MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Bbee i hope, kciuki zaciśnięte! Powodzenia.
Hope meski katar ja to nazywam
Moj cale szczęście bardzo rzadko choruje, on nigdy nie szczepi sie na grypę a wystarczylo dwa lata temu jeden jedyny raz w pracy sie zaszczepil i moment go zlapalo. Dlatego sie nie szczepimy i nie chorujemy
Ciężko pisać z telefonu, zrobilam podporke z brzucha i mi telefon co chwilę podskakuje
Uszczesliwiona, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Cześć mamuśki
kurde, mam tak mocny sen że nawet pełny pęcherz mnie nie budzi i jak wstaję rano to tak boli, że masakra. Aż brzuch mi się od tego twardy robi. Chyba muszę w nocy budzik ustawić, żeby chociaż raz opróżnić pęcherz bo im brzuszek bardziej naciska tym jest gorzej
Gratuluję wizyt, dorodne maluszki już macieja kolejne USG pewnie po 30 tyg to się wtedy okaże ile ten mój synuś przybrał, teraz pozostaje mi czekać i cieszyć się kopniaczkami
rybka33 lubi tę wiadomość
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
Uśmiałam sie wczoraj, mój S mówi do mnoe tak: PORÓD NIE JEST TAK BOLESNY JAK KOP W JAJA! No to się śmieje i mówię a skad Ty takie rzeczy wiesz. No to mi wytłumaczył. ILE RAZY SŁYSZAŁEM JAK KOBIETA MOWI, CHODZ ZROBIMY SOBOE DRUGIE DZIECKO. A SLYSZALAS KIEDYS ZEBY CHŁOP POWIEDZIAL: NO CHODŹ, ZAP***DOL MI W JAJA JESZCZE RAZ?
WreszcieMama, Edyta84, Rudzik, dewa, Kamilutek, Martchen, marie_marie22, Madu1611, sylwucha89, ag194, nadia1, Uska, Breezee, Elmo13, Ju14, MEGI81, Arwi, Kleopatra, Maniuś, Anstice, rybka33, Moniqaaa, Espera lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczynki! Walentynkowe najlepszości!
Oczywiście kciuki za wizytujące!
Messy, logika Twojego S. jest całkowicie do przyjęcia! Coś w tym jest
WreszcieMama...celibat od sierpnia...Ty przynajmniej masz nocne orgazmy, pytanie jak to Chłop znosi
Dziewczyny, a gdzie podziewa się GoNia1979? Coś jej nie widać?messy99 lubi tę wiadomość
-
I ja się witam walentynkowo! Dużoooo miłości kochane
Moja córcia dostała od taty bukiecik różowych róż, jeju jaka ona była szczęśliwa. Ciągle podchodziła i je wąchała i do przedszkola chciała je wziąść. Tata usłyszał dziękuję i I love you. hehe jak my ją kochamy. Oczywiście mama też dostała kwiatkia wieczorkiem idziemy do takiej rodzinnej knajpki na lody i kawkę (już widzę banana na buzi mojej córy)
A to zdjęcie z dzisiaj ja i moja mała WIELKA MIŁOŚĆ
Miłego dnia :-)ach i oczywiście kciuki za dziś wizytująceWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 09:57
WreszcieMama, bbee, Uszczesliwiona, marie_marie22, Mabelle, sylwucha89, ag194, Hope_, nadia1, Uska, Breezee, MEGI81, Kleopatra, Maniuś, rybka33, Camilia, Espera lubią tę wiadomość
-
Witam się walentynkowo,
gratuluję pięknych i niektórych ogromnych dzieciaczków
za wizytujące dziś kciuksy zaciśnięte.
Ja mam dobry poranek, bo wczoraj wieczorem dostałam info,że kumpela, która nie mogła zajść w ciążę, po macaniu mojego brzuchola zaszła! Ha mój brzuchol jest magiczny! Kazałam jej się wymacać i proszę, udało się!Cieszę się jakbym to ja miała mieć drugie dziecię
A i jeszcze wczoraj niespodziewany przypływ na konto, bo zapomniałam,że jako urzędas (bleee) mam przywileje w postaci m.in. trzynastkiNie wiedziałam,ze mi się należy na zwolnieniu!I jak wczoraj wpłynęła to się osikałam prawie z radości, bo o tym zapomniałam. A jak gratisowa kasa wpada to trzeba ją roztrwonić na przyjemności! Jupiiiiii!
A co do umierających mężczyzn to mojemu wczoraj zszedł paznokieć (blee) po tym jak we wrześniu spuścił sobie kosiarkę na nogę. I wczoraj zleciał stary a pod nim malutki nowy paznokietek, tyle,ze jeszcze taki niewykształcony. I chodzi ten mój chłop i wzdycha i jęczy. Nie wiem jak teraz będę funkcjonować - mówi. No to pytam, czy to Cię aż tak boli? A on na to: nie boli,ale tak brzydko wygląda.Mój esteta.
