MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 09:06
Espera, Rudzik, Kamilutek, sylwucha89, WreszcieMama, GoNia1979, Arwi, MEGI81, Uska, zastrzeŻona, bbee, Anya, Moniqaaa, ag194, Madu1611, mon!ta^, Breezee, Mabelle, Martchen, Uszczesliwiona, Elmo13, Kleopatra, Maniuś, marie_marie22, Karissa, daisy123, aneta.be, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Carolina wrote:Kto mi wysle do uk jajka zebym mogła bezpiecznie zjesc kogel mogel
Teraz macie mnie na sumieniu bo przypomniały mi sie lata dziecinstwa jak beztrosko wcinalam kogel mogel
Daisy jasne ze moznaja tez planuje wyjazd nad morze jak mały nie bedzie mial paszportu to nie pogardze morzem w UK lepsze to niz nic
W ogole mam spadek wnergii do poziomu monusowego
Odkurzylam nawet nie pół domu, zmylam podloge w lazience pojechalam po corke do szkoly i moje siły sa zerowe. Okropnie mnie to denerwuje
Carolina wysłałabym Ci cały koszyk,ale ze względu na ptasią grypę to by nie było teraz takie bezpiecznemessy99 lubi tę wiadomość
-
Strasznie kosztowne jest to siedzenie na zwolnieniu
Z nudów wiecznie siedzę w sklepach internetowych, dzisiaj rano 90 złociszy na książki, przed chwilą drugie 90 na komplet pościeli i zabawki do kąpieli z Tchibo. Żadnych z tych rzeczy Matylda nie będzie potrzebować od razu, ale rety - tak mi się podobały, że musiałam sobie kupić! Bo co to by było, jakbym chciała kupić, powiedzmy za 9 miesięcy, a nie byłoby takich ładnych?!
Niech ktoś mi zabierze kartę kredytową
Marta, wczoraj Natalia robiła porównanie cen między gemini a wapteka.pl i niektóre rzeczy są taniej w jednej, inne w tej drugiej.Rudzik, MEGI81, marie_marie22 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Ja jestem na FB
Marta, różne produkty różnie wypadają. PURELAN na obolałe brodawki warto kupić w Dozie bo tam najtańszy - za 37ml 37pln, a w gemini 44.
płyn do prania biały Jeleń ja kupuję w Auchan za 8zhakiem, a w gemini 12 z hakiem...
sprawdzałam OLMED bo od nich kiedyś kupowałam i sporo rzeczy u nich wypada taniej niż w gemini. Czytałam też gdzieś o wapteka.pl ale nie sprawdzałam...
Najlepiej zrobić sobie identyczne koszyki i porównać, bo wiadomo że jedno będzie w gemini, a inne w olmedzie tańsze... a kilka razy za przesyłkę płacić się nie kalkuluje... -
Hope.. dziekuje rowniez.. oby ten stan trwal a Alanek rosl i przybieral na wadze..Toska to mega silna i optymistycznie nastawiona.dziewczyna do zycia..przy naszym wsparciu duchowym i swoich bliskich da rade przejsc i ten etap w jej zyciu..
Bedzie wszystko dobrze..az mi sie chce plakac taki malenki chlopczyk bezbronny -
Rudzik, super kogucik!
Przeczytałam co u Was i już mi wyleciało z głowy.
Aaa już część z Was widziałam na fb
Jestem dziś taka senna, że u teściowej byliśmy i co się chciałam odezwać to zaczynałam ziewaćTak sobie poziewałam do teściowej
A mój mąż jeszcze lepszy, na telefonie sobie grał...
No i muszę uciekać robić kolację.GoNia1979 lubi tę wiadomość
-
Kamilutek wrote:Rudzik, karuzela na łóżeczko jakby specjalnie pod Ciebie:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc238999925c.jpg
o nie! o nie! o nie! Jest cudowna i na pewno kosztuje milion monet! Chcę ją! Taka leśna!!! Dawaj linka! muszę ją mieć!Arwi, MEGI81, Kamilutek lubią tę wiadomość
-
Dam, ale link nie działa
(komunikat: nie można znaleźć serwera DNS cokolwiek to znaczy)
http://fashion.4mktg.com/bady-s-favorite-diy-felt-animal-baby-mobiles-mothers-should-collect-this,1690.html
Tu jest podobna, ale nie jest taka fajna, no i wszystko cyrylicą, więc nic nie rozumiem:
https://www.livemaster.ru/item/12596001-dlya-doma-i-interera-mobil-iz-fetra-dlya-detskoj-krovatki-zhi
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Kamilutek, nie pokazywać mi takich rzeczy ja też chcę, chociaż mi się bardziej te sówki podobają
w ogóle tam wszystkie ślicznie... I mam pecha znać cyrilicę, więc zagrożenie dla portfela... może chociaż nie wysyłają do Polski.
messy99, MEGI81, Uszczesliwiona, Kamilutek, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
Kamilutek, jak się szybko ogarnę z doktoratem (oby!) to chyba sama taką zrobię. Tak se myślę,że szycie z filcu jest mega proste, bo kiedyś coś tam tworzyłam, a jaka satysfakcja by była. I oszczędność....
MEGI81, Kamilutek lubią tę wiadomość