MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
dwie dziewczyny z mojej poprzedniej grupy październikowej wyślą mi łatkę i dufaston, napewno mi nie zaszkodzi, więc będę brać. dzięki dziewczynki za wsparcie.Mabelle trzymaj się. będzie dobrze
monika_89 lubi tę wiadomość
-
mon!ta^ wrote:No to masz nie wesoło. Kurde wiem ze tak jest w UK masakra ta służba zdrowia a wszyscy na naszą narzekają :p jakby tam pojechali to dopiero by zaczęli narzekać. Jak ma kaszel zrób jej sok z cebuli. Cebula w krążki dodaj cukier zamknij i zostaw. Potem ten sok podawaj
Broń Boże nie dawaj soku z cebuli. To zmora mojego dzieciństwa, po której ani razu do dnia dzisiejszego nie tknęłam cebuli. Na samą myśl mi niedobrze.
Lepiej zrób jej herbatki z miodem -
Dziewczyny mam takie dziwne pytanie. Obudziłam się i nie daje mi spać. Lekarz powiedział m.in.,ze ustanie objawów ciazowych może być niepokojące, a mnie przestały boleć piersi. Od wizyty (czyli od dwóch dni biorę duphaston). Piersi od owulacji byly wielkie i meeeega bolaca a teraz opadly i nie bola nic a nic. Czy to może być efekt duphastonyu? Czy to zły znak i umawiać się na wcześniejszą wizytę? Co myślicie? Martwię się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 05:08
-
Nie wiem rudzik.mnie tez bola i to zwalam na duphaston.co za lekarz cie tak straszy?ja w pierwszej ciazy nie ialam zadnych objawow i tez mialoby byc zle?spi kolo mnie dorodny szesciolatek;)wszystko dobrze.zbadaj sobie bete i zobacz czy przyrasta ew proga ile masz.kciuki
Rudzik lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Hej dziewczyny co do luteine pod język to mam dobry patent aby pozbyć się tego strasznego smaku a mianowicie ja zawsze tabletkę brałam razem z tictac i nie czułam smaku polecam bo jest nie do zniesienia
Klaudia N. lubi tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Rudzik z piersiami różnie bywa nie zawsze musA boleć ale faktem jest ze zasilające objawyoga świadczyć ze ciaA prEstala się rozwijać tak było u mnie chociaż niekiedy dziewczyny mają objawy i też ciąża się nie rozwija więc zależy to od organizmu poprostu. Jedno jest pewne cycki kłamią! Więc spokojnieni obserwuj się
Rudzik lubi tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Ja do tej pory nie mam bólu piersi, może są lekko powiększone. Nic poza tym. Żadnych innych objawów.
Jest któraś mamusia z okolic Krakowa ?Uszczesliwiona lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, trochę mnie uspokoiłyście. Strasznie panikuję,ale to wynik tego,że wszystkie kobiety w mojej rodzinie przynajmniej raz poroniły, więc mam schizę straszną. Najgorsze to czekanie na następne usg ;/ A bety nie mam siły zrobić, bo za bardzo się boję :/Musze wyluzować, dzięki!
-
nick nieaktualnyBoże dziewczyny z tymi krwawieniami trzymajcie się. Do tej pory nawet nie dochodziło do mnie ile jest zagrożeń na początku ciąży dopóki nie znalazłam się na tym forum... teraz i ja codziennie zasypiam z obawa czy wszystko jest ok... za równy tydzień idę do lekarza .
Pytanie do tych które przetrwały wychowawcze-czy jeśli na wizycie dostanę l4 to mogę tego dnia zawieźć wniosek o przerwanie urlopu z tym dniem oraz l4? Bo czytałam że wniosek muszę dać miesiąc wcześniej... -
Witajcie
Jak narazie krwawienie prawie ustalo. Jakieś tylko delikatne pasemko podbarwione przy podtarciu.Leki łykam i leżę.toska_88, promyczek 39, Uszczesliwiona, sylwucha89, Arwi, Maniuś, Kofeina, AsiaPoli, Camilia lubią tę wiadomość
-
karola_aa wrote:Ja do tej pory nie mam bólu piersi, może są lekko powiększone. Nic poza tym. Żadnych innych objawów.
Jest któraś mamusia z okolic Krakowa ?
Dzisiaj wyruszamy na poszukiwania serduszka, trzymajcie kciukikarola_aa, promyczek 39, sylwucha89, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Uhh... u mnie ZNOWU krwawienie. Tzn. szybko przeszło, ale było. I znów czerwona krew. Ja nie wiem, może w nocy mam zbyt długą przerwę od Duphastonu? Biorę go tak, jak mi podawali w szpitalu, ale zastanawiam się, czy nie zmienić tych godzin... 7:30, 14:30, 22:00. Co sądzicie?
Dobrze, że w piątek z rana wizyta, mam miliony pytań. -
Wyskoczyly mi dwa pryszcze pod nosem. U mnie jakikolwiek pryszcz to sensacja taka mam ładna cere. Czyzby moja córka zaczela mi urode podbierac?
-
Uszczesliwiona wrote:Melduje się Kraków
Dzisiaj wyruszamy na poszukiwania serduszka, trzymajcie kciuki
Nie za wcześnie jeszcze na serducho? -
Witam z rana☺
Rudzik no to witaj w klubie, ja wczoraj się nakręcałam bo mnie mniej piersi bolały,ale doczytałam że tak może być są dni że objawy są silniejsze lub słabsze. Jutro mam wizytę to dopytam.
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Klaudia N. wrote:Nie za wcześnie jeszcze na serducho?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 08:17
-
Uszczesliwiona wrote:Melduje się Kraków
Dzisiaj wyruszamy na poszukiwania serduszka, trzymajcie kciuki
Ja u synka widzialam sersuszko w 5 tc 5 dn. Az bylam w szoku. Z tym ze ja owu mam najpozniej 12 dc wiec wszystko szybciej bylo.
Zycze Ci bys tez dzisiaj uslyszala
Uszczesliwiona lubi tę wiadomość