MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny! Czytam Was prawie od początku, ale teraz dopiero postanowiłam z Wami przeżywać ten piękny czas
Jestem w 9 tc (8t3d) termin wychodzi na 1 maja a wg USG na 2 maja.
Na pierwszym USG byłam z mężem i wiedzieliśmy już serduszko. Teraz czekamy na kolejne badanie 12.10. Tak jak Wy już nie mogę się doczekać, żeby znowu podglądnąć dzidzię a to jeszcze tyle czekania....
Karotka, mon!ta^, MarliOne, nadia1, monika_89, toska_88, Kleopatra, Maniuś, Camilia, promyczek 39 lubią tę wiadomość
-
Hej, dziewczyny, ale się rozpisałyście. Ja wczoraj umierałam ze zmęczenia, padłam o 21 a wstałam o 7 bo musiałam upuścić krew i mocz.
Wyniki niby ok, chociaż mam podwyższone NEUTROFILE, a obniżone BAZOFILE i LIMFOCYTY. Chociaż moja mama, która jest pielęgniarką mówi, że jest ok, a na to lekarze nawet nie zwracają uwagi i chyba ma rację. Zobaczymy 6.10 na wizycie.
Dziewczyny trzymam kciuki, żeby krwawienia ustały na dobre.
Witam, nowe majóweczki
Czy któraś z Was chodzi do dwóch ginów? Ja mam jednego na NFZ, a drugiego prywatnie i nie wiem jak ich pogodzić. Nie chciałabym, żeby wiedzieli o sobie, ale tak się chyba nie da...Pewnie będę musiała wybrać jednego.
-
Hej dziewczyny dawno mnie nie było. Jestem aktualnie w szpitalu bo pojawiły się lekkie plemienia. Niby może być ze pojawiły się w dniu spodziewanej miesiączki bo mam nieregularne nawet co 50 dni, ale strach był. Miałam teraz USG i ciąża jest żywa i bije serduszko widziałam pulsujący punkcik i mówią ze raczej ok
Mabelle, mon!ta^, Kleopatra, sylwucha89, Arwi, promyczek 39, Karotka lubią tę wiadomość
-
Hej. Odebrałam betę z poniedzialku i rewelacji nie ma 173,2 ale dzisiaj powtorzyłam i się okaże czy kropek rośnie... Wyniki dopiero w piątek chyba oszaleję do tego czasu Zły humor mnie nie opuszcza młody nadal marudny więc dzisiaj puściły mi nerwy i nakrzyczalam na niego a teraz siedzę i ryczeć mi się chce..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 12:50
-
Karotka ja dostałam skierowanie do kliniki która ma podpisaną umowę z nfz, tam musiałam pokazać wypis ze szpitala, że jestem po poronieniu. Mogłam też zrobić PAPPA i robiłam, chociaż decyzję pozostawili mnie
ag nie strasz ludzi, dobrze, że wszystko ok
Sylwucha nie ważna iloś a przyrost także spokojniesylwucha89 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
ag194 wrote:Hej dziewczyny dawno mnie nie było. Jestem aktualnie w szpitalu bo pojawiły się lekkie plemienia. Niby może być ze pojawiły się w dniu spodziewanej miesiączki bo mam nieregularne nawet co 50 dni, ale strach był. Miałam teraz USG i ciąża jest żywa i bije serduszko widziałam pulsujący punkcik i mówią ze raczej ok
Witaj w klubie, ja leżę od wczoraj w szpitalu
Powodzeniaag194 lubi tę wiadomość
-
A dajcie spokój nie dosc ze od tygodnia rzygam jak kot, non stop, wszędzie czuje wanilie( ja nie wiem co się stało, teraz to najbardziej znienawidzony zapach bleeee) mam ślinotok i brak ochoty na cokolwiek to jeszcze te plemienia... Niech się juz skończy I trymestrze bo ja czuje ze nie daje rady nie umiem normalnie funkcjonować tylko rzygam i mnie mdli przepraszam za szczegółowy opis ale masakra
-
sylwucha89 wrote:Hej. Odebrałam betę z poniedzialku i rewelacji nie ma 173,2 ale dzisiaj powtorzyłam i się okaże czy kropek rośnie... Wyniki dopiero w piątek chyba oszaleję do tego czasu Zły humor mnie nie opuszcza młody nadal marudny więc dzisiaj puściły mi nerwy i nakrzyczalam na niego a teraz siedzę i ryczeć mi się chce..
-
Uszczesliwiona wrote:Hej mam już kopka ale narazie tyle na serduszko muszę jeszcze poczekać
Uszczesliwiona lubi tę wiadomość
-
Hej kochane mamuśki. Wy to się potraficie rozpisać. Gratulacje bety dziewczyny.
Ja dziś tak jak wczoraj mega mdłości ale brak wymiotów, mega apetyt ale brak chęci na jedzenie czegokolwiek . U mnie też jest wzrost wagi o 1.5 kg więc będzie badanie za tydzień na cukier . Strasznie słabo się czuję. Brzuch mi wypycha, ciężko łapie oddech i kręci mi się cały czas w głowie. Dosłownie maskara . Mam nadzieję że minie to po 12 tyg .
Co do wróżby już ją robiłam. Nawet wstawilam link z filmikiem na jeden z początkowych stron . U moich znajomych się sprawdzalo wszystko , w rodzinie też. U mnie ma być córka , syn i bliźniaki ( córka i syn) . Córkę i syna urodzilam no i teraz mam mieć bliźniaki. Na usg widziałam. Tylko jeden pęcherzyk tak więc nie wiem czy bliźniaki się sprawdza . Czuję się na synka i też bym go chciała mieć ale jak będzie córka to też się będę cieszyć. Wazne by było zdrowe . Choć powiem.szczeze że objawy w tej ciąży są mixem tego co miałam w 1 i 2 ciąży.blubka, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
Monika wiem dlatego zrobiłam drugą ale mimo wszystko jakoś mnie ona zasmuciła ...
Kleopatra to był 16 dpo.
Dziewczyny w szpitalach trzymam kciuki za Was i fasolki wypoczywajcie i wracajcie do pełni sił
Odnośnie płci mam przeczucie na drugiego chłopca ale jak będzie dziewczynka również będę się bardzo cieszyć w tamtej ciąży już w 12 tygodniu znałam płeć na 80%. Na 100% wiedziałam w 16 tygodniu mój Syn za każdym razem chętnie wystawiał klejnoty rodowe więc o pomyłce nie było mowyMabelle, ag194 lubią tę wiadomość
-
a ja mam problem z imionami, w sensie raczej z mezem, bo wszystko co mi poasuje jemu nie, ale bedziemy pertraktowac,
od kiedy mam ta luteine jestem taka spokojniutka och och..
jutro z polecenia ktorejs z was ide do apteki odebrac lacibios femina dla ciezarnych, a co!
zmeczona jestem w tu do pracy trzeba isc, na szczescie nie taki maraton jak wczoraj -
Ja też mam takie napady zimna, tyle że w nocy. Raz się aż obudziłam tak mi było zimno przykryłam się po czubek nosa ale długo się nie mogłam rozgrzać. Teraz już śpię z kocem na kołdrze. Ciekawe co to będzie w zimie
blubka, mon!ta^ lubią tę wiadomość