MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhttp://www.gabinetduodent.pl/ Karissa to strona gabinetu, ona sie nazywa dr Alicja Jakielaszek
Ja rodze w Brzezinach, mieszkamy teraz na wiosce kolo Nowosolnej to mi tu jednak najblizej. Chyba ze jakims chdem ruszy Profamilia do maja ....
Panstwowych w Lodzi w ogole nie biore pod uwage bo mam tam zaburzone uczucie estetyki i czystosci ;p to taka choroba osychiczna
Medeor oblegany juz przez wszystkich lacznie.z pato, czmp to juz w ogole jkis smiech na salo, nie wiem czemu tego jeszcze nie zamkneli (nie mowie tu o czesci juz dla dzieci, chodzi o porodowke). W Lodzi moglabym pod uwage brac tylko salve ale znowu chodza sluchy ze robia straszne afery o szczepienia wiec chcac nie chcac zostaja mi Brzeziny. Mam tu 10min drogi, milo, czysciutko. Jedyny minus nie ma zzo.
To moja opinia, oczywiscie mozna sie z nia nie zgadzac :d
Anya zobaczysz dacie rade ! Trzymam kciuki !! -
bbee wrote:
Już drugi tydzień jestem zamroczona kataremrano się budzę i nie mogę oddychać, zatkany nos, potem ciągle z nosa leci...
ja ma tak całą ciążę... znaczy kłamię- 2 tyg miałam spokój..
rozmawiałam o tym z Gin ale ona twierdzi, że przyczyną jest CIĄŻĄ! i ten typ tak ma!
współczuję!
Anya kciukasy!
Tosia i Alanek dużo ciepełka i dobrych myśli:)
Jaga i ja witamy się w 26 tc!
Miłej sobotymarie_marie22, bbee, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie w 29tc
zaczynam odliczac do donoszonej ciazy, tylko 9 tygodni
Dolączam do.niewyspanych. moje dziecko charczy i kaszle jak stary gruźlik, nie zlocze ile razy wstałam
Anya któras z dziwczyn chyba zyrcia pisa zete zastrzyki można wziąć na refunacje tylko trzeba położyć sie do szpitala.
Kciuki za Adasia, oby to była tylko wargamarie_marie22, Mabelle, ag194, Arwi, bbee, WreszcieMama, Maniuś, Uszczesliwiona, Karissa, Anya lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Rany co za noc. Nie wiem co napadlo mojego dziecia ale budzil sie miedzy 1 a 4 w mocy niezliczoną ilość razy a my oczywiście z nim
.
Moniqaaa, £130 ileż to pięknych ciuszków za to można nabyć. Ale są rzeczy ważne i ważniejsze.
Koniecznie muszę wypróbować te chusteczki waterwipes. Są dostępne wszędzie? Jakoś sie na nie do tej pory nie natknęłam. Na chusteczki z pampersa nagonka ostatnio i na johnson też, podobno jedne z bardziej chemicznych. Ja głównie używam wacików dużych, kwadratowych i wody. Do dupki sudocrem ale tylko sporadycznie jak widze jakies zaczerwienienia i jestem zadowolona. -
Dzień dobry dziewczyny ! Ja właśnie odebrałam wynik przeciwciał do grupy krwi . Miałam podana immunoglobuline w 7 tyg i teraz wyszło że nie ma przeciwciał . Czyli muszę powtórzyć zastrzyk . 400 zl poleci z portfela. I mam pytanie muszę iść do swojej przychodni żeby mi go zrobili?
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
nick nieaktualnyJa nie wiem co to za info z tym zastrzykiem. Chodse do gina prywatnie, powiedzial ze moge za kase u uniego zrobic ale jak mi szkoda to moge sie do lekarza polozyc. Dostalam od niego skierowanie i w przyszlym tyg sie klade zeby miec zastrzyk na nfz...
-
zyrcia wrote:Ja nie wiem co to za info z tym zastrzykiem. Chodse do gina prywatnie, powiedzial ze moge za kase u uniego zrobic ale jak mi szkoda to moge sie do lekarza polozyc. Dostalam od niego skierowanie i w przyszlym tyg sie klade zeby miec zastrzyk na nfz...
Mi lekarka powiedziała że nie ma takiej opcji
Czekamy na Aurelie
nick nieaktualny
-
zyrcia wrote:Niemozliwe ze wszedzie inne praktyki. Moze lekarka nie wie o tym ze w szpitalu zrobia na nfz ? Ja bym zadzwonila do szpitala i sie spytala czy ze skierowaniem zrobia?
W szpitalu mi powiedzieli ze przyjmą mnie tylko w tedy kiedy będę miała jakieś plamenie/krwawienie
Czekamy na Aurelie
Spirit wrote:Klaudia ale że skierowaniem od gin muszą przyjąć przecież?
Ale ginekolog powiedziała że bez wskazania konkretnego na to ( krwawienie ) nie ma podstaw mnie kłaść na zastrzyk . Ja sama już nr wiem co o tym myśleć czy moja lekarka jest jakaś dziwnaale gadałam teraz z koleżanka i ona mówi że też musiała sama kupić i robić u pielęgniarki:/ chyba was posłucham i spróbuję z tym szpitalem.
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra