X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAJ 2017
Odpowiedz

MAJ 2017

Oceń ten wątek:
  • WreszcieMama Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2017, 23:37

marie_marie22, bbee, Mabelle, Edyta84, dewa, Martchen, Uszczesliwiona, ag194, Breezee, MEGI81, Kleopatra, Maniuś, Anstice, rybka33, Camilia lubią tę wiadomość

zem3o7esxha3u0v7.png
  • marie_marie22 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam dziś lenia... dziś mój rekord chyba. NAwet nie chce mi się śniadania zrobić ;p

oar8yx8d9fawxkqt.png
  • messy99 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bbee i hope, kciuki zaciśnięte! Powodzenia.

Hope meski katar ja to nazywam :)
    Moj cale szczęście bardzo rzadko choruje, on nigdy nie szczepi sie na grypę a wystarczylo dwa lata temu jeden jedyny raz w pracy sie zaszczepil i moment go zlapalo. Dlatego sie nie szczepimy i nie chorujemy :D

Ciężko pisać z telefonu, zrobilam podporke z brzucha i mi telefon co chwilę podskakuje :)

Uszczesliwiona, rybka33 lubią tę wiadomość

nzjdgzu33y143688.png
  • Forbidden Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć mamuśki :) kurde, mam tak mocny sen że nawet pełny pęcherz mnie nie budzi i jak wstaję rano to tak boli, że masakra. Aż brzuch mi się od tego twardy robi. Chyba muszę w nocy budzik ustawić, żeby chociaż raz opróżnić pęcherz bo im brzuszek bardziej naciska tym jest gorzej

Gratuluję wizyt, dorodne maluszki już macie ;) ja kolejne USG pewnie po 30 tyg to się wtedy okaże ile ten mój synuś przybrał, teraz pozostaje mi czekać i cieszyć się kopniaczkami

rybka33 lubi tę wiadomość

28.12 - 289g
    06.03 - 1498g
    ckaiyx8dib4qanun.png
  • messy99 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uśmiałam sie wczoraj, mój S mówi do mnoe tak: PORÓD NIE JEST TAK BOLESNY JAK KOP W JAJA! No to się śmieje i mówię a skad Ty takie rzeczy wiesz. No to mi wytłumaczył. ILE RAZY SŁYSZAŁEM JAK KOBIETA MOWI, CHODZ ZROBIMY SOBOE DRUGIE DZIECKO. A SLYSZALAS KIEDYS ZEBY CHŁOP POWIEDZIAL: NO CHODŹ, ZAP***DOL MI W JAJA JESZCZE RAZ? :D :D :D

WreszcieMama, Edyta84, Rudzik, dewa, Kamilutek, Martchen, marie_marie22, Madu1611, sylwucha89, ag194, nadia1, Uska, Breezee, Elmo13, Ju14, MEGI81, Arwi, Kleopatra, Maniuś, Anstice, rybka33, Moniqaaa, Espera lubią tę wiadomość

nzjdgzu33y143688.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2017, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko zabije za takie ciasto czekoladowe a nie moge :(

Wczoraj poplakalam sie bo mi pieprzone nalesniki z maki kokosowej i bez cukru nie wyszly :( i musialam zjesc jajecznice :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2017, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki za wizytujace !

• dewa Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczynki! Walentynkowe najlepszości! <3 <3 <3

Oczywiście kciuki za wizytujące!

Messy, logika Twojego S. jest całkowicie do przyjęcia! Coś w tym jest :D

WreszcieMama...celibat od sierpnia...Ty przynajmniej masz nocne orgazmy, pytanie jak to Chłop znosi ;)

Dziewczyny, a gdzie podziewa się GoNia1979? Coś jej nie widać?

messy99 lubi tę wiadomość

qb3canlimmmj6sap.png
  • Edyta84 Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2017, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam walentynkowo! Dużoooo miłości kochane :-)
    Moja córcia dostała od taty bukiecik różowych róż, jeju jaka ona była szczęśliwa. Ciągle podchodziła i je wąchała i do przedszkola chciała je wziąść. Tata usłyszał dziękuję i I love you. hehe jak my ją kochamy. Oczywiście mama też dostała kwiatki ;-) a wieczorkiem idziemy do takiej rodzinnej knajpki na lody i kawkę (już widzę banana na buzi mojej córy)
    A to zdjęcie z dzisiaj ja i moja mała WIELKA MIŁOŚĆ
    50bbbf3233e39698med.jpg

Miłego dnia :-)ach i oczywiście kciuki za dziś wizytujące

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 09:57

WreszcieMama, bbee, Uszczesliwiona, marie_marie22, Mabelle, sylwucha89, ag194, Hope_, nadia1, Uska, Breezee, MEGI81, Kleopatra, Maniuś, rybka33, Camilia, Espera lubią tę wiadomość

zem3uay3xx6j8vr3.png

bhywdf9hafr8cbn5.png
  • Rudzik Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się walentynkowo,

gratuluję pięknych i niektórych ogromnych dzieciaczków :)
    za wizytujące dziś kciuksy zaciśnięte.

