MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lutkę (również tę podjęzykową) można stosować dopochwowo. Unikamy wówczas ohydnego smaku, ryzyka że zwymiotujemy i podobno tam na dole się lepiej wchłania...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 21:40
-
Mabelle wrote:Witajcie
Wczoraj było wszystko dobrze a dziś właśnie leżę w szpitalu bo dostałam krwawienia.Miałam usg i narazie wszystko dobrze, serduszko bije.Mam leżeć 3 dni.A jak będzie dobrze to pojutrze do domu.Jestem załamana
Trzymajcie kciuki. -
hej dziewczyny,ja dwa ostanie dni mialam koszmarne.kilka dni temu zaczelam plamic,ale jakos niemocno i tak brozowo-bezowo,ale w niedziele wiecz.byla juz krew i cala noc brzuch mnie olal tak okresowo,jakies rwanie,ciagniecie,rano zaprowadzilam mala do zlobka i pojechalam na pogotowie.nieweidzialam czy cokolwiek zrobia bo tu w UK ciaza przed 12 tyg,nie jest serio traktowana.kilka godzin siedzialam na emergency,wzieli mi tylko mocz i krew ,milion pytan,potem wyslali na oddzial polozniczy,tam to samo kilka godzin i tez krew i mocz,nikt nic nie mowi,tylko pytan mnostwo,co chwile kto inny zadaje,umieralam juz z glodu bo byla 17sta prawie,ale nie pozwolili mi jesc w razie czego jakby zabieg bylo trzeba.a jeszcze w miedzyczasie wczesniej dzwonili ze zlobka,tam taki slaby sygnal,ze mnie rozlaczalo,tylko smsy moglam wysylac,wiec do mojego zeby ogarnal o co tam chodzi,a on akurat ten tydzien ma zadymke w pracy i mial po 12h pracowac.masakra.ok 19stej po badaniu dowcipnym stwiedzili ze dzis juz nic nie zrobia ,niema kto zrobic usg(najwiekszy szpital w okolicy) i musze zostac na noc.jakas kroplowke mi dali i moglam zjesc kanapke.o 6 rano znowu kroplowka i zakaz jedzenia,o 10tej w koncu mnie wzieli na usg,serduszko bije,dzidzia ma ok 1cm z wymiarow 7 tydz,ale ja wiem ze 8my.jest jakis pecherzyk z krwia na dole,niewiadomo skad i po co,ale pewnie jeszcze jakis czas bedzie plamienie az to zejdzie.popoludniu wyszlam.Ale tu nie daja zadnej lutki ano dupka
Olivia znowu byla z tata u lekarza,ale tak jak w piatek,powiedzieli ze na kaszel i katar niec nie mozna zrobic,samo przejdzie,podawac paracetamol,oczko jej ropieje to dostala krople,a ze zlobka dzwonili bo wlasnie martwili sie ze tak mocno kaszle,wiec jutro jeszcze nie pojdzie,ale w czwartek mam spotkanie w pracy "ze wzgledu na dlugie zwolnienie lekarskie".jeszcze mi tego brakowalo! sorki ze sie tak rozpisalam,ale musialam sie wygadac.pozdrawiam wszystkie -
No to masz nie wesoło. Kurde wiem ze tak jest w UK masakra ta służba zdrowia a wszyscy na naszą narzekają :p jakby tam pojechali to dopiero by zaczęli narzekać. Jak ma kaszel zrób jej sok z cebuli. Cebula w krążki dodaj cukier zamknij i zostaw. Potem ten sok podawaj
AsiaPoli lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Millciaa wrote:Przewidywany termin według kalendarza ciąży mam na 27.05.2017 Kto by pomyślał.
Powiedzcie mi kochane na kiedy najlepiej umówić się do gin?
Ja tak samo na 27,05! U lekarza byłam w poniedziałek i zapisał mnie na nas wizytę na 17 października, czyli równo za 4 tygodnie od przedwczorajszej wizyty, mówiąc,że choć serduszko będzie widać już wcześniej to chce mnie widzieć w 8 tyg, bo zacznie mi wtedy zlecać wszystkie badania.
-
Mabelle wrote:Witajcie
Wczoraj było wszystko dobrze a dziś właśnie leżę w szpitalu bo dostałam krwawienia.Miałam usg i narazie wszystko dobrze, serduszko bije.Mam leżeć 3 dni.A jak będzie dobrze to pojutrze do domu.Jestem załamana
Trzymajcie kciuki.
Trzymam kciuki, będzie dobrze :* -
AsiaPoli cieszę się, że z maleństwem wszystko ok, odpoczywaj w miarę mozliwości
Julita ale smaka mi narobilaś! i na jedno i na drugie. Chociaż w sumie za sushi dałabym się pokroićjulita, AsiaPoli lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Espera wrote:Lutkę (również tę podjęzykową) można stosować dopochwowo. Unikamy wówczas ohydnego smaku, ryzyka że zwymiotujemy i podobno tam na dole się lepiej wchłania...
Mabelle trzymaj sie! -
Klaudia N. wrote:Normalnie jak globulke zaaplikowac? Bo.jest napisane.na niej doustnie to tak zrobilam.
Mabelle trzymaj sie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 22:35
-
Mabelle AsiaPoli musi byc dobrze! Wazne ze serduszka bija odpoczywajcie
Ja tez biore lutke podjezykowa i niby sie przyzwyczailam ale jednak buzia sama sie krzywi balabym aplikowac ja sobie ze wzgledu na infekcje bo mialam kilka dni temu przygode ale na szczescie przeszlo i to o dziwo po jednym dniu zastosowania zelu do higieny intymnej dla kobiet w ciazy (femina bardzo polecam rewelacja). Wczesniej stosowalam zawsze z ziaji ale po zastosowaniu tego nic nie dalo i siostra polecila femine i jak reka odjalpromyczek 39 lubi tę wiadomość
20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka! -
Mabelle lez cierpliwie a zobaczysz że wszystko będzie dobrze Najważniejsze że z dzieckiem wszystko dobrze!
AsiPoli współczuję przeżyć w Polsce bylabys już na L4 a tam jeszcze problemy w pracy o dzień nieobecności ale najważniejsze że z dzieckiem wszystko ok postaraj się chociaż trochę oszczędzać!
Marta gratuluję serducha! A zwolnienie może Ci wypisać inny lekarz bez problemu. A może pomyśl nad zmianą prowadzącego skoro nie jesteś do końca zadowolona.
Wychodzi na to że najwięcej z nas ma termin na 27 maja bo doliczyłam się już 5
Uciekam spać liczę na to że juto będzie lepszy dzień. Jutro odbieram wyniki poniedziałkowej bety i powtarzam więc trzymajcie kciuki. Dobranoc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 23:38