MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamilutek tak jak pisze Camilia polecam Medicop u nas był zatkany kanalik łzowy więc trochę tego używaliśmy.
Przepraszam, że tak chaotycznie bez skaldu i często polskich znaków ale mój telefon ma niestety swoje fanaberieKamilutek, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Carolina moim zdaniem masakra żeby wyników swoich nie dostać to już jak dla mnie dziwne i niezrozumiałe każdy ma prawo wiedzieć w jakiej jest kondycji zdrowotnej i bez różnicy jaki to kraj. Moim zdaniem jest to naruszenie twoich praw.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 13:05
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
widząc co się dzieje - zamówiłam koszulę do karmienia
zeby potem nie spieszyc sie z niczym - mam jedna nowa i szlafrok ale jeszcze jedna miec musze - do porodu pojde w koszuli nocnej krotkiej juz mam odlozona i dwie bede miala na przebranie w szpitalu - nie kupuje wiecej najwyzej maz wezmie i wypierze w pralce bedzie cieplo wiec szybko wyschnie
A Wy ile macie koszul do szpitala dwie , trzy? pokazywać szybciutkoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 16:44
-
zobaczcie jaki moj syn stroi ostatnio miny - i mowi ,, patrz mamusia jaka mam mine,,
nie cytowac oczywiscie
bbee, mon!ta^, sylwucha89, MEGI81, Elmo13, GoNia1979, Martchen, zastrzeŻona, WreszcieMama, marie_marie22, blubka, Kleopatra, Rudzik, Hope_, Maniuś, Mabelle, Karissa, bezimienna, Uszczesliwiona, Kamilutek, rybka33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gonia to nie komplet - jakoś tak dobrałam i pasuje
kupowalam na allegro
masz linki
http://allegro.pl/koszula-nocna-ciazowa-do-karmienia-bawelniana-r-s-i6519630273.html?snapshot=MjAxNi0xMi0wNVQxNTo0MjoxMS44ODNaO2J1eWVyOzMwNzBiZDc0M2Y3YzJlNDFjODA3NDg4NDVkNzA5MDQwYzJkYmJkZTMxZjAzODgxNDFkNzVjMWEzMGY4YWQxMDQ%3D
http://allegro.pl/szlafrok-bawelniany-ciazowy-do-szpitala-porod-s-i6625563656.html?snapshot=MjAxNi0xMi0wNVQxNTo0MjoxMS42OTVaO2J1eWVyOzBkNmZmZWI2NjhiMzZhZmY0MTM4MDJiMDg2ZWY5MWRlMjYyM2MxNDI3MTY3OTBlNDVhNmYyOThhMzA5ZTg5ZjY%3DWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 16:58
MEGI81, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
Sylwia ja mam 3 koszule (jedna na ramiączka, 2 na krótki rękaw) i szlafrok do porodu dostaję ze szpitala. Kupiłam w tamtej ciąży i nosiłam krótko więc teraz też wykorzystam
Nikoś pomimo kwaśnej miny bardzo przystojny kawaler
A jak tam ustalenia w sprawie ślubu kościelnego? -
mon!ta^ wrote:Carolina moim zdaniem masakra żeby wyników swoich nie dostać to już jak dla mnie dziwne i niezrozumiałe każdy ma prawo wiedzieć w jakiej jest kondycji zdrowotnej i bez różnicy jaki to kraj. Moim zdaniem jest to naruszenie twoich praw.
Ja tez z niewydolnością szyjkową luteina 400 oraz magnez i no spa plus zalecenie nie mogę się przeciazac.
Nie chce tam isc i zacząć sie kłócić bo wiem, ze to ja bede bardziej wkurzona niż te baby w rejestracji
Pisałam chyba, ze moja starsza corka czekala na wezwaniedo szpitala bo ma problem z okiem ( ma gulke na oku ktora nie schodzi od pol roku po przewianiu)
Tu kazali jej przykladac ciepły oklad i tak pol roku spiewka
Mloda pojechała do pl moja mama zabrala ja do okulisty i co po pierwsze ma zapalenie ( dostała antybiotyk ) i dopiero wyleczone bedzie usuwane
Nienawidzę sluzby zdrowia w uk a teraz ta cukrzyca mam nadzieje, ze w szpitalu jednak bedzie lepiej
Sylwia ale masz przystojniakaśliczny chlopiec
Ja jeszcze nie mam pizamy ani jednejani szlafroka ani kapci ani nic dla siebie ale chyba musze jechac i kupić bo nic nie wiadomo
-
zyrcia wrote:Robie pączki... :o
Wg przepisu ma wyjsc 18 sztuk, 6 juz zaklepanych czyli reszta dla mnie ??
Jak to przeliczyc na zdobyte po tym wyzwaniu kilogramy?
Ale mi narobiłaś ochoty na pączki!! Wcześniej jeszcze Gonia wstawiła zdjęcie.. gdzie ja teraz znajdę pączka z różą???!!!GoNia1979, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
Ja koszulę do karmienia jedną mam, chyba się będzie nadawać, jeszcze jedną muszę zamówić, ale to już odkładam na marzec raczej
Do porodu kupiłam byle jaką z lumpa, pewnie do śmieci pójdzie.
Żyrcia, smacznegoja chyba czekam na tłusty czwartek żeby się pączków nawpierniczać
Moi za to dziś sobie pizzę zażyczyli, dla nich to pizza mogłaby być co drugi dzień, więc zaraz muszę spadać robić... Tak mi się nie chce... Ciuszki już pochowałam, a najchętniej bym w kółko je oglądała. Niech przyjdzie wiosna to je popiorę w końcu!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 17:12
-
sylwia1985 wrote:Gonia to nie komplet - jakoś tak dobrałam i pasuje
kupowalam na allegro
masz linki
http://allegro.pl/koszula-nocna-ciazowa-do-karmienia-bawelniana-r-s-i6519630273.html?snapshot=MjAxNi0xMi0wNVQxNTo0MjoxMS44ODNaO2J1eWVyOzMwNzBiZDc0M2Y3YzJlNDFjODA3NDg4NDVkNzA5MDQwYzJkYmJkZTMxZjAzODgxNDFkNzVjMWEzMGY4YWQxMDQ%3D
http://allegro.pl/szlafrok-bawelniany-ciazowy-do-szpitala-porod-s-i6625563656.html?snapshot=MjAxNi0xMi0wNVQxNTo0MjoxMS42OTVaO2J1eWVyOzBkNmZmZWI2NjhiMzZhZmY0MTM4MDJiMDg2ZWY5MWRlMjYyM2MxNDI3MTY3OTBlNDVhNmYyOThhMzA5ZTg5ZjY%3D
Dziekoweczka Sylwia a synek hehehe przystojniak nie samowity i rosnie jak na drozdzach jak nasze dzidziolki -
nick nieaktualny
-
Zyrcia Megi i reszta paczkozarlokow jest przepis na spalenie ich
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ca8e74cc2c08.jpgMEGI81, Spirit, Martchen, zastrzeŻona, sylwucha89, ag194, Anstice, Imię_Róży, marie_marie22, Maniuś, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość