MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam wózek!!
#biednaaleszczesliwabbee, Uszczesliwiona, Forbidden, Hope_, dewa, WreszcieMama, nadia1, Breezee, Martchen, monika_89, MEGI81, sylwia1985, Kleopatra, Maniuś, Edyta84, marie_marie22, rybka33, bezimienna, sylwucha89, ag194 lubią tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 12:52
bbee, Kamilutek, sylwucha89, Uszczesliwiona, dewa, Hope_, ag194, WreszcieMama, nadia1, Uska, Elmo13, Breezee, Martchen, Madu1611, MEGI81, Kleopatra, Maniuś, Edyta84, marie_marie22, Anstice, Moniqaaa, rybka33, bezimienna, Mabelle, Espera, Rudzik lubią tę wiadomość
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
WreszcieMama, ja też jak patrzę na siebie w lustrze, to współczuję Chłopu mojemu, hueeeh, żadna ze mnie sexy beast teraz
Na szczęście on też dostal brzuszka, nie mam wiec ogromnych wyrzutów sumienia
Kamilutek, dopiero w sobotę jedziemy po komodę do Ikei, po żelazko i deskę do prasowania (tak tak, od dwóch lat nie dorobiłam się żelazka, a teraz MUSZĘi po wszystkie możliwe środki czyszcząco wybielające i będę działać
Póki co, nastawiam się psychicznie! Teraz nie ma co zaczynać, w domu taki burdel, że proszę siadać
Aaaaaaa! Jeszcze jedno! Do czyszczenia pralki, ocet wlewasz do bębna czy do kieszonki na płyn? A sodę tam gdzie proszek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 10:44
WreszcieMama, MEGI81, rybka33 lubią tę wiadomość
-
A mój Chłop schudł. Pracuje teraz jak szalony, wczoraj nawet chciałam go uszkodzić z tego powodu, bo wyszedł przed 8 i do 19 nie dał znaku życia, a obiecał, że powie, kiedy wróci - czekałam z obiadem. A ja, jak głodna, to chcę mordować. Więc generalnie z tego przepracowania + tyrania na budowie schudł i zgubił brzuszek. Po raz pierwszy ja mam większy
A w tle nasza łazienka w wynajmowanym mieszkaniu (30m2) - większa niż kawalerka, w której kiedyś mieszkałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 11:49
dewa, WreszcieMama, Forbidden, bbee, nadia1, Uska, Elmo13, Martchen, sylwucha89, Madu1611, Hope_, Uszczesliwiona, marie_marie22, MEGI81, mon!ta^, Kleopatra, Maniuś, Edyta84, Anstice, rybka33, bezimienna, Espera, zastrzeŻona, ag194, Rudzik, Mabelle lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Uszczesliwiona, serio, czasem czuje sie jak Chuj.owa Pani Domu, ktora NIE WIE NICZEGO
Ey, ale lepiej zrobić z siebie sierotę tutaj, niż rozwalić pralkę, nie?
Kamilutek, no nareszcie masz kształt, a nie tylko wpisy!eeeech, brzusio ładny, cycek wyjściowy, duża łazienka, czego tu chcieć więcej
Kamilutek, WreszcieMama, Uszczesliwiona, MEGI81, Rudzik lubią tę wiadomość
-
dewa wrote:Aaaaaaa! Jeszcze jedno! Do czyszczenia pralki, ocet wlewasz do bębna czy do kieszonki na płyn? A sodę tam gdzie proszek?
Do czyszczenia pralki - i sodę, i ocet wlewam do bębna, bo w tym czasie odmaka to całe ustrojstwo, do którego wsypuje się proszek i wlewa płyny (mam pralkę ładowaną od góry, więc mogę prać bez tego, nie wiem, jak jest w modelach ładowanych od frontu). Myślę sobie, że jakbym nie mogła tego wyciągnąć, to pewnie wsypałabym sodę i wlała ocet do pojemnika na proszek, żeby się podczyściło.
Ocet do płukania - wlałam to pojemnika na płyn do płukania do górnej kreski. Ocet nierozcieńczony (spirytusowy 10% - choć może po takim jabłkowym pranie pachniałoby sadem, a winnym - speluną)
Uszczesliwiona, MEGI81, Rudzik lubią tę wiadomość
dewa wrote:Kamilutek, no nareszcie masz kształt, a nie tylko wpisy!
