MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane, kiedyś mama ginekolog pisała o spaniu na lewym boku / prawy boku / plecach.
O tu: https://www.facebook.com/mamaginekolog/photos/a.646199685539295.1073741827.646192435540020/646202958872301/?type=3&theater
Ag, gratulacje! Wiedziałam, że tak będzieag194, bbee lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Monita dzieki wyslalam wiadomość
Ag gratulacje piekna ocena
A ja zla jak osa
Dostalam smsa i maila ze mam do odbioru zamowione rzeczy w mothercare
Pojechałam spedzajac 50 minut w sklepie bo nie mogli znaleźć mojej paczki i jej nie znaleźli przepadla
Jutro ma przyjść nowa ale jestem zla bo jechalam specjalnie zeby ja odrbrac spedzilam tam 50 min i wyszlam bez niczego
Do tego muszę jutro znowu jechac a mila pani w sklepie pocieszala mnie, ze juz płacić za wysylke nie muszę
Zapytałam sie jej czy to zart... zgubili moja paczke więc raczej norma jest, ze bym za nią nie zapłaciła drugi raz
Uwielbiam mothercare chociaz zawiodlam sie na ich balaganie
Sylwia toska byla dzien dluzej chyba odemnieag194, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
Co do pozycji spania, to ja się staram na boku jednym lub drugiem, ale niestety nie jest to możliwe w 100%, jak mnie już oba biodra bolą, to tylko na plecach daję radę.
Aga, gratuluję 5!super
Ech, my zaraz chyba do teściowej pojedziemy... Ale jutro za to planuję męża wyciągnąć na lumpy, nie wytrzymam dłużej bez zakupów kolejnych.ag194, Kamilutek, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję za gratulacje :*
Ja śpię tak, jak mi Ala pozwala..tzn. jednego dnia księżniczka mnie okopie jak położę się na prawym boku, jednego na lewymBardzo lubi chyba jak śpię na plecach-czuje wtedy tylko, że sobie ,pływa'
Ahh właśnie ja tu mojego pacjenta przedstawiam a dziecko mi czkawki dostało. Rozładowane emocje
Ciągle myślę o Tośce i malutkim. Mam nadzieję, że Tośka się trzyma. -
GoNia1979 wrote:Megi mamy wiele wspolnego widze czytalam jak pisalas o swoim ex moj ex traktowal mnie tak samo a jesli chodzilo o finanse to wg byla.masakra moja.pensja tylko male dziecko a on dawal tylko 300zl na rachunki (Mieszkalismy u.moich rodzicow) bo szkoda kasy na wynajem..ach brak slow ale bylo minelo
nawet mi nie mów na temat pieniędzy i ex. on całą swoją wypłatę przepijał, a jak już się udało to mi przelewał w miesiącu 1300 zł (300 zł na syna, a resztę na życie i rachunki). niestety nie brał pod uwagę, że samego czynszu płaciliśmy 950 zł, przedszkole 250 zł, a gdzie reszta rachunków, zakupy spożywcze i chemiczne, paliwo do samochodu, ubranie dziecka itp. cały czas musiałam myśleć czy starczy mi pieniędzy, korzystałam z karty kredytowej itp. On kupował sobie nowe komputery,aparaty (pracuje na etacie i dodatkowo ma swoją działalność- agencja fotograficzno-reklamowa), a jak kupił sobie nowy samochód, to nie dał mi tego co wcześniej jeździł (dostał je od rodziców i Teściowie kazali mi dać, bo ja miałam starego gruchota, a jeździłam z dzieckiem), tylko mi go sprzedał i przez rok czasu spłacałam go w ratach.
Mój obecny Mąż, pierwsze co zrobił, jak zaczęliśmy być w związku, to sprzedał tamten samochód i kupił mi dużo lepszy i bezpieczniejszy, bo cały czas jeżdżę z Synkiem. Po rozwodzie zostałam z długami byłego męża, częściowo wykorzystana karta kredytowa (dobrze, że w pewnym momencie podpisaliśmy rozdzielność majątkową), ale byłam spokojniejsza, szczęśliwsza i poczułam ulgę, że już po wszystkim. Teraz mam obok siebie wspaniałego Mężczyznę, który nas kocha ponad życie, dba o nas, daje poczucie bezpieczeństwa.GoNia1979 lubi tę wiadomość
-
Która ostatnio pisała, że dwa pączki na raz zjadła? GoNia? To możemy sobie przybić piątkę.
