MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
karola_aa wrote:Co do wymarzonej płci jest mi to obojętne byleby zdrowe mamy córeczkę i jak będzie druga super jak syn też super najważniejsze, żeby było
Ale nie wiem czy słyszałyście o tej wróżbie z obrączki? Serio u mnie w rodzinie się sprawdza, dosłownie. Mając 19 lat kuzynka mi wywróżyła 3 dzieci.. Córkę syna i córkę. Córka już jest powiedziała też, że będe miała 23 lata jak wyjdę za mąż i tyle tez miałam także zobaczymy czy faktycznie kluje sie tam synek
Opryszczka jak nie pojawila sie pierwszy raz nie zagraża
Ja nigdy w życiu nie miałam opryszczki Jeju, to obym jej nie dostała. Mój Marcin to ma co chwilę, jak tylko się lekko przeziębi... Może powinien przestać mnie na razie całować?
Co do wymarzonej płci to ja zawsze chciałam chłopca, ale Marcin tak marudził, że marzy o córeczce, że musi być Oleńka i w ogóle, że już się przyzwyczaiłam do myśli o Oleńce Chociaż w tajemnicy powiem, że czuję chłopca -
Weruni o to całkiem blisko, mój mąż ma tam dużą część rodziny
AsiaPoli a ja przeciwinie do Moniqa uwielbiałam syrop z cebuli, mama robiła jeszcze z buraka na podobnej zasadzie. Teraz na przeziębienie też czasem robię cebulowy syrop
Rudzik wszystko jeszcze milin razy się zmieni, po prostu organizm przywykł do zmian. Z córką piesi mnie bolały, teraz w ogóle. W ogóle mam mniej objawów niz poprzednio
Qasha może faktycznie bierz co 8h żeby były równe odstępy
Lwica nic tylko się cieszyć z dobrego samopoczucia
Arilelka ja marzyłam o córce i mam więc teraz mi obojętne, ważne żeby zdrowe. Pewie 2 dziewczyny lepiej by się dogadały, ale na syna też nie będę narzekać
Młoda19 ja raz wymiotowałam krwią, okazało się że przełyk byl podrażniony od ciagłych wymiotów więc spokojnie13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Hej laski witam nowe mamy i gratuluje:)
Co mam pisać nie nadrobie Was tyle piszecie ja w pracy po południu od razu kima i mieszkanie wykańczamy chybałabym uczestniczyć w życiu forum ale się chyba nie da więc wybaczcie że tak wpadami i nie doczytujje;( -
Kochane co do płci. To powiem Wam szczerze że dla mnie to najważniejsze aby zdrowe było. Czy to chłopiec czy dziewczynka będę kochać tak samo mocno. Chociaż powiem Wam że przed ciążą marzyłam o chłopcu. Teraz gdy już w niej jestem chce aby było zdrowe. To dla mnie najważniejsze. I powiem Wam że o płci chce się dowiedzieć dopiero w 8 miesiącu. Na początku chciałam przed porodem ale jednak do końca nie wytrzymam. Chce mieć tako mało niespodziankę.
A jak jest z tym u Was. Kiedy chcecie poznać płeć dziecka? -
Na obecną chwile tak mówię. Ale znając życie i mojego P to nie wytrzyma i będzie chciał znać płeć wcześniej. A jak on pozna to wiem że mi się wygada.
Dla mnie to najważniejsze aby zdrowe. Imiona i dla dziewczynki i dla chłopca mamy już dawno ustalone. Chociaż u dziewczynki się jeszcze waham. Ale na razie o tym nie myślę. -
A nam jest obojetnie jaka plec byle bylo zdrowe dzieciątko chociaz po cichutko mysle o chlopcu ,ale pokocham dziewczynke i chlopca:)
Moge sie dowiedziec nawet w polowie ciązy ,nie mam parcia na to2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
karola_aa wrote:Gratuluję i spokojnych miesięcy ja mieszkałam w Irlandii 5 lat, ale rok temu wróciłam do Polski. Na stałe planujesz pobyt?
Dziekuje Ja to bym bardzo chciala wrocic do Polski. Tutaj w prawdzie latwiej sie zyje, ale tesknie za domem. Mysle, ze odbijemy sie od finansowego dna i wrocimy Nie chce nowego domu czy samochodu, tylko spokoju i zdrowka, ot cokarola_aa lubi tę wiadomość
-
Hej. Witam nowe majóweczki i gratuluję Fajnie, że jest nas coraz więcej. Co do płci to chciałabym dziewczynkę. Synka już mamy. Choć tak sobie myślę, że fajnie jakby był drugi chłopak No ale najważniejsze żeby było zdrowe i żeby było...Dziś jestem nie w formie. Doła jakiegoś złapałam...brzuch boli jak na @, kregosłup też...Teściowa poszła z Dawidkiem na spacer i miałam sprzątać ale zamiast tego leżę! Nie chce mi się!
toska_88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewczyny. Ja jestem w 5t4d. Juz po 1. Usg bo wyrwalam sie do lekarza 4 dni po teście - na chwile obecna mam podejrzenie bliźniakow jedno jajeczko większe, drugie mniejsze - czy utrzymaly sie oba dowiemy się w środę
Czy wy na 1 usg szlyscie same czy z partnerem? Ja wzięłam swojego i zdziwiłam się ze będzie dopochwowe usg wyszlo troche niezręcznie. To drugie pewnie podobne, co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 13:54
Karotka, mon!ta^, nadia1, sylwucha89, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Leirion wrote:Czesc Dziewczyny. Ja jestem w 5t4d. Jyzbpo 1. Usg bo wyrwalam sie do lekarza 4 dni po teście - na chwile obecna mam podejrzenie bliźniakow jedno jajeczko większe, drugie mniejsze - czy utrzymaly sie oba dowiemy się w środę
Czy wy na 1 usg szlyscie same czy z partnerem? Ja wzięłam swojego i zdziwiłam się ze będzie dopochwowe usg wyszlo troche niezręcznie. To drugie pewnie podobne, co?
A miałaś dwa jajeczka domujące?