MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczynki melduje sie w.dwupaku bo widze ze rozgorzala dyskusja na temat rozpakowania nie.jakiej ggoni ja mam inny nick heh(czytaj przy avatarze).. ale fakt az strach o te nasze dzidziole sie rozpetal ze majowki sie rozpakowuja juz w lutym.. kurde co sie dzieje?
-
Spirit wrote:Według polskich norm nie masz cukrzycy. Po 2h ma być do 153
Tutaj przelicznik mają taki
5.4 naczczo
7.8 po 2 h
Ja miałam dokładnie taki po 2h 7.8 na przelicznik w naszych normach to 140 więc być może w pl jestem jako osoba bez cukrzycy a tu inne normy plus angielska panikaale pkus taki, że będą teraz robić usg częściej i obserwować malca
i mam nadzieję, że mój rodzinny da mi zwolnienie to już bym sobie darowala wizytę prywatna i zamiast 100£ plus podróż godzinna w jedną stronę bym wydała ta kase na małego bo jak będę tu pod kontrolą to nie ma sensu dodatkowo robić usg
-
Dziewczyny które biorą no-spę, jakie macie zalecenia z tą no-spą?
Carolina, to w sumie na dobre by Ci wyszło z tą cukrzycą jakbyś dzięki temu miała lepszą opiekę
Ah, a mój cukier ładny ogólnie, na czczo 93 (to w sumie wysoko, ale w domu miałam. 82), po 2h 110.
-
Goniaaaaa, Dżizaaaaaa, zawał mam! Pytałam dzisiaj rano dziewczyny co się z Tobą dzieje, napisałam na priv a teraz wcinam sobie sałatkę, przeglądam forum a tu taaaakie newsy!!! Dzięki Bogu, że jesteście w dwupaku, uffff :*
GoNia1979 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja myślę, że powstał błąd ze względu na podobieństwo nicków..
Część z Nas ( w tym ja) mam wrażenie pomyślałyśmy o Gonia1979, natomiast na forum strona 4 jest wpisana ggona z terminem na 24 i myslę,że o tą GGonię pytała Hope i o nią chodzi
Gonia 1979 super,że dwupak sie trzyma
Oby każda z nas dotrwała do przynajmniej 38 tcGoNia1979, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Martchen wrote:Dziewczyny ja myślę, że powstał błąd ze względu na podobieństwo nicków..
Część z Nas ( w tym ja) mam wrażenie pomyślałyśmy o Gonia1979, natomiast na forum strona 4 jest wpisana ggona z terminem na 24 i myslę,że o tą GGonię pytała Hope i o nią chodzi
Gonia 1979 super,że dwupak sie trzyma
Oby każda z nas dotrwała do przynajmniej 38 tc -
Ja też myślę, że to chodzi o ggonia podobne niki ale kojarzę że były dwie dziewczyny o podobnych nikach czy się mylę?
Gratulacje dziewczyny udanych wizyt niech rosną nasze bomble ale ja zaczynam sobie zdawać sprawę, że to już za chwilę za momencikale się cieszę strach przed cc zaglusza myśl, że będę tulic w ramionach mojego synka
Marie Marie faktycznie teraz czuje się z tym lepiej chociaż patrząc na mój wynik i porównując go do standardów polskich i nie tylko wychodzi na to, że cukrzycy nie mam ale co tam... będę się trzymać standardów angielskich chociaż już za dużo nie przytyje a dostałam dodatkowa opiekę
marie_marie22 lubi tę wiadomość
-
WreszcieMama, dzięki za info, też raczej będę brała doraźnie, chyba bezpieczniej wziąć więcej magnezu, bo póki co biorę 4tabl dziennie, więc myślę, że jeszcze dwie mogę brać.
Martwię się bo w sumie jak tylko chwilę na nogach jestem to brzuch twardy, gdyby nie to, że lekarza uspokoiła moja szyjka już by mnie do szpitala kierował. Teraz się zastanawiamy jak tu się córką zająć i jeszcze mąż ma ograniczone możliwości odprowadzania jej do przedszkola...
Też mi to zdjęcie na fb się wydało znajome. Kolejna majówka:( -
Dziewczynki, wiecie już kiedy będziecie mieć robione pierwsze KTG? Ja mam mieć na następnej wizycie, 3 marca. Będę wtedy w 29 tygodniu. I wtedy też zrobią mi chyba krzywą cukrową, nie za późno trochę? Miałam robić w Polsce, kupiłam nawet glukozę, ale nie dotarłam do przychodni
Ciekawa jestem tego ktg
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2017, 00:31
Kamilutek, dewa, bbee, Martchen, julita, nadia1, GoNia1979, Mabelle, Hope_, Camilia, Uska, monika_89, MEGI81, marie_marie22, Misia 69, sylwucha89, mon!ta^, zastrzeŻona, Breezee, messy99, Forbidden, Kleopatra, Rudzik, Maniuś lubią tę wiadomość
-
WreszcieMama wrote:Oto ja, wieloryb w dresach. Obiekt 100% aseksualny.
Oj tam, jestem przekonana, że jak pokażesz cycki, to każdy facet uzna Ciebie za obiekt w 100% seksualny
julita, WreszcieMama, MEGI81 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Fejsbukowe dziewczyny, jak będziecie wiedzieć coś o Ggoni, to dacie znać? Bo my tu osiwiejemy. W pierwszej chwili pomyślałam właśnie o GoNi, bo cicha się zrobiła ostatnio, ale pamiętam Ggonię.
Bbee, wyobrażam sobie, że z dzieckiem będzie ciężko leżeć, ale w sumie Hania jest już duża, pewnie dużo zrozumie.
Carolina, ta "cukrzyca" jeszcze na dobre Ci wyjdzie
Dzisiaj mam dzień prezentów - przyszedł kocyk z bolo.pl, jest piękny- choć zapewne od Chłopa nic nie dostanę, bo nie mamy w zwyczaju obchodzić walentynek. Romantyczne kolacje jemy na co dzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 16:29
WreszcieMama, bbee, MEGI81, Demsik lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Dewa, mi dziś położna powiedziała, że będzie robić po 30 tyg mi ktg, czyli za miesiąc na wizycie.
Kamilutek, Hania i tak już jest dość zaniedbana przeze mniesama się jeszcze nie wykąpie czy nie zrobi sobie jedzenia... Ciężko mi będzie być na zawołanie, a męża dużo nie ma. Dobrze, że będzie miał urlop od niedzieli.
-
No to wieloryby wdresach dziś królują
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 00:05
WreszcieMama, Kamilutek, Hope_, bbee, julita, Camilia, Uska, Martchen, monika_89, rybka33, MEGI81, marie_marie22, Elmo13, Demsik, sylwucha89, zastrzeŻona, messy99, Breezee, Kleopatra, Maniuś, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość