MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
dewa wrote:Dziewczyny! Beta hCG 139, wyglada na to, ze pod koniec maja będzie dzidzia! O ile oczywiscie wszystko sie uda Mam 29 lat, to pierwsze dziecko, mieszkam pod Kolonią w Niemczech. Któraś z Was też za granica? Pozdrawiam(y)!!!
Leirion lubi tę wiadomość
-
blubka wrote:Kofeina, kazda ciąża jest inna, u mnie też, tylko ja w przeciwienstwie do Cb czuje się jakbym w ogóle w ciazy nie byla i to mnie troche nie pokoi. Ktoras z was pisala o uczuciu zimna, mi jest strasznie zimno az dretwieja mi palce u rak, nie wiem co jest grane
A na czym polega wrozba o ktorej piszecie???
https://youtu.be/CC1BMKyzsHM
Tu masz skrót do filmiku .blubka lubi tę wiadomość
-
Sylwucha to ja w 15 dpo miałam 98 bete. Uszy do góry, ważny jest przyrost.
Mi z tej wróżby z obrączki wyszli dwaj synowie i córka ale specjalnie w to nie wierzę. Chciałabym córkę, ale starszy syn by chciał brata Zobaczymy co Bóg dasylwucha89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mi z obrączki wyszła córka syn i córka kiedyś jak za młodu wrózylam z koleżankami na andrzejki ale ja w to średnio wierzę
a ja sie pochawalę że zaopatrzyłam sie w adapter do pasów, teraz więcej jeżdżę niż w poprzedniej ciaży więc taki must have13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
promyczek 39 wrote:a ja bylam u endo i zmienil mi dawke ze 100 na 125 i za miesiac do kontroli
dziewczyny ktore mialy juz badanie ogolne moczu czy wyszly wam tam jakies bakterie?
bo mi wyszly i teraz sie martwie