MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
gaja_1 wrote:A ja mam dzisiaj studniówkę
Mała imprezuje w brzuchu a ja czytam o diecie cukrzycowej i co chwile odświeżam forum żeby sprawdzić czy są jakieś informacje o Tośce
Nadia moja mała też mnie kopie jak się położe na boku po tej części brzucha na której leże. Dodatkowo bardzo bolą mnie plecy i na boku źle mi się leży, w nocy musze co chwile przerzucać się na plecy bo nie usnę wogóle
Nie boisz się spać na plecach?
-
bbee wrote:Dzięki Kamilutek, coś dla mnie artykuł
Ja właśnie planuję żadnych kosmetyków nie kupować, bo właśnie nie widzę sensu, skoro jest tyle naturalnych środków
Na razie mam tylko olej kokosowy, ale może po jakimś czasie do pielęgnacji dołożę też olej migdałowy.
Do niczego jestem dzisiaj, senna i nic w domu nie zrobiłam poza opróżnieniem zmywarki i skończeniem kartonuNo po prostu super. Pewnie nic dziwnego, że dziecko w takim razie też się buntuje...
Też mam taki plan, ale oczywiście zobaczymy, jak wyjdzie
Kupiłam już olej kokosowy i migdałowy - ten ostatni na próbę malutkie opakowanie (http://www.aptekagemini.pl/etja-olej-ze-slodkich-migdalow-50ml.html) i jestem z niego zadowolona. Chłopu pomógł na uporczywą swędziawkębbee lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
nadia1 wrote:Nie boisz się spać na plecach?
Ja spie jak mi wygodnie, nasze matki spaly na plecach i zyjemy, z reszta tak jak ktoras pisala jak leze na boku to często mala tak sie buntuje ze musze sie na plecy obrocic.Rudzik, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Ja tez czasami musze sie położyć na plecy nie da sie inaczej bo maly sie buntuje i zaczyna kopac a takze uczucie jakby mi wkladal nogi lub rece w zebra ( chociaz nie wiem czy na tym etapie jest to mozliwe ale tak czuje )
Czekam na kolejne wiesci od toski jak malutki sie czuje
Ja od rana szukam polaczenia dla corki do Hiszpanii
Nie jedt latwo znaleźć do tego miasta w ktorym ma zamieszkać badz do pobliskiego
Jak juz cos znajde lotnisko jest 3h drogi odemnie i nie w weekenda sama nie wypuszcze sie w trase 6h plus wiadomo jeszcze trzeba byc szybciej
Dziwnie mi jakoś ale corka strasznie chce jechac ;( -
MEGI81 wrote:Ja z Mężem znamy się 3,5 roku, od 1,5 roku jesteśmy razem, a od 9 miesięcy małżeństwem
Megi mamy wiele wspolnego widze czytalam jak pisalas o swoim ex moj ex traktowal mnie tak samo a jesli chodzilo o finanse to wg byla.masakra moja.pensja tylko male dziecko a on dawal tylko 300zl na rachunki (Mieszkalismy u.moich rodzicow) bo szkoda kasy na wynajem..ach brak slow ale bylo minelo -
Monta zaprosiłam Ci do przyjaciółek żeby wysłać priv
8 pkt to super. I prawie 1 kg. Musi być dobrze!
Co do mojego pracoholizmu to przeceniacie mnie ;p Mam super prace, fajnych ludzi więc dużo siedzimy i plotkujemy ;p Zjadłam już 3 kawałki ciasta ;p Jak trzeba to ostro pracuję ale bywają dni że pół przesiedzę więc spoko ;p
Carolina to super wiadomość. Niestety w pewnym momencie musimy pozwolić się dzieciom usamodzielnić. Myślę że taki wyjazd dobrze jej zrobiI najważniejsze że rodzina jest fajna.
-
Hej kochane, Bardzo dziękuję za kciuki. Jesteście niesamowite!
Obroniłam się na 5, nasłuchałam się jaką byłam świetną studentką itd.także bardzo duża ulga..Jeszcze tylko ustnie i będę pielęgniarką
Tośka, kochana jak na fb-gratuluję z całego serca.
Szczerze? czuję się trochę, jakbym została ciotką. Znamy nasze dzieciaki od jednego milimetra i bardzo to przeżywam..
Czekałam na wyniki, weszłam na fb zobaczyłam wiadomości od Tośki i się popłakałam. Naprawdę wzruszające.
Więc ślę sto uścisków dla Ciebie Tosiu i dla malutkiego Alanka ! Pamiętaj, ze zawsze możesz się wygadać kiedy tylko chcesz. Malutki to silny chłopczyk, 8 pkt w stosunku do wcześniaczka to niesamowita liczba.
Jeszcze raz trzymaj się kochana i gratuluję :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 13:46
Ju14, WreszcieMama, Kleopatra, Kamilutek, bbee, daisy123, Elmo13, Breezee, MEGI81, sylwucha89, Anstice, Rudzik, Mabelle, Uszczesliwiona, Espera, GoNia1979, Martchen, Moniqaaa, Forbidden, marie_marie22, Maniuś, Karissa, rybka33 lubią tę wiadomość
-
nadia1 wrote:Nie boisz się spać na plecach?
Bardziej boję się nie spać wcaleWiem, że najkorzystniej jest na lewym boku ale czasem tak mnie bolą plecy i wszystko aż kłuje w klacie, że muszę leżeć na plecach, bo to przynosi ulge. No i nocne spacery też się stały dla mnie normą. Na początku mąż panikował, że coś się dzieje jak wychodziłam z sypialni i choodziłam w kółko po salonie ale chyba zaczyna się przyzwyczajać
Aga gratuluje 5ag194 lubi tę wiadomość