MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzlag by to trafił jeszcze opryszczka na ustach wyskoczyła! Ale czytałam że jak człowiek wcześniej miał to nie jest niebezpieczna a ja zawsze przy przeziębienie kończę z tym dziadostwem na ustach! Ale już lęki mam. Qasha nie zazdroszczę takiej sytuacji. Mam nadzieję że wszystko się uspokoi u Ciebie.
-
Wariatkaa wrote:Ja u synka widzialam sersuszko w 5 tc 5 dn. Az bylam w szoku. Z tym ze ja owu mam najpozniej 12 dc wiec wszystko szybciej bylo.
Zycze Ci bys tez dzisiaj uslyszala -
Toska ja tez czytalam o tej opryszczce ze jak ktos mial wczesniej to nieszkodliwa w ciazy
Qasha ja wciaz trzymam kciuki za okruszka Twojego ,dobrze ze masz te wizyte w piatek.
mNIE cycyki wogole nie bolaly, jedeynie mam baardzo wrazliwe sutki i w podbrzuszu ,to od dwoch tygodni wszystko po kolei:bole okresowe,ciagniecia,klucia,rozpieranie i nie wiadomo co jeszcze2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Wiecie co ja jestem juz 6+1 I jak narazie nie mam zadnych objawow oprocz: braku okresu & I wilczego apetytu ( ale nie wiem czy brac to pod uwage bo ja zawsze mialam apetyt)
a tak ZERO mdlosci, piersi pobolewaja ale ja ciagle karmie syna takze pobolewaly wczesniej
nie czuje sie wiecej zmeczona niz zwyczajnie
Czasem sie zastanawiam czy ja jestem w ciazy
A pierwsza wizyta dopiero za 3 tyg!
-
Cześć Szczęśliwe 2 kreski wysikane, wszystko wskazuje na to, że termin wypadnie na ostatniego maja, przyjmiecie mnie do grona majowych? )
marie_marie22, Karotka, toska_88, karola_aa, julita, MarliOne, sylwucha89, Camilia, Moniqaaa lubią tę wiadomość
-
Klaudia myslisz ze to tak działa? ja mam trądzik jak nastolatka ale zaczęłam go mieć odkąd wrócił mi cykl po porodzie wiec cięzko powiedziec
Macie wymarzona płeć czy wszystko wam jedno?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 11:06
Klaudia N. lubi tę wiadomość
-
karola_aa wrote:Ja do tej pory nie mam bólu piersi, może są lekko powiększone. Nic poza tym. Żadnych innych objawów.
Jest któraś mamusia z okolic Krakowa ?
Dziś byłam zrobić badania moczu, glukozy i morfologię krwi. Chce mi się wymiotować.
Wczoraj mąż kupił nam przepyyyyyyyszną czekoladękarola_aa, Spirit lubią tę wiadomość
-
Hek dziewczyny gratuluje nowym majoweczkom:* a ja spac nie moge, mdlosci mecza:/ dzisiaj zjadlam jablko i zwymiotowalam ale sie przestraszylam bo pojawila sie tez krew w tym.. Do gina sie nie moge dodzwonic i nie wiem co teraz moze podraznil mi sie przelyk podczas wymiotow i dlatego ta krew? Ech nie wiem juz. Milego i slonecznego dnia ;*[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Arielka wrote:Klaudia myslisz ze to tak działa? ja mam trądzik jak nastolatka ale zaczęłam go mieć odkąd wrócił mi cykl po porodzie wiec cięzko powiedziec
Macie wymarzona płeć czy wszystko wam jedno? Ja mam chłopaka ale szczerze mówiąc i z chłopaka i z z dziewczynki bedziemy sie cieszyc tak samo
Mnie obojetne co tyle ze mam Przeczucie na corke, i fajnie mieć córkę mozna ja stroic robic kucyczki i w ogole a za to z chłopakiem tata moze grać w piłkę. I tak i tak fajnie:-) -
nick nieaktualny
-
Witaj aknovi
Mężowi marzy się synek bo mamy już córeczkę. Mi to obojętne aby zdrowe było. Choć mam słabość do chłopięcych ciuszków . Z ekonomicznego punktu dużo rzeczy zostało po córuni więc pozostałoby dokupić kilka rzeczy przy kolejnej dziewczynce. -
Co do wymarzonej płci jest mi to obojętne byleby zdrowe mamy córeczkę i jak będzie druga super jak syn też super najważniejsze, żeby było
Ale nie wiem czy słyszałyście o tej wróżbie z obrączki? Serio u mnie w rodzinie się sprawdza, dosłownie. Mając 19 lat kuzynka mi wywróżyła 3 dzieci.. Córkę syna i córkę. Córka już jest powiedziała też, że będe miała 23 lata jak wyjdę za mąż i tyle tez miałam także zobaczymy czy faktycznie kluje sie tam synek
Opryszczka jak nie pojawila sie pierwszy raz nie zagraża
-
Dziewczyny! Beta hCG 139, wyglada na to, ze pod koniec maja będzie dzidzia! O ile oczywiscie wszystko sie uda Mam 29 lat, to pierwsze dziecko, mieszkam pod Kolonią w Niemczech. Któraś z Was też za granica? Pozdrawiam(y)!!!
karola_aa, marie_marie22, promyczek 39, Karotka, MarliOne, sylwucha89, Maniuś, Camilia lubią tę wiadomość
-
dewa wrote:Dziewczyny! Beta hCG 139, wyglada na to, ze pod koniec maja będzie dzidzia! O ile oczywiscie wszystko sie uda Mam 29 lat, to pierwsze dziecko, mieszkam pod Kolonią w Niemczech. Któraś z Was też za granica? Pozdrawiam(y)!!!