MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta nie jesteś sama, ja mam trochę ciuszków i kosz mojzesza, ale on jest opcjonalnie do salonu. Wózek chce zamówić pod koniec przyszłego tygodnia - mam nadzieję że nic nam nie wypadnie i się uda. Łóżeczko mam upatrzone na allegro, ale chcę zobaczyć czy mają je w sklepach.
-
Marta931217 wrote:Hej, wreszcie zamówiłam 2/3 wyprawki na gemini resztę dokupie potem. Najważniejsze już mam
w marcu chce się rozejrzeć za łóżeczkiem a na oku mam dwa " bellamy good night " i "gwiezdny pył" ale muszę widzieć na żywo
za wózkiem też się kulne w marcu ale zamówię tak by był na koniec kwietnia lub początek maja. P.S chyba tylko ja jeszcze nie mam łóżeczka i wózka
Martus
Nie jestes sama ja jeszcze tez nie mam ale po 20 lutego zamawiam lozeczko i materacyk kupuje.posciel i kosmetyki
A wozek tez chcemy w kwietniu zamowic lub koniec marca bo nie mam gdzie go trzymac mieszkanko male a do tesciow nie wywioze gdzie sie pali papierosy ma chodzi o to bybwozek wywietrzal troszke przed jego uzyciem
Do tej pory mam troszke ciuszkow laktator 2 kocyki..w niedziele brat przywiezie fotelik przewijak i troszke innych gadżetów..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 13:25
-
Dzień dobry!
Ja też szyjkowa i na dragach
Ja jeszcze z wyprawki nic nie mam. Jakoś tak pomalutku o tym myślę i się nie spieszę. Co mi wpadnie do głowy to gdzieś tam sobie zanotuję. W marcu też już musimy kupić łóżko dla małej, a resztę mebli do dziecięcego pokoju to jakoś w kwietniu kupimy i wtedy zacznę też prać. Póki co, na razie nie mam co prać
dzisiaj na 18.40 wizyta. Już mam stresa jak ja dojadę w tą pogodę... u nas drugi dzień sypie... muszę jeszcze jechać z małą, bo mąż w życiu nie zdąży wrócićmasakra, ale muszę spiąć poślady i się zmobilizować.
-
Marta podłączam się do Dziewczyn:)
ja mam tylko ciuszki:) łóżeczko mam wybrane, materac też ale kurcze waham się jeszcze co do wymiaru czy standard 120*60 czy większę 140*70- na dłużej. Na pewno biorę to z funkcją tapczanika.
co do wózeczka to w ogóle czarna magia. wiem co mi się podoba ale nie zmalałam za dużo opinii o tym:) Coletto florine carbon (ew verona classic) bym chciała lub BEBETTOi już sama nie wiem
PS. w końcu się zapisałam na szkołę rodzenia! 24 zaczynam
JU kciuki za wizytę!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 13:39
-
A ja po wizycie... trwala chwile, doktor pomacal moj kregoslup i wpisal w karte jakie znieczulenie bedzie wykonane
Podeszłam.do rejestracji zapytac co to mi za smsa wyslali z data na 14.02 bo się nie umawialam na taka date i co usłyszałam?diabetolog
Chce mi sie płakać bo po pierwsze przeraza mnie cukrzyca w ciazy
Po drugie nawet nie znam wynikówna jakim poziomie mam cukrzyce
Pojechałam do przychodni
Stsralam sie byc grzeczna
Pytam babki w przychodni w ktorej robilam to badanie dlaczego moja polozna nie zadzwonila do mnie z info ze wynik jest nieprawidlowy
A ta wielkie oczy skad ja to wiem... więc juz troszke mniej spokojna mówię jej, ze dowiaduje sie z smsow o nowej dacie a w szpitalu informuja mnie, ze to skierowanie do diabetologa wiec debilem nie jestem i domyslam sie, ze wynik wyszedl nieprawidlowy i czy moge prosic o kopie a ta do mnie
Musze zaplacic £10 za kopie wyniku
Wypisac prosbe do lekarza o podglad moich wynikow i czekac czy lelarz wyrazi zgode
Pytam sie jej ile to bedzie trwac a ta mi odpowoada, ze do pon bede miala odpowiedz
No zesz kur*** w wtorek mam wizyte u diabetologa laski noe robi, zeby mnie poi formowax5
Boze co za kraj wlasnego wyniku nie moge zobaczyć
Noe wiem co moge jesc czego nie... chce mi sie płakać
