MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karissa ja raczej Madurowicz. Chyba, że coś nie tak będzie z serduszkiem Małej to CZMP. w środę może czegoś się dowiem
Karissa, a do której szkoły chodzisz?
ja zaczynam 24/02 i to będzie 26+6 tc.. i teraz zastanawiam się czy za późno nie będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 00:16
-
marie_marie22 wrote:Nie ma to jak położyć się spać przed 19, a obudzić po północy ;/;/
Alanek i Toska, trzymam za Was kciuki!
Ciekawe o której pójdę spać -
A ja Was nadrobilam
Maz pojechał do sklepu kupić coś do jedzeniawstałam glodna schodze do kuchni a tam jogurt naturalny, ciastka, płatki z miodem
Czyli dla mnie jogurt naturalny ha ha
Wreszcie mama jak tesciowa niereformowana i lubi się wcinac do dziecka to też bym nie chciała, nie cierpię jak ktoś się wcina
Mi mama 7 lat temu pomagała ale właśnie bardziej przy domu
Coś ugotować itd
Dziecko moje i bez różnicy czy cc czy sn radzić chce sobie sama
Mam nadzieje, ze teraz dam radę na pomoc liczyć nie mogę
Mama nie może przyleciec także jestem tu sama ale dam radę
Madu cieszę się, że wszystko ok z malutka
Lepiej dodatkowy skan niż się martwić
Brawa dla poloznej za skierowanie na dodatkowy skanWreszcieMama, Madu1611 lubią tę wiadomość
-
MEGI81 wrote:Dziewczyny a ja mam pytanie o chusteczki nawilżane, jakie polecacie?
Ja juz zrobilam zapas chusteczek WaterWipes. Słyszałam same pochlebne komentarze o nich, bo ich skład to 99% woda i 1% ekstrakt z owoców. A ponoć w tych pampers i innych takich jest dużo chemii.
W sumie nie wiem czy to prawda czy nie, ale ja będę stawiać na naturalne kosmetyki dla małego.
Madu super wieści, dobrze że wszystko sprawdzilas i malutka (chociaz już wcale nie taka malutka) Jet okno i w sumie miałaś dodatkowy skan
Ja muszę się zapisać prywatnie, £130 nie mojemonika_89 lubi tę wiadomość
-
Anya kochana będzie dobrze. Dobrze napisałaś że niektóre walczą o zycie, inne już od urodzenia są skazane na kalectwo inne dzieci niestety ale przez poród też rodzą się kaleka itp
u was to będzie tylko kwestia małej blizny na wardze. Wiem dla jednych to tylko dla drugich to aż. Niestety ale takie jest zycie, ale to nas uczy być silnym! Cieszmy się z tego co daje nam Bóg. Mam nadzieję że rozczep będzie naprawdę malutki a dziecku doda tylko uroku. Wierzę w to. Urodzi się z dwiema nogami, rączkami i całkowicie zdrowe. Będzie dobrze. Musi
Kleopatra, WreszcieMama, marie_marie22, Madu1611, MEGI81, ag194, Arwi, Maniuś, sylwucha89, Karissa, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Ale "dzięki bezsenności" mogę wcześniej zacząć świętować rozpoczęcie 28 tyg i uwaga... 3-go trymestru. Spróbuje teraz zasnąć...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 04:13
bbee, Camilia, Kleopatra, Demsik, Martchen, marie_marie22, Mabelle, Madu1611, MEGI81, monika_89, ag194, Arwi, Breezee, Maniuś, sylwucha89, Uszczesliwiona, Karissa, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Misia 69 wrote:Anya kochana będzie dobrze. Dobrze napisałaś że niektóre walczą o zycie, inne już od urodzenia są skazane na kalectwo inne dzieci niestety ale przez poród też rodzą się kaleka itp
u was to będzie tylko kwestia małej blizny na wardze. Wiem dla jednych to tylko dla drugich to aż. Niestety ale takie jest zycie, ale to nas uczy być silnym! Cieszmy się z tego co daje nam Bóg. Mam nadzieję że rozczep będzie naprawdę malutki a dziecku doda tylko uroku. Wierzę w to. Urodzi się z dwiema nogami, rączkami i całkowicie zdrowe. Będzie dobrze. Musi
WreszcieMama, Misia 69 lubią tę wiadomość
-
Anya, trzymam kciuki za Was.
Biedne bezsenne dziewczynywspółczuję. Ja poszłam spać koło północy, bo mąż wrócił z pracy po 22.00 i jeszcze obejrzeliśmy razem serial Scream Queens i zjedliśmy paczkę chipsów grubo krojonych
Ale całą noc przespałam i wstałam o 7.00.
Już drugi tydzień jestem zamroczona kataremrano się budzę i nie mogę oddychać, zatkany nos, potem ciągle z nosa leci...
-
Mnie towarzystwo obudziło o 7 ;p i muszę się zbierać na basen
wypluta jestem.
Anya będzie dobrze, mój młodszy niby wszystko ok, a potem się okazało że duże problemy i pierwsze 1,5 roku w szpitalach rehabilitacyjnych itp. Ale teraz jest zupełnie zdrowym i aż zbyt żywym 3 latkiem ;p -
27 tc 7miesiac mam.i ja:)
Zaraz spadam na konferencje dla nauczycieli potem dwie godziny pracy i do domu ogarnąć troche
Przewinal sie temat urodzin, 16.11 moj szwagier ma heh ja mam 30.08 a moja siostra 29.08:) na początku znajomosci jak zapytalam meza kiedy ma urodziny i powiedział 28.08 to myslallam ze żartujeMartchen, Camilia, Maniuś, messy99, Uszczesliwiona, Karissa lubią tę wiadomość
-
dzień dooobry!
Po wczorajszym bólu doopy ani śladu - a dzisiaj studniówkaMoże nawet z tej okazji potańcujemy z Chłopem wieczorem.
I muszę sobie w końcu zrobić jakieś normalne zdjęcie w ciąży, bo wszystkie mam w lustrze i większość bez głowy.
Anya, super, że się odezwałaś. Zobaczysz, wszystko się pięknie skończy, sama żyję z 5 bliznami i w niczym mi to nie przeszkadza. U facetów blizny są po prostu seksowne
A jak wygląda sprawa z serduszkiem? Ten drugi lekarz mówił coś?marie_marie22, ag194, Hope_ lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku!