MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
monika_89 wrote:dziewczyny jak zmieniacie datę kolejnej wizyty to nie zmieniajcie ile dni zostało, arkusz sam to przeliczy bo tak jest ustawione
spirit Ty dodaj TP tam2017 #1
2019 #2
-
Hej, już wróciłam. Dzidziuś rośnie zdrowo to połowa 6 tygodnia, termin to 12 maj:)
Ma 8 mm i bijące serduszko, słyszałam przez chwilkę Cudny jest.
blubka, messy99, promyczek 39, Breezee, monika_89, Kleopatra, missdiss, Maniuś, sylwucha89, Spirit, karola_aa, marie_marie22, Camilia lubią tę wiadomość
Marta 267 -
Lekarz trochę gburowaty, ja pracuje w aptece za pierwszym stołem, mam bezpośredni kontakt z pacjentem. Szef wie o ciąży wysyła mnie na l4, jednak lekarz nie zgodził się wypisać, dopiero po 20 tygodniu.
Wysyła mnie do lekarza medycyny pracy.
Co ja mam teraz zrobić? Czy inny ginekolog może wystawić l4 skoro będzie mnie inny prowadził?Marta 267 -
blubka wrote:no nareszcie jakiś odzew, martwiłam się i już miałam drugi raz cię wywoływać, ale mnie uprzedziłaś
śpioszek z cb ale to dobrze, tylko tam nie pospijaj wszystkich trunków bo z czego mąż pępkowe zrobi
Marta gratulacje serduszka. Ja dziś też jestem 6t4d . Może też bym już usłyszała serduszko . Ale niestey jeszcze ponad tydzień trzeba poczekać.blubka lubi tę wiadomość
-
messy99 wrote:Kofeina a u Ciebie się wyświetla 7 tydzień 1 dzień... nie zarejestrowalam wcześniej czy pisałaś o Tym
-
Cześć Wam ale produkujecie heh
Odpisala mi gin ze mam brac lutke 100 a ze nie mam ma mi wypisac recepte a teraz pozyczylam od sasiadki lutke 50 i mam 2 pod jezykiem. Ble fuj ale dla mojej kruszyny poswiece sie z mila checia:-) -
Witajcie
Wczoraj było wszystko dobrze a dziś właśnie leżę w szpitalu bo dostałam krwawienia.Miałam usg i narazie wszystko dobrze, serduszko bije.Mam leżeć 3 dni.A jak będzie dobrze to pojutrze do domu.Jestem załamana
Trzymajcie kciuki.AsiaPoli, mon!ta^ lubią tę wiadomość