Ja mam dobry poranek, bo wczoraj wieczorem dostałam info,że kumpela, która nie mogła zajść w ciążę, po macaniu mojego brzuchola zaszła! Ha mój brzuchol jest magiczny! Kazałam jej się wymacać i proszę, udało się! :) Cieszę się jakbym to ja miała mieć drugie dziecię :)

A i jeszcze wczoraj niespodziewany przypływ na konto, bo zapomniałam,że jako urzędas (bleee) mam przywileje w postaci m.in. trzynastki :) Nie wiedziałam,ze mi się należy na zwolnieniu!I jak wczoraj wpłynęła to się osikałam prawie z radości, bo o tym zapomniałam. A jak gratisowa kasa wpada to trzeba ją roztrwonić na przyjemności! Jupiiiiii!

A co do umierających mężczyzn to mojemu wczoraj zszedł paznokieć (blee) po tym jak we wrześniu spuścił sobie kosiarkę na nogę. I wczoraj zleciał stary a pod nim malutki nowy paznokietek, tyle,ze jeszcze taki niewykształcony. I chodzi ten mój chłop i wzdycha i jęczy. Nie wiem jak teraz będę funkcjonować - mówi. No to pytam, czy to Cię aż tak boli? A on na to: nie boli,ale tak brzydko wygląda. :D Mój esteta.

A na koniec z okazji walentynek udanego seksu dla tych co mogą! A dla tych co nie mogą czegoś dobrego do żarełka!
    spadam na uczelnię :/ bleee

WreszcieMama, Kamilutek, Martchen, Breezee, MEGI81, Kleopatra, Maniuś lubią tę wiadomość

7.10.2016 Groszuś 0,83 cm <3 4.11.2016- Dzidziuś 4,56 cm <3 2.12.2016 Dziewczynka!!! <3 30.12.2016 - 286g 27.01.2017- 570g 24.02.2017 -1150g 20.03.2017 -1600g 14.04.2017 - 2150g
    lardnkr.png
  • WreszcieMama Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2017, 00:27

Uszczesliwiona, MEGI81, rybka33 lubią tę wiadomość

zem3o7esxha3u0v7.png
  • Edyta84 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strawberry_juice może wejdź na stronę alaantkowe.blw tam są bardzo fajne przepisy na różne dania od zupek, po ciasta, nalaśniki, ciasteczka, mięsa itp. Bardzo fajna strona, no przynajmniej dla mnie. To są przepisy dla dzieci. Na pewno znajdziesz coś dla siebie.
    W ogóle dziewczyny ja swoją Hanię właśnie karmiłam za pomocą blw, czyli bobas lubi wybór. Bardzo dużo fajnych, zdrowych przepisów. Tam nie ma cukru, soli itp. Oczywiście te dania nadają się dla dorosłych, tylko trzeba je sobie doprawić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 10:02

strawberry_juice lubi tę wiadomość

zem3uay3xx6j8vr3.png

bhywdf9hafr8cbn5.png
  • gaja_1 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w Walentynki :) Choć i u nas nici z harców, my w celibacie żyjemyy od września :/

Dzisiaj i ja wizytuję. Też nie zrobiłam badań, ale w sumie jestem usprawiedliwiona, bo wizyta przesunięta tydzień wcześniej.

Wczoraj Ala miała czkawkę, która trwała prawie 15 min, czy to normalne? Niby czkawka to jak dziecko nałyka się wód płodowych, więc chyba Mała lubi czosnek, bo zaraz po obiedzie dostała do którego najadłam się sosu czosnkowego :)

MEGI81 lubi tę wiadomość

uwo9yx8db7dsv504.png
  • WreszcieMama Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2017, 00:27

zem3o7esxha3u0v7.png
  • bbee Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w celibacie od grudnia, ale wcześniej już od sierpnia było z tym słabo, bo się źle czułam. Co noc mi się tylko mąż śni...
    Ale też uważam, że facetowi łatwiej, bo patrzy na wieloryba w dresach i mu opada od razu ;) pewnie do czerwca będzie trzeba się przemęczyć...

