MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kleopatra wrote:Hej.
Cieszę się że wszystko ok u wizytujacych.
Ja zmęczona jestem, kiepski weekend miałam i nie wypoczelam. Może jutro będzie lepiejposyłam Ci dużo pozytywnej energii
Kleopatra, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Breezee fajnie ze wyniki takie super
oby tak dalej
Gonia dobrze ze masz wprowadzony antybiotyk żeby nie było rewelacji u Ciebie.
Toska no właśnie tak myślałam że ta baterie miałaś ale nie bylam pewna wiec twojego przykładu nie dałam. Trzymaj się cieplutko
Przewijak na łóżku my mamy i przy takim rozwiązaniu dzidzia może leżeć do 11 kg potem trzeba zmienić np na komodę.
Dewa no no apartamencie albo jak wolisz penthouse
Ag gratulacje
Gratuluję udanych wizyt dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 12:40
Kamilutek, Martchen, Rudzik, MEGI81, rybka33, ag194, Mabelle, Anstice, Breezee, marie_marie22 lubią tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
nick nieaktualnyLo Boziu zemredzis z bolu
moze w srode jak sie poloze na zastrzyk w szpitalu cos mi wymysla na te plecy bo przeciez tak sie nie da zyc...
Marta 1700 to raeczywiscie pokazna wagaja sie dowiem ile moj wazy pewnie dopiero na usg 3 trym...
Jutro mamy zostawic Leona dziadkom i wybyc na jakis obiad z chlopem ale jak ja mam isc jak taki emeryt sztywna? Chyba na jakas stolowke w domu starcow -_-mon!ta^ lubi tę wiadomość
-
Monita, ale masz wielkoluda! To chyba czwarty dzieciak powyżej kilograma na forum - lada dzień wszystkie będą tyle ważyć
Dopadł mnie syndrom wicia gniazda. Ciągle bym coś sprzątała, przestawiała, ulepszała. Żeby tylko tak plecy po tym nie bolały, to byłoby super.
Kleopatra, możesz wziąć sobie wolne w pracy, żeby trochę odpocząć?
Dewa, toż to prawdziwe kondominium jest!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 20:37
mon!ta^ lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
27+4 tc
Chyba jedno, jedyne foto jakie będę miała z czasu ciąży gdzie widać facjatę. Ble. Nie cytować proszę, jutro usuwam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 20:46
Camilia, mon!ta^, zastrzeŻona, WreszcieMama, Rudzik, sylwucha89, Madu1611, MEGI81, monika_89, Uska, Kamilutek, rybka33, Arwi, bezimienna, Maniuś, ag194, Martchen, strawberry_juice, Elmo13, Mabelle, Uszczesliwiona, Anstice, Hope_, marie_marie22, Breezee, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
Nooooonono! 1700! Mały Wieeeeelki Człowiek!
Kamilutek, taaaaaak, kondominium to odpowiednia nazwaCzasem czuję się jak właścicielka połowy nieruchomości na planszy Monopolu
Kleopatra, to po prostu zjazd energii. Wysyłam Ci trochę pozytywnych mocy!
Zyrcia, znam ten ból. Już nie raz marzyłam o końskiej dawce przeciwzapalnych, przeciwbólowych albo chociaż jakieś dobre nasenneChód Paralityka też opanowałam. I najgorsze jest to, że nie ma uniwersalnej rady, na każdego działa co innego. Trzymaj się!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 21:02
mon!ta^, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
Klaudia0727 wrote:Dziewczyny ja dostane dzisiaj pierdolca . Mam receptę na ten zjebany zastrzyk z immunoglobuliny. Tylko receptę i wyniki krwi o przeciwcialach . Dzwonię do jednej przychodni czy mi zrobią zastrzyk. "Ne my tego nie robimy proszę do szpitala jechać " dzwonie do 2 przychodni " no może i zrobimy jak pani będzie mieć jakieś zlecenia ale nie robiłam nigdy tego muszę zapoznac się z tematem " dzwonie do 3 " musi pAni w szpitalu próbować " dzwonie do szpitala " ale pani musi iść do przychodni albo moment przełącze Pania" jakas babka odbiera i pytam się jej " nieee to musi iść pani do swojego ginekologa i on to musi zrobić " ale ja mówię że mną ginekolog do przychodni wysyła a przychodnia do szpitala " no to ja nir wiem co pani powiedzieć, nie pomogę pani" no zesz kurwa mac . Jak jakiegoś Debila mnie odsyłaja z miejsca na miejsce.
-
Gratuluje wizyt
Monita 1700 g WOW, syn rośnie jak na drożdżach
Apartamenty Waszych Maluszków pierwsza klasa
Zamówiłam na gemini i poszło 340 zł. A pewnie i tak połowy tego co potrzebne nie kupiłam
Jutro wizyta, dostane skierowanie do diabetologa, ale i tak już jestem umówiona na środę. Zobaczymy co mi powie. No i ciekawe ile Alicja waży, pewnie coś koło 900 gmon!ta^, bbee lubią tę wiadomość
-
zyrcia wrote:Jesli chodzi o ten zastrzyk na konflikt krwi to wychodzi na to ze to dobra wola ginekologa. Jak wystawi skierowanie to szpital nie odmowi. To jednak 400zl w kieszeni wiec raczej nie malo.
Klaudia przycisnij lekarke...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 21:28
-
nick nieaktualnyAnya no pewnie ze tak zrobcie. Moze lekarze o tym nie wiedza. Skoro ja bede miala za darmo to czemu Wy macie placic? Nfz to nfz, wszedzie te same zasady. Przytnij glupa powiedz ze masz skierowanie i koedy i o ltorej mozesz sie stawic w szpitalu. 400 zl poechota nie chodzi wiec mysle ze jest o co walczyc
-
Hej dziewczyny moja mała chora mega marudna więc podglądam Was z telefonu tylko.
Hope zdrówka dla Janka!
Tośka entuzjazm i siła bije z Twoich postów. Alan dzielny i silny jak mama, na pewno wszystko będzie dobrze
olis gratuluję synka!
monita słuszna waga, widzę Twój maluch dorodny jak mójWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 21:45
mon!ta^ lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 14:08
MEGI81, bbee, monika_89, Kamilutek, WreszcieMama, Espera, Maniuś, Martchen, mon!ta^, Mabelle, Uszczesliwiona, zastrzeŻona, Anstice, Rudzik, sylwucha89, Uska, marie_marie22, Breezee, ag194, Forbidden, Edyta84, nadia1, Kleopatra, rybka33, Camilia lubią tę wiadomość