eeeech, brzusio ładny, cycek wyjściowy, duża łazienka, czego tu chcieć więcej
Cyce jak donice
Normalnie mam duże, ale teraz to już jest przesada. A pewnie jeszcze urosną. Talii nie miałam nigdy, brzuch był chudy, ale nie płaski, więc generalnie wizualnie dla mnie zmiana na plus. I cieszę się bardzo, bo nic mi nie poszło w biodra! Ani w tyłek! Jakie były, takie są
W temacie koszul do karmienia - zaczęłam spać w tej kupionej w Dolce Sonno, co to jeszcze miesiąc temu była wielka jak namiot, a teraz jest dobra (trochę ciasna w biuście, ale wszystkie na mnie takie są). I była już prana 3x, nic się bawełna nie zepsuła, szwy się nie przekręciły, więc za taką małą cenę to super jakość.WreszcieMama, Rudzik lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyA to moj Walenty
Kamilutek, WreszcieMama, nadia1, Forbidden, Elmo13, Martchen, monika_89, Uszczesliwiona, marie_marie22, MEGI81, mon!ta^, bbee, sylwia1985, Kleopatra, Maniuś, Edyta84, Anstice, rybka33, bezimienna, Camilia, Mabelle, sylwucha89, Espera, zastrzeŻona, ag194, Rudzik lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, u nas też celibat
niby szyjka ok, łożysko ok, ale lekarz chyba woli dmuchać na zimne...Ale od 37 tc zaczynamy działać intensywnie
ach nie mogę się doczekać (może nawet szybciej jak będzie wszystko ok tylko nie tak intensywnie).
Gratuluje wam wizyt i takich dużych maluszków, ja mam wizytę dopiero w czwartek, ale usg z wagą i wymiarami będę miała dopiero na koniec miesiąca.
Kciukasy za dzisiejsze wizyty.
Ale macie śliczne apartamenty, muszę w końcu się zmobilizować i zrobić sobie fotkę. III trymestr, 7 m-c już dawno, a ja jeszcze nie mam zdjęcia z tej okazji.
Muszę się pochwalić, że zapisałam się na usg III trymestru na 28.02mam nadzieję, że Julia tym razem pokaże mamusi buzię.
WreszcieMama, Anstice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWreszcieMama dzieki, szalu nie ma niestety, dalej jak emeryt. Najgorzej w nocy bo nie moglam znalezc sobie pozycji jak sie obudzilam to nie moglam sie podniesc
Ale wydaje mi sie ze jest minimalnie lepiej niz wczoraj.WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
No to mój mąż jest odwrotny bo brzuszek na niego działa zachęcająco
Widzę jak się ślini
Przyszedł kocyk z bolo. W sumie z zaskoczenia, bo nie dostałam emaila, że wysłaliWydaje się fajny tylko trochę się sypię i mam nadzieje, że po praniu się oczyści. Nie wiem jeszcze czy te pompony nie będą mi przeszkadzać ale to bez problemu da się odpruć.
-
Przed chwilą dostałam prezent walentynkowy od gemini
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/589c0827338c.jpg
269,36 PLN na to wydałam, ale 200 sponsoruje PZU
Gaja, mój Chłop też się ślini, a ja mam libido na poziomie najgłębszej kopalni. Ale coś tam działamy, tyle że nie tak często, jak wcześniej. Zresztą, Chłop przepracowany, to wieczorami odpada tak szybko, jak ja, zostają weekendy, ale tylko te dni, kiedy nie musi z rańca pędzić na budowę.
Zyrcia, Leon bossski, a pierwsze zdjęcie wymiata!WreszcieMama, Uszczesliwiona, marie_marie22, Anstice, sylwucha89, ag194 lubią tę wiadomość
Dzień dobry dziewczyny. Jestem tegoroczną kwietniówką.
Nie chcę się wbijać w tematy, ale pisze, ale nie chcę, żeby któraś się nacięła, tak samo, jak ja. Wiem, że zakupy wyprawkowe jeszcze przed Wami, tym bardziej odradzam zakupy przez stronę słodkisen.com.pl (koszule ciążowe, do karmienia, body, leginsy ciążowe) oraz u użytkownika allegro dolce_sonno. To ten sam sklep. Zamówiłam towar miesiąc temu, przelałam pieniądze na konto i kontakt się urwał. Strona ma "przerwę techniczną", nikt na mejle nie odpowiada, a telefony mają zabitą pocztę głosową. To samo z allegro, towar przychodzi po licznych prośbach i groźbach. Z tego co mi wiadomo, nie jestem jedyną, którą zrobili w balona. Myślę, że stres spowodowany tym, czy koszule do szpitala zdążą dojść na czas, nie jest nam potrzebny.
Życzę spokojnych ciąż!blubka, Moniqaaa, sylwucha89, Espera, ag194, Mabelle lubią tę wiadomość
-
strawberry_juice wrote:O matko zabije za takie ciasto czekoladowe a nie moge
Wczoraj poplakalam sie bo mi pieprzone nalesniki z maki kokosowej i bez cukru nie wyszlyi musialam zjesc jajecznice
A próbowałaś na mące kukurydzianej? Czy nie można jej w cukrzycy? -
Ale mam skrzywiony mózg
Jak tylko padło pytanie o szyjke Zyrci to odrazu wysokie obroty w głowie 'czy przegapilam posta Zyrci i coś nie tak z szyjka?! Skraca się?! Rozwarcie?!'
Dopiero jak 3 razy przeczytałam Twoja odpowiedź to walnelam się w głowie i myślę 'ty debilu przecież Zyrcie poszczyknelo!'zyrcia, WreszcieMama, messy99, marie_marie22, Rudzik lubią tę wiadomość