MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzik ten kogut skradł moje serce
Pozdrów mamę, moja mama też jest pielęgniarką i tak w sumie to chyba mam to we krwi
Oświećcie mnie proszę-czuję takie drżenie małej w brzuchu. Macie tak? nie wiem czy to normalneRudzik, Breezee lubią tę wiadomość
-
Ag - gratulacje!!!
W Wwie cały dzień sypie śnieg i zrobiło się tak ładnie..
Wczoraj chyba Zastrzeżona wrzuciła zdjęcia z plaży i tam tak piękniezazdroszczę Wam takich spacerów. Zastanawiam się czy np w sierpniu z 3 miesięcznym babskiem będzie można pojechać nad morze..bardzo bym chciała ale coś czuję że będę mamą panikarą a nie wyluzowaną mamuśką.
ag194, MEGI81, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Ag gratulacje, nie mogło być inaczej
Rudzik wiejskie jaja to jest to! Ja kocham wieś mieszkalam na niej prawie całe życie i docelowo chcę zamieszkać w największej dziurze bez sąsiadów ale z pięknymi widokami i koniecznie jeziorkiem
Dziewczyny boli Was spojenie łonowe? U mnie już zaczęło się rozchodzićw poprzedniej ciąży też tak miałam ale o wiele później na pewno po 32 tygodniu. Boję się, że tym razem może się rozejsc za bardzo.
ag194, Rudzik lubią tę wiadomość
-
Kamilutek wrote:Która ostatnio pisała, że dwa pączki na raz zjadła? GoNia? To możemy sobie przybić piątkę.
Chłop przywiózł (kochany!) na dziś i na jutro. 5 minut zajęło mi zjedzenie obu- ale kulturalnie, nożem i widelcem
Piateczka Kamilutek...Kamilutek lubi tę wiadomość
-
daisy123 wrote:Ag - gratulacje!!!
W Wwie cały dzień sypie śnieg i zrobiło się tak ładnie..
Wczoraj chyba Zastrzeżona wrzuciła zdjęcia z plaży i tam tak piękniezazdroszczę Wam takich spacerów. Zastanawiam się czy np w sierpniu z 3 miesięcznym babskiem będzie można pojechać nad morze..bardzo bym chciała ale coś czuję że będę mamą panikarą a nie wyluzowaną mamuśką.
Moim zdaniem możnamy planujemy w połowie sierpnia wyjazd do Zakopanego
daisy123 lubi tę wiadomość
-
Rudzik jaki dostojny kogut
takie jajka dostajemy od cioci, która ma duże gospodarstwo na wsi. Mój Synek mówi na nie "ciekane jajeczka"jak spytałam czemu je tak nazywa, to powiedział, że dlatego bo kury tak fajnie ciekają (biegają) sobie po podwórku
miał wtedy może 4 latka i do tej pory wszyscy tak mówimy o tych jajkach
mniam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 16:23
Rudzik, Klaudia N., Kamilutek, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
Monita ja również wysłałam zaproszenie. Chciałabym dołączyć na fejsie..
Tośka gratuluję i dużo siły życzę teraz bo bardzo Ci będzie teraz potrzebna. Moja koleżanka urodziła w 27 tygodniu. Mała w maju będzie miała 2 latka. Ważne, że dzisiejszy sprzęt i medycyna pozwalają na dużo więcej niż kiedyś. Wspieramy Cię tutaj wszystkie w tych pięknych a zarazem trudnych chwilach! Bądź dzielna i duuużo ciepła ślę Tobie i Alankowi.
Codziennie jak czytam dziewczyny to forum, to normalnie jedna wielka rodzina. Naprawdę dużo siebie nawzajem wspieracie. Ja rzadko się udzielam bo wy już się zżyłyście więc tylko czasem jak porady potrzebuję to piszę.
Pozdrawiam!mon!ta^, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Kto mi wysle do uk jajka zebym mogła bezpiecznie zjesc kogel mogel
Teraz macie mnie na sumieniu bo przypomniały mi sie lata dziecinstwa jak beztrosko wcinalam kogel mogel
Daisy jasne ze moznaja tez planuje wyjazd nad morze jak mały nie bedzie mial paszportu to nie pogardze morzem w UK lepsze to niz nic
W ogole mam spadek wnergii do poziomu monusowego
Odkurzylam nawet nie pół domu, zmylam podloge w lazience pojechalam po corke do szkoly i moje siły sa zerowe. Okropnie mnie to denerwujeMEGI81 lubi tę wiadomość
-
Cześć mamuśki...trzymajcie kciuki dziś zmieniam lekarza i pierwsza wizyta o 18 :30 zobaczymy jak mój Adaś urósł i zobaczymy może wyraźniej jak wygląda rozszczep tej wargi...odezwę sie...
mon!ta^, ag194, messy99, Kamilutek, blubka, GoNia1979, Hope_, Rudzik, sylwucha89, WreszcieMama, Mabelle, Arwi, MEGI81, zastrzeŻona, Martchen, Uszczesliwiona, Kleopatra, Maniuś, marie_marie22, daisy123, aneta.be, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Anya wrote:Cześć mamuśki...trzymajcie kciuki dziś zmieniam lekarza i pierwsza wizyta o 18 :30 zobaczymy jak mój Adaś urósł i zobaczymy może wyraźniej jak wygląda rozszczep tej wargi...odezwę sie...
Kciuki zaciśnięte! Czekamy na wieści!!!
-
Monita, mam dosc blisko farme gdzie sprzedaja
Tez dość blisko sa prywatne farmy moze jakbym zapukalam z brzucholem ciazowym to farmer by mi odsprzedal troszkę jajale powiem szczerze tak
Dla mnie anglia jest brudna jezeli jajka na kogel mogel ( dalej nie moge przebolec ) to tylko ze znanego mi źródła
Nie ufam w czystość kurnikow w wydaniu angielskim aczkolwiek muszę popytac kto zna źródło pewne
Blisko mnoe mozna kupić jajka z farmy stoja sobie przy plocie a Ty wrzucasz do skrzyneczki ile uważasz takie kupuje i sa pyszne ale nie ufam żeby zjeść je na surowo
Mysle, ze na kogel mogel to tylko naprawdę od kogoś z polecenia
Anya czekamy na info i trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 17:21