Chłop przywiózł (kochany!) na dziś i na jutro. 5 minut zajęło mi zjedzenie obu- ale kulturalnie, nożem i widelcem
Anstice, marie_marie22 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
No własnie o co chodzi dziecku gdy kopie jak lezy się na boku? Od około tygodnia tak mam czuję bardzo intesywne ruchy chyba wszędzię
ale jak konkretnie leze na boku to kopie w ten bok co przylega do łozka...
Ja mam taką poduszkę prostokątną od sofy i podkładam pod nogę zeby brzucha nie uciskac i wygodnie z tym się śpi:) Staram spać się na lewym boku ale często mam obolałe boki dosłownie czuję się wygniecionaa na plecach moge lezeć ale z limitem czasowym za długo to boli mnie kość guziczna ten element nad tyłkiem ze się nie moge poruszać często nawet cięzko stopę pozniej postawic na podlodze bo czuję kujący przeszywający ból. I rozumem že najcięzsze 3 miesiace przede mną w ciązy koszmarne noce z tym spaniem ... zawsze 80 % snu bylo na brzuchu a teraz mój brzuch to sakrum
rybka33 lubi tę wiadomość
-
Kamilutek a ja mam tak że co parę dni wpisuję tłusty czwartek 2017 i ciąglę jak wyskoczy data to mowię sobie a to jeszcze trochę do 23.02
w mojej głowie ciagle poczki i lubię te małe pączki mniom już mam ochotę....
A dziś 1 dzień szkoły rodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 14:41
Kamilutek, Mabelle lubią tę wiadomość
-
No wlasnie u mnie tez ostatnio tak czesto jest ze kopie jakby w lozko:) a raz kiedys jak.meza kolano dotykało brzuszka to mala kopala ojca po kolanie:-D
-
Ja też jak leżę na którymś z boków to mała ładuje noga w materac
Raz tak mocno kopnęła, że aż usłyszałam echo w poduszce pod głową
Kocham te fikołki, ojjjj będzie mi tego bardzo brakowałorybka33 lubi tę wiadomość
-
Aga gratuluję
<3<3
Ja śpię na prawym lub lewym boku ale w kojcu więc jak mnie biodra bolą to plecami opieram się o poducheno i moja księżniczka nie pójdzie spać puki nie ma poduszki pod brzuchem
ag194 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny,
wracam z zajęć, siadam z pomidorówką żeby was nadrobić a tu takie informacje.
No i teraz ryczę.
Tośka gratulacje i wierzę,że musi być dobrze. Myślałam,że wcześniaczki takie dostają po 2-3 punkty, a tu 8! Musi być Alanek chyba supermenem! Trzymam kciuki,żeby rozwijał się jaknajlepiej!
Aga gratulacje wielkie! Mam mamę pielęgniarkę i wiem jaki to trudny i niedoceniany zawód, więc musisz mieć wielkie serce, skoro się na niego zdecydowałaś! Jeszcze raz gratuluję piąteczki!
Monika_89 Ty wczoraj pisałaś o kurach. Powiem Ci,że wcale nie ma z nimi dużo pracy. Miałam już chomiki, świnki morskie, myszkoskoczki, szczury, szynszylę, żółwia, rybki, hodowlę ślimaków, krewetek czy patyczaków. Oczywiście też psy i kota. Powiem,że z tego całego tałatajstwa to kury są jednymi z najmniej uciążliwych (bo są na dworze!) a pożytek z nich jest największy (pyyyyszne jajka!) Mam teraz 5 kurek i koguta,więc dużo glutów z tego nie ma (raz w miesiącu wymiana słomy w kurniku), a codziennie 3-4 jajka!!! Także polecam! Dla Bbee i Zastrzezonej, które chyba pisały,że lubią kury wklejam zdjęcie Sebastiana, mojego ulubionego kogutkahttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/8232f387e34b.jpg
ag194, Uszczesliwiona, sylwucha89, Kamilutek, GoNia1979, Mabelle, daisy123, MEGI81, bbee, Kleopatra, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
Rudzik ale dostojny Sebastian
Ja marze o mieszkaniu na wsi i pewnego dnia tak sie stanie... od zawsze ciągnęło mnie gdzie cisza i spokój
Teraz tez mieszkam na obrzeżach i jest mi tu wspaniale pomimo, ze do wsi to daleko mojejmu miejscu zamieszkania brakuje to mam laki i pola 3 minuty od domu
To sie rozmarzylamdobrze, ze z mezem mamy takie same uczucia co do zamieszkania na wsi wiec kiedyś je spelnimy
Rudzik, marie_marie22 lubią tę wiadomość