MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika89, strasznie mi żal tej Twojej córci, cały czas jakieś dziadostwo się jej czepia. Zdrówka dużo i sił dla Was.
My też sami się ogarnialismy jak urodził się Adrianek i teraz tez tak będzie.
Zaprosiliśmy tylko jednych znajomych na herbatkę (z naszej inicjatywy to było), bo wyjeżdżali na dosyć długo. Z pięć razy dopytywali czy to na pewno dla nas nie kłopot. Przyjechali, wypili herbatkę, grzecznie posiedzieli, zobaczyli dzieciolka i pojechali.
A jak mały miał trzy tygodnie to wpadła moja siostra z mężem i już duża córką na tydzień. Fakt, więcej gotowania i zmywania byłoale to były ich pierwsze odwiedziny u nas w uk. Cieszyłam się, ze przyjechali. Po za tym wcale sie nie mądralowała tylko faktycznie podrzuciła kilka fajnych rad. A po za tym to później wszystkim opowiadała jak sobie super radzimy z maluchem i wcale nie trzeba nas było ratować
.
Pierwsze tygodnie są naprawdę wyjątkowe, piękne ale tez wymagające. Trzeba się na nowo zorganizować i zmienić dotychczasowa rutynę. Goście lepiej żeby troszkę poczekali. -
Hej.
Piękne brzuszki, ale z Julita też nie gadam ;p Gdzie niby to 12 kg?
Moja mam dzisiaj była i poszalałyśmy na zakupach ;p Ja sobie nic nie kupiłam ale kilka drobiazgów dla małegoPo 6 zł niektóre ciuszki
Jutro cięzki dzień się szykuje bo rano basen, potem ikea a na 20 mamy zaproszenie na walentynkowe foundee do znajomych
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/02a06124ea6c.jpgMabelle, zastrzeŻona, WreszcieMama, GoNia1979, marie_marie22, ag194, mon!ta^, bbee, Hope_, Kamilutek, MEGI81, monika_89, Maniuś, sylwucha89, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
Już od pierwszej foty mówiłam, że Julita to oszustka i ciążę tylko udaje
. Albo ma w domu ale nie nosi
.
Kleo, baw się jutro dobrze i smacznego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 22:45
Kleopatra, monika_89, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Gratuluje udanych wizyt i ładnych brzuszków.
Trzymam mocno kciuki za Alanka by szybko się wyleczył z sepsy-to silny chłopczyk
Nieśmiała cieszę się z II kresek i życzę by wszystko było dobrze-niech fasolka rośnie
Wczoraj miałam studniówkę
Od kilku dni zazwyczaj popołudniami męczy mnie zgaga.Na dodatek w nocy boli cała prawa noga i nie wiem od czego to.Czyżby mały uciskał na jakiś nerw-nie mam pojęcia. Jutro zaczynam 27 tydzień.
Narobiłyście mi dziewczyny smaka na pączki czy inne słodkości-trzeba by jutro coś upiec.marie_marie22, Nieśmiała, ag194 lubią tę wiadomość
-
Hope_ wrote:a jesli chodzi o Anya - pisalam do niej nie odzywa sie
do Toski nie pisze - uwazam, ze jest wymeczona i w stresie i trzeba dac jej spokoj, jak bedzie chciala to napisze blubce czy na fb (bo na bbf ma problem z logowaniem). myle, ze wie, ze wszystkei sie bardzo martwimy, ale nie w glowie jej teraz fora i fejsbuki jak jej synek walczy z sepsa, to internet jest na pewno na ostatnim miejscu.
to co mozemy zrobic to caly czas sie za nich modlic, by dzielny wojownik wyszedl z tego obronna reka.Moniqaaa, mon!ta^, bbee, Kleopatra, Hope_, Kamilutek, Uska, Madu1611, Rudzik, MEGI81, Maniuś, ag194, Arwi, sylwucha89, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Ag, przyznaj sie - gdzie Ty chowasz dziecko!!!:p ja to na początku ciąży taki brzuch miałam jak mnie wydęło lekko :p
WreszcieMama - mamy bardzo podobny profil teraz mam wrażenieMoze ogólnie jesteś chudsza, ale brzuszek wyglada identycznie
Sokladnie tak chciałam wyglądać w ciąży - piona!
Zyrcia - przeslalabys mi namiary do tej znajomej? Ja mieszkam dosłownie z 2-3 przystanki tramwajowe od Gogola
Zyrcia, Gaja i inne łodzianki - gdzie w ogóle macie zamiar rodzic? Ja myśle o Medeorze...
Gaja - to chyba Ty wspominałaś o szkole rodzenia. Nie ma co czekać Kochana! Jak ja zaczęłam to byłam. 26tc i byłam "najstarsza stażem", bo większość była 22-24tc. Nie wiem jaki Ty wybrałaś tryb, ale u nas to jest 1h na tydzień i tylko w ostatnim tygodniu mamy dwa spotkania, ze względu na mnie i dziewczynę, która jest najstarsza stażem ze mną.. także będziemy kończyć szkole jakoś blisko terminu, w kwietniu :p Wolałabym sie nie stresować czy w ogóle bede do końca na zajęciach, ale tak mi kiedyś doradzano w kwestii rozpoczęcia szkołyWreszcieMama lubi tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to!Do zobaczenia w maju!