A na koniec z okazji walentynek udanego seksu dla tych co mogą! A dla tych co nie mogą czegoś dobrego do żarełka!
spadam na uczelniębleee
WreszcieMama, Kamilutek, Martchen, Breezee, MEGI81, Kleopatra, Maniuś lubią tę wiadomość
-
strawberry_juice może wejdź na stronę alaantkowe.blw tam są bardzo fajne przepisy na różne dania od zupek, po ciasta, nalaśniki, ciasteczka, mięsa itp. Bardzo fajna strona, no przynajmniej dla mnie. To są przepisy dla dzieci. Na pewno znajdziesz coś dla siebie.
W ogóle dziewczyny ja swoją Hanię właśnie karmiłam za pomocą blw, czyli bobas lubi wybór. Bardzo dużo fajnych, zdrowych przepisów. Tam nie ma cukru, soli itp. Oczywiście te dania nadają się dla dorosłych, tylko trzeba je sobie doprawić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 10:02
strawberry_juice lubi tę wiadomość
-
Witam się w Walentynki
Choć i u nas nici z harców, my w celibacie żyjemyy od września
Dzisiaj i ja wizytuję. Też nie zrobiłam badań, ale w sumie jestem usprawiedliwiona, bo wizyta przesunięta tydzień wcześniej.
Wczoraj Ala miała czkawkę, która trwała prawie 15 min, czy to normalne? Niby czkawka to jak dziecko nałyka się wód płodowych, więc chyba Mała lubi czosnek, bo zaraz po obiedzie dostała do którego najadłam się sosu czosnkowegoMEGI81 lubi tę wiadomość
-
My w celibacie od grudnia, ale wcześniej już od sierpnia było z tym słabo, bo się źle czułam. Co noc mi się tylko mąż śni...
Ale też uważam, że facetowi łatwiej, bo patrzy na wieloryba w dresach i mu opada od razupewnie do czerwca będzie trzeba się przemęczyć...
Zaraz idę się szykować.Mabelle, WreszcieMama, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Oooo, Rudzik, ja to wypatruję trzynastki jak kania dżdżu! A ona dopiero w marcu/kwietniu wpadnie, więc lipa.
Dewa, jak tam pranie?
Melduję, że wypłukane w occie ręczniki są lepsze w dotyku niż prane normalnie. Chyba im +5 do puszystości przybyło. Takie stareńkie to w niewielkim stopniu można reanimować, ale już nowe to jak w hotelu 5-gwiazdkowym
Wczoraj przyznałam sama przed sobą i przed Chłopem, że nie chce mi się wracać do pracy. Zobaczymy, co gin powie w poniedziałek na wizycie. Na jeden dzień pewnie będę musiała wrócić, żeby się powpisywać w różne rubryczki i wykropkowane miejsca w dokumentach.
Strawberry_juice, nie znam się na diecie cukrzycowej, ale być może, skoro nie można mąki zwykłej i cukru, to podobna będzie to takiej wegańskiej bezglutenowej i bezcukrowej, jaką popularyzują tutaj: http://www.truetastehunters.com/
Nie robiłam jeszcze niczego, więc nie wiem, jakiej jakości są te przepisy, ale zdjęcia mają ładne.Rudzik lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
A my dzisiaj walentynki spędzimy w centrum akcesoriów dziecięcych
mam listę i dzisiaj kupujemy już WSZYSTKO
oczy aż mi się świecą, nie mogę się doczekać
Kamilutku a po płukaniu nie czuć tego octu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 10:19
Uszczesliwiona, WreszcieMama, sylwucha89, ag194, nadia1, Breezee, MEGI81, Maniuś lubią tę wiadomość
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
Hej
Witam się z Wami urodzinowo i walentynkowo
niestety mój mąż ma dzisiaj urodzinki (30ste, sic!) i mam dupe z Walentynek
z seksow też nie skorzystamy bo się boi więc przymusowy celibat od nie wiem kiedy (sierpień?) Więc podejrzewam że mąż WreszcieMamy też jest skrajnie poszkodowany
Och biedni Ci mężczyźni a my takie nie wyrozumiale! Kaszelek, temp, brzuszek i paznokieć a my nic nie przejęte!
O właśnie gratuluję wczorajszym wizytujacym i trzymam kciuki za dzisiejsze :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 10:24
bbee, WreszcieMama, ag194, MEGI81, Anstice, Rudzik lubią tę wiadomość
-
To ja w 3-Cim trymestrze. Pierwszy raz wstawiam zdjęcie to nie wiem czy wyjdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 16:47
sylwucha89, ag194, Hope_, nadia1, Uska, monika_89, Madu1611, MEGI81, mon!ta^, Kleopatra, Edyta84, Mabelle, Espera, Rudzik lubią tę wiadomość
Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
Forbidden wrote:A my dzisiaj walentynki spędzimy w centrum akcesoriów dziecięcych
mam listę i dzisiaj kupujemy już WSZYSTKO
oczy aż mi się świecą, nie mogę się doczekać
Kamilutku a po płukaniu nie czuć tego octu?
Forbidden, lepszego prezentu na walentynki nie umiem sobie wyobrazić!
Octu nie czuję; no, może minimalnie, ale ja teraz węch mam taki wyczulony, jak u świnek truflowych - z kilometra wyczuję czosnek, który ktoś jadł dwa tygodnie temuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 10:32
Forbidden, Uszczesliwiona, MEGI81 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku!