MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
My dalej w dwupaku
Jak nie wyjdę ze szpitala to zbankrutuję. Przeglądam sklepy internetowe i zamawiam. Dobrze, że każdy dzień w szpitalu płatny, bo choć trochę będzie na wyprawkę. Kupiłam śpiworek, kocyk, 2 ręczniki z kapturem, 2 prześcieradła muślinowe we wzorki, otulacz muślinowy wszystko z Effii bo teraz promocje - zobaczcie sobie. Zaoszczędziłam prawie 300zl. Dzisiaj już 2 tygodnie jak leżę. Łóżeczka i materacyka też nie mam, ale mam upatrzone. Nie mam tych drobnych pierdolek i rzeczy do szpitala. No i nie wiem czy nie będzie trzeba mniejszych ubranek. Na razie nie kupuję, najwyżej jak się urodzi wcześniej to będzie jeszcze czas kupić, a Marcin upierze i uprasuje.
Kofeina, cieszę się że też jesteś w dwupaku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 14:28
WreszcieMama, Hope_, zastrzeŻona, Maniuś, Kofeina lubią tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Carolina, współczuję. Co za naród! Przecież masz prawo do informacji. Wreszcie mama, trzymam bardzo mocno kciuki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 14:23
WreszcieMama lubi tę wiadomość
O matko jaki słodziasek! Poryczałam się! I taki jędrny,różowiutki, śliczny! wcale nie wygląda na wczesniaka!
Buzi dla Alanka od e-ciotek! -
Monika, Kamilutek, już zadecydowałam,że spróbuję zrobić sama takie filcowe zwierzaki. Na allegro znalazłam filc i drewniany stojak do karuzeli, także spróbuję coś stworzyć,ale pewnie już pod koniec ciąży jak będę w chacie siedzieć.
-
ALANEK cudowny w ogole nie wyglada na wczesniaczkacudowny maluszek
Niestety w uk jakas totalna bzdura albo ta moja przychodnia jest rabnieta
Ja tez teraz nie wiem co jesc co lepsze niby do 14.02 niewiele ale martwie sie i czytam, ze w uk przy cukrzycy ciążowej w 38tc jest zakonczenie ciazy a wizyty zaczynaja byc co tydzien i podobno nawet ginekolog wkracza do akcji i przejmuje opieke nad ciezarna ( o ile to prawda )
Klaudia sliczna fura dla ksiezniczki -
Breezee ja siedzę w domu i też cały czas coś przeglądam i nałogowo kupuję
całe szczęście nie tylko dla Mikołaja, ale też dla Kacperka
Ale hitem jest mój Mąż, który też robi zakupy dla Chłopaków i wcale mnie o nich nie informujeDzisiaj kurier przyniósł dwie paczki
niby tylko koszula, jeansy i buciki, ale bardzo miło mnie znów zaskoczył
później wrzucę fotki
Breezee lubi tę wiadomość
-
Szyjkę sprawdzają mi co poniedziałek. Czasami wolałabym żeby nie sprawdzali, bo nie mam żadnych objawów i wtedy wydaje mi się że jest ok. Lepiej myśleć o czymś innym bo po co mi płacz, jak to nic nie pomoże a może pogorszyć. Wystarczy, że w poniedziałek miałam zły dzień. Teraz do poniedziałku nie przejmuję się. A we wtorek juz 29 tc, więc coraz bardziej jestem optymistycznie nastawiona, szczególnie jak czytam o naszych forumowych bohaterach, tzn Alanku i Tosce.
WreszcieMama lubi tę wiadomość
Alanek jest cudny! Jędrny i różowiutki - widać od razu że silny bohater!!!
Tosiu - Pięknego masz syneczka!!! I Ty również silna i piękna!!!
Ja wczoraj wybielałam pieluszki tetrowe po stachu - mamich 11, bo jak zobaczyłam co za tetra jest w pepco to się załamałam... ale udało się wybielić, wyprać, dziś poprasowałam. na jutro w planie prasowanie flanelek po Stasiu - mam 1o4 białe *(wybielone) i f\6 kolorowych. a pralka właśnie pierze pierwszą partię ciuszków na 50, 56 i 62 - białe i kremowe
mąż obiecał ze w weekend ogarnie łóżeczko po Stasiu... -
Śliczny Alanek, widziałam już na fb
Carolina, współczuję z tą cukrzycąSzkoda, że takie problemy robią z dostępem do info.
Klaudia, fura superCiekawe kiedy nasza przyjdzie, zamawialiśmy tydzień temu.
Rudzik, fajnie, że chcesz sama tą karuzelkę zrobić, mi brakuje odwagi, boję się, że mi nie wyjdzie.
WreszcieMama, zwal dzwonienie na męża jak się masz tak denerwować. Ja wiem jak to jest i choćbyś dzwoniła codziennie gdzieś to niestety ten stres nie mijaJa mam jeszcze podobną reakcję na domofon czy dzwonek do drzwi, wzdrygam się na sam dźwięk, choćby w filmie...
Jej, a ja nareszcie po wizycie na lumpachByliśmy my dwoje i córka. Wydane, uwaga! całe 13 zł
A ile radości
Ciuszki mieszane, na wyrost i trochę małych też jest
Na ręczniczek uparła się córa
W biedroneczce się zakochałam
i bluzki dla Hani
sukienka też Hani
spodnie na lato dla mnie, jak wejdę w nie
uff, to wszystkoNie mam gdzie tego trzymać
Kamilutek, GoNia1979, WreszcieMama, ag194, MEGI81, sylwucha89, marie_marie22, mon!ta^, zastrzeŻona, Martchen, Rudzik, Uszczesliwiona, Breezee, Kleopatra, monika_89, Maniuś, Mabelle lubią tę wiadomość