MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny Alanek czuje, że wszystkie e-ciocie bardzo się o Niego i Jego Mamusię martwią i walczy dzielnie. Musi być zdrowym i ślicznym chłopcem. innej opcji nie bierzemy pod uwagę. To jest nasze forum i mamy ogromną moc
Arwi, GoNia1979, ag194, marie_marie22, Demsik, rybka33 lubią tę wiadomość
-
MEGI81 wrote:Dziewczyny a ja mam pytanie o chusteczki nawilżane, jakie polecacie?
Dzisiaj robiłam zakupy w Rossmanie i grzecznie stanęłam w kolejce, bo nie było dużo ludzi, a były czynne trzy kasy. Po chwili podszedł do mnie ochroniarz i powiedział, że mam podejść do kasy bez kolejki, po czym powiedział kasjerce, że z boku czekamnormalnie mnie zatkało i bardzo miło się poczułam
Ja czytałam ba stronie sroki poczytaj sobie, które poleca
http://www.srokao.pl/2016/12/analiza-chusteczki-nawilzane-c.html?m=1#
http://www.srokao.pl/2017/01/analiza-chusteczki-nawilzane-m-v.html
Ja kupiłam BOBINI i Nivea Baby Pure&
SensitiveWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 19:16
-
Forbiden nie wiem który lepszy, na pewno Teb do odkurzacza, kocham
Megi poczytaj co poleca sroka. Na pewno hipp, różowe i rumiankowe z rosmana, dwa rodzaje z Tesco (dla mnie jedne ulubione ale ostatnio nigdzie ich nie widziałam)
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Super, Alanek to fighter!
Będzie dobrze, na pewno.
Ja też bym nikogo u siebie w domu nie zniosła. Tylko nasza 4ka, po powrocie ze szpitala pozwolimy rodzicom i teściom przyjść zobaczyć wnuczkę, a potem będziemy chcieli 2 tyg spokoju, ewentualnie mojej mamie pozwolę przyjść raz na kilka dniMuszę dopilnować by teściowie żadnych ogonków nie przyprowadzili.
Mabelle, masz mnie na sumieniu, mam nadzieję, że doczekam do tłustego czwartku by je zrobić ;P
Mnie dzisiaj mój tata wkurzyłAż się popłakałam jak rodzice pojechali, bo się niepotrzebnie wtrącił i tylko mnie zdenerwował. Mówi mi o rzeczach, przestrzega z czymś na co ja nie mam większego wpływu, więc mogę się tylko zdenerwować. Więc po jaką cholerę? Szlag mnie czasami trafia, szczególnie, że i tak się tym już denerwowałam, jeszcze mi dołożył
Przez to mam ochotę sobie zjeść coś dobrego słodkiego.
Mabelle lubi tę wiadomość
-
Mabelle wrote:Ja czytałam ba stronie sroki poczytaj sobie, które poleca
http://www.srokao.pl/2016/12/analiza-chusteczki-nawilzane-c.html?m=1#
http://www.srokao.pl/2017/01/analiza-chusteczki-nawilzane-m-v.html
Ja kupiłam BOBINI i Nivea Baby Pure&
Sensitive
Nivea używałam z Synkiem 8 lat temu i byłam zadowolona. Teraz też paczkę kupiłam. wtedy testowałam tylko pampersa i Nivea. dziękuję za adres strony.Mabelle lubi tę wiadomość
-
julita wrote:dziewczyny jutro mam glukozę a za chwilę idę z R. na randkę do kina, a kino = popcorn!
mogę czy nie koniecznie??
Ja dzień przed badaniem glukozy jadłam wieczorem lody czekoladowe,a przez cały dzień też trochę rzeczy słodkich. podobno nie wolno zmieniać diety, tylko jeść normalnie. -
monika_89 wrote:Forbiden nie wiem który lepszy, na pewno Teb do odkurzacza, kocham
Megi poczytaj co poleca sroka. Na pewno hipp, różowe i rumiankowe z rosmana, dwa rodzaje z Tesco (dla mnie jedne ulubione ale ostatnio nigdzie ich nie widziałam)
Dziękuję za informację. jest tyle chusteczek, że zgłupiałam, a wszystkich przetestować się nie da -
julita ja tez mysle ze nie mozna ze wzgledu na badanie odmawiac sobie czegos, wiadomo nie najedz sie slodyczami bardziej niz zwykle, ale tez jak bedziesz unikac to troche zaklamujesz sobie wynik? jesli na codzien cos tam slodkiego zjadasz:)
i ja tez jadlam wczoraj lody bananowo czekoladowe:D a o 23 banana jeszcze -
dewa wrote:A ja czytałam, że 12 godzin przed badaniem już nic nie powinno się jeść
moj gin powiedzial ze 8 h na czczo, przestan umarlabym przez 12hdewa lubi tę wiadomość
-
A ja pamiętam, że jak miałam 16 lat, to pojechałam pomóc siostrze starszej w domu jak jej się urodziło pierwsze dziecko
Ona się zajmowałam dzidziusiem, a ja starałam się pomóc jak mogłam w obowiązkach domowych. Siostra wolała mnie do pomocy niż naszą mamę
Widzę, że nie tylko ja mam takie nastawienie do liczenia ruchów... Na oko się moja mała na tyle dużo rusza, że raczej zwrócę uwagę jakby nagle ilość ruchów spadła.
Nadal mi wQrw nie przeszedł. Brzuch mi od tego twardnieje.
Nogi mam znowu ciężkie, nie znoszę tego uczucia. -
Melduję się wieczorkiem.
Po usg wszystko ok. Dziecina moja osiągnęła wagę około 1.2kg. Wymiary główki, brzuszka i innych członków w normie. Narządy wszystkie działają. Przynajmniej wiem, ze położną mam dokładną i z byle czym a nawet z niczym wysyła mnie gdzie trzeba także spoko , jestem zadowolona.
Brawo Alan, prawdziwy bohater z tego malucha jest. Toska odpoczywaj i tez się regeneruj.
dewa, Mabelle, messy99, Martchen, monika_89, bbee, GoNia1979, MEGI81, Camilia, Uska, WreszcieMama, Kleopatra, zastrzeŻona, gaja_1, Anstice, marie_marie22, ag194, Moniqaaa, Espera, Kamilutek, Rudzik, Breezee, Maniuś, sylwucha89, Uszczesliwiona, Karissa, rybka33 lubią tę wiadomość