MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Millciaa wrote:Witajcie dziewczyny.
Jeszcze do mnie nie dociera i nie umiem oswoić się z tą myślą że zostanę mamą ale postanowiłam tu do Was dołączyć.
Po dzisiejszej becie i wynikach okazało się że jestem a 5 tygodniu. Jeszcze nie dowierzam że coś zaczyna we mnie rosnąć.
Przewidywany termin według kalendarza ciąży mam na 27.05.2017 Kto by pomyślał.
Powiedzcie mi kochane na kiedy najlepiej umówić się do gin?
Millciaa lubi tę wiadomość
20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka! -
Millciaa wrote:Witajcie dziewczyny.
Jeszcze do mnie nie dociera i nie umiem oswoić się z tą myślą że zostanę mamą ale postanowiłam tu do Was dołączyć.
Po dzisiejszej becie i wynikach okazało się że jestem a 5 tygodniu. Jeszcze nie dowierzam że coś zaczyna we mnie rosnąć.
Przewidywany termin według kalendarza ciąży mam na 27.05.2017 Kto by pomyślał.
Powiedzcie mi kochane na kiedy najlepiej umówić się do gin?
Super. Mamy jeden termin
-
Dobry wieczór. U mnie dzisiaj kiepski dzień, kilka razy wydawało mi się że zaczynam krwawic ale oczywiście na strachu się skończyło do tego młody daje mocno popalić i boję się że przez dźwiganie go nom stop może stać się coś złego..
Qasha trzymaj się dzielnie, leż i wypoczywaj a zobaczysz że Oleczka w maju wynagrodzi Ci wszystkie stresy!
Gratuluję udanych wizyt i zazdroszczę że już widzialyscie fasolki.
Witam nowe dziewczyny i życzę Wam spokojnych 9 miesięcy
Millciaa ja też mam termin na 27 maja i idę do lekarza 27/28 września ale to ze względu na moje dwa wcześniejsze poronienia. -
blubka wrote:wróciłam niedawno z wizyty i wiadomości są takie, że w macicy widoczny jest pęcherzyk o wielkości 0,71cm . Ciąża z góry traktowana jako wyższego ryzyka ze względu na poprzednie cc, dostałam skierowanie na badania ale na razie ich nie robię bo w październiku mam drugiego lekarza tym razem na NFZ i jak on mnie skieruje to zrobię za darmo. Będzie to też decydująca wizyta, bo po niej wybiorę albo prywatnego jełopa albo darmowego.
A no i kupiłam mojemu maluszkowi urocze skarpetki i śliczne body z misiaczkiem, to takie słodkie przekupstwo
Qasha ale miałaś dzisiaj stresa, ale będzie dobrze, odpoczywaj.
Kofeina co u cb?
Dziewczyny gratulacje serduszek i pęcherzyków. Ja już obgryzam paznokcie z niecierpliwości..blubka, Spirit lubią tę wiadomość