często wychodzą zakalce zamiast chleba
wszystko kwestia prób i błędów
Kleopatra, to była propozycja jakiegoś stowarzyszenia pozarządowego, ale ustawa nie przeszła.
Klaudia, trzymam kciuki by to nie było nic poważnego.
-
Kleopatra wrote:PiS wymyślił że w przypadku poronienia trzeba będzie udowadniać brak winy. Innego powodu dla którego basen by miał brać zaświadczenie nie widzę. Jeszcze trochę i będą nas sprawdzać przed wejściem do sklepu bo przecież wszędzie może się coś stać. Moja to 3 ciąża, chodzę na różne baseny i nigdy się nie spotkałam z jakimś zaswiadczeniem.
Kleopatra, to nie byl pomyśl pis tylko projekt obywatelski. Tak jak są i zwolennicy aborcji to będą zwolennicy karania za nawet jej podejrzenie. Nic takiego nie weszlo.
A zaświadczenie z tej szkoły bylo wymagane juz kiedys, zanim pis doszedł do władzy. Wiec wdaje mi się ze chodzi tu o poczucie bezpieczeństwa u instruktora, bo ludzie są różni.
Na basenie gdzie człowiek swobodnie plywa bez instruktura dbającego o bezpieczeństwo to chyba nadgorliwość pani sprzedającej karnet.bbee lubi tę wiadomość
-
Witam się radośnie w ten jakże chujowy, zesrany dzień! Osoby wrażliwe na wulgaryzmy, proszę przejść dalej i nie czytać.
Co za skurwiała niedziela. Źle spałam, jesteśmy zamknięci z kotami w jednym pokoju i dopiero o 5 nad ranem, wypierdoliłam oba na korytarz. Od 5 spałam wybitnie chujowo. Poranek przywitał mnie takim poziomem agresji, jakiego nawet najstarsi indianie nie pamiętają. Śniło mi się, że krwawiłam. O 10, bez kawy, bez śniadania wzięłam portfel i poszłam przerzucać szmaty w lumpeksie. Wróciłam lżejsza o 130 zł, oczywiście wszystko dla Młodego. Myślicie, że jestem wesoła i radosna? Nie. Wszystko i wszyscy mnie wkurwiają. Nie chcę widzieć nikogo, z nikim się spotykac i słodko pierdzieć o wszystkim i niczym. Wiecie czego chcę? Nie wiem, kurwa.
Życzę Wam spokojnej niedzieli, ciepłej, rodzinnej, bez wkurwiania się. Amen.Uszczesliwiona, Rudzik, Mabelle, bbee, Moniqaaa, marie_marie22, Espera, MEGI81, ag194, Aleksandra , Arwi, Toska88, aneta.be, GoNia1979, blubka, rybka33, Karissa, Maniuś lubią tę wiadomość