Hope ktory to szpital?? Myslalam, ze w pl juz posladkowe w 100% kwalifikuje sie do cc
Niech pan ordynator wsadzi sobie w tylek parasolke, otworzy ja i próbuje wyjac
... co za czlowiek ja rozumiem, ze sn jest suoer itd ale nie zawsze jest wskazane dla dziecka badz matki
Kofeina, trzymaj sie dzielnie
-
Fura Laury:) w rzeczywistości nie jest taka niebieska tylko typowp.mietowa:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1cd8126dd565.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b21bca213214.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f55714b13f9e.jpgnadia1, GoNia1979, monika_89, MEGI81, Camilia, Breezee, ag194, WreszcieMama, Misia 69, aneta.be, natalia1354, Espera, sylwucha89, Mabelle, bbee, Elmo13, Kamilutek, daisy123, Hope_, Imię_Róży, marie_marie22, mon!ta^, Uszczesliwiona, Martchen, zastrzeŻona, Kleopatra, Uska, bezimienna, Maniuś, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Ja też clexane, luteina dowcipna
Dziewczyny jakie polecacie wkładki laktacyjne, podpaski poporodowe, podkłady na łóżko poporodowe, maść na brodawki (tu pamiętam chyba był purelan Medela czy coś takiego) i majtki poporodowe. proszę o konkretne firmy, bo kompletuję zamówienie w GeminiArwi lubi tę wiadomość
-
GoNia1979 wrote:Mi luteine odstawil moj gin bo mialam masakrycznie wszystko podraznione.. wiec lykamy duphaston aspargin i nitrendypine
Miałam to samo po Luteinie... Teraz też biorę duphaston i rozkurczowo spasmolinę i asmag.
Carolina to, że swoich wyników nie możesz zobaczyć to przegięcie...
A co do cukrzycy, jak ja zobaczyłam swoje wyniki to też sie podłamałam i cały dzień płakałamAle już poukładałam sobie w głowie poczytałam nt. diety i no cóż, oby dieta przyniosła rezultat. Czekam na wizytę 14.02, to dostanę skierowanie do diabetologa. W tej chwili najbardziej przeraża mnie to, że nie mam nad cukrem kontroli i nie wiem czy to co jem nie podnosi mi go za bardzo. Dlatego mam nadzieje, że szybko dostane się do diabetologa i kupie glukometr, będę wtedy spokojniejsza
-
Klaudia N. wrote:Fura Laury:) w rzeczywistości nie jest taka niebieska tylko typowp.mietowa:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1cd8126dd565.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b21bca213214.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f55714b13f9e.jpgMabelle, Moniqaaa lubią tę wiadomość
-
Marta ja też nie mam jeszcze łóżeczka ani wózka
Wózek mam wybrany ale zamówimy go na początku marca, bo nie chcę żeby za długo stał w domu, a na wózek trzeba 8 tygodni czekać. A łóżeczko to co mi odpowiada nie znalazłam go niegdzie żeby obejrzeć na żywo, a te które oglądałam nie bardzo mi pasują, więc jeszcze nie wiem co zrobić. Na materacyk też się nie mogę zdecydować
Wogóle zdolność podejmownia decyzji w ciąży u mnie legła w gruzach...
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 08:10
gaja_1, Misia 69, monika_89, WreszcieMama, MEGI81, Klaudia0727, Rudzik, aneta.be, ag194, Breezee, GoNia1979, natalia1354, Spirit, nadia1, Mabelle, bbee, zyrcia, sylwucha89, Elmo13, Forbidden, Anstice, daisy123, Camilia, Hope_, Imię_Róży, marie_marie22, sylwia1985, mon!ta^, Uszczesliwiona, dewa, Martchen, Arwi, zastrzeŻona, messy99, Kleopatra, Madu1611, gonia13, Maniuś, Uska, Nika33, bezimienna, Karissa, Agus26m, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Camilia wrote:Gaja glukometr dostaje się za darmo u diabetologa lub w aptece. Lekarz wypisuje tylko receptę na paski ale tu też daje zniżkę.
A no to nawet nie wiedziałam. Dziękuje za informację. Dobrze w takim razie, że sama nie kupowałam bo już mój mąż chciał to zrobić żebym była spokojniejsza jak sobie pomierze.