Zaraz idę się szykować.

Mabelle, WreszcieMama, MEGI81 lubią tę wiadomość

28 lat,
    <3 Aurelia <3
    dev128prs__.png
    a9bb65c7c8.png

Beta hcg 16dpo -780
  • Kamilutek Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo, Rudzik, ja to wypatruję trzynastki jak kania dżdżu! A ona dopiero w marcu/kwietniu wpadnie, więc lipa.

Dewa, jak tam pranie? ;)
    Melduję, że wypłukane w occie ręczniki są lepsze w dotyku niż prane normalnie. Chyba im +5 do puszystości przybyło. Takie stareńkie to w niewielkim stopniu można reanimować, ale już nowe to jak w hotelu 5-gwiazdkowym :)

Wczoraj przyznałam sama przed sobą i przed Chłopem, że nie chce mi się wracać do pracy. Zobaczymy, co gin powie w poniedziałek na wizycie. Na jeden dzień pewnie będę musiała wrócić, żeby się powpisywać w różne rubryczki i wykropkowane miejsca w dokumentach.

Strawberry_juice, nie znam się na diecie cukrzycowej, ale być może, skoro nie można mąki zwykłej i cukru, to podobna będzie to takiej wegańskiej bezglutenowej i bezcukrowej, jaką popularyzują tutaj: http://www.truetastehunters.com/
    Nie robiłam jeszcze niczego, więc nie wiem, jakiej jakości są te przepisy, ale zdjęcia mają ładne.

Rudzik lubi tę wiadomość

3jgxhqvktwt5w6mq.png
    Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku!
  • Forbidden Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dzisiaj walentynki spędzimy w centrum akcesoriów dziecięcych :D mam listę i dzisiaj kupujemy już WSZYSTKO :D oczy aż mi się świecą, nie mogę się doczekać

Kamilutku a po płukaniu nie czuć tego octu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 10:19

Uszczesliwiona, WreszcieMama, sylwucha89, ag194, nadia1, Breezee, MEGI81, Maniuś lubią tę wiadomość

28.12 - 289g
    06.03 - 1498g
    ckaiyx8dib4qanun.png
  • Uszczesliwiona Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Witam się z Wami urodzinowo i walentynkowo :) niestety mój mąż ma dzisiaj urodzinki (30ste, sic!) i mam dupe z Walentynek :D z seksow też nie skorzystamy bo się boi więc przymusowy celibat od nie wiem kiedy (sierpień?) Więc podejrzewam że mąż WreszcieMamy też jest skrajnie poszkodowany :D
    Och biedni Ci mężczyźni a my takie nie wyrozumiale! Kaszelek, temp, brzuszek i paznokieć a my nic nie przejęte! :P

O właśnie gratuluję wczorajszym wizytujacym i trzymam kciuki za dzisiejsze :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 10:24

bbee, WreszcieMama, ag194, MEGI81, Anstice, Rudzik lubią tę wiadomość

Podobno należy być cierpliwym <3
    CÓRECZKA <3

88c5yx8dba03o63f.png
  • gonia13 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xbxw6g.jpg

To ja w 3-Cim trymestrze. Pierwszy raz wstawiam zdjęcie to nie wiem czy wyjdzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 16:47

sylwucha89, ag194, Hope_, nadia1, Uska, monika_89, Madu1611, MEGI81, mon!ta^, Kleopatra, Edyta84, Mabelle, Espera, Rudzik lubią tę wiadomość

Sophie 10.05.2017
    Marie 20.12.2019
  • Kamilutek Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Forbidden wrote:
    A my dzisiaj walentynki spędzimy w centrum akcesoriów dziecięcych :D mam listę i dzisiaj kupujemy już WSZYSTKO :D oczy aż mi się świecą, nie mogę się doczekać

Kamilutku a po płukaniu nie czuć tego octu?

Forbidden, lepszego prezentu na walentynki nie umiem sobie wyobrazić!

Octu nie czuję; no, może minimalnie, ale ja teraz węch mam taki wyczulony, jak u świnek truflowych - z kilometra wyczuję czosnek, który ktoś jadł dwa tygodnie temu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 10:32

Forbidden, Uszczesliwiona, MEGI81 lubią tę wiadomość

3jgxhqvktwt5w6mq.png
    Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku!
‹‹ 1214 1215 1216 1217 1218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