MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Idę się szykować na wizytę. Ale jestem dzisiaj senna i boli mnie głowa, oby nie było dużego opóźnienia u lekarza
Carolina widzisz są też zalety cukrzycyMnie jak przeszła pierwsza panika to też zaczynam je dostrzegać, bo co innego można zrobić. Chciaż wyników chyba nie można za bardzo porównywać, bo z tego co pamietam to Ty nie robiłaś obciążenia glukozą 75 g?
Bbee ja biorę rozkurczowo spasmoline, regularnie 2x dziennie + ewentualnie przy jakiś bólach ale tfu, tfu ostatnio nie musiałam brać dodatkowej. Postaraj się jak najwięcej leżeć.bbee lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 09:05
bbee, Kamilutek, GoNia1979, WreszcieMama, Martchen, rybka33, Leirion, marie_marie22, MEGI81, Demsik, sylwucha89, mon!ta^, zastrzeŻona, ag194, Breezee, strawberry_juice, Kleopatra, Arwi, monika_89, Mabelle lubią tę wiadomość
-
Ach kochane jestescie ze sie martwicie naprawde... odzywalam sie w.sobote ktora mialam burzliwa bardzo heehe.. a w niedziele troszku chcialam spedzic dzionek z.mezem z reszta wstalismy bardzo pozno..wczoraj nadganialam dokumenty firmowe dzieciaki do szkoly przedszkola i padlam wieczorem ale w wolnej chwili podczytuje Was..
Dzie walentynki wiec moj maz zrobil mi niespodzianke zjechal wczesnie i spedzilismy DOpoludnie TYLKO we dwoje..
Wg stwierdzil ze ma swira na moim punkcie!!!! Hehehe czego ciaza nie robi z facetem..
Jeszcze raz dziekuje wam za troske ale trzymamy sie.wndwupaku dzielnie...MEGI81 lubi tę wiadomość
-
A ja wlasnie wrocilam z izby przyjec bo nagle dostalam boli podbrzusza takie silne klocia, ze promieniowalo do krzyzy... Balam sie o szyjke i pojechalam sprawdzic. Szyjka zamknieta, brzuch miekki a te dolegliwości byly od zaparcia... Nue wiedzialam ze to az tak moze bolec... W kazdym razie wszystko ok i mala wazy juz 922g:-) troche inaczej ten dzien miał wygladac ale dziecko najważniejsze.
mon!ta^, Kleopatra, Mabelle lubią tę wiadomość
-
Nie pamiętam już, czy tutaj była dyskusja o diecie matki karmiącej, czy gdzie indziej, ale wrzucam dla zainteresowanych wywiad z doradczynią laktacyjną:
http://dziecisawazne.pl/karmienie-piersia-i-rozszerzanie-diety-kilka-mitow-i-naprawde-waznych-faktow/bbee lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Bbee wydaje mi się że 6 tabletek dziennie to chyba za dużo ale ja tam się nie znam.Najlepiej zapytać lekarza.Ja stosuję 2 tabletki dziennie po 51 mg+wit.B6.
Czytam o kolejnej rozpakowanej majówce i nie wierzę-co to się robi
Dużo dobrego dla rozpakowanych dziewczyn i ich maluszków. -
Dooobra, uwaaaaga, problemy pierwszego świata. Przymierzam się do prania Kubkowych rzeczy i już zaczynają się schody. Bo podział na jasne i kolory nagle przestał obowiązywać. Pal licho te z lumpeksu, ale nowe to aż boję się włożyć do pralki, one takie ładniutkie. Jak mam białe body z czerwoną obwódką, to co? To jak? A pieluszki osobno? Czarno białe też? Na pełnym praniu, na 90 stopni? Czy na szybko, na 60? Niech mnie ktoś przytuli hueh
Kamilutek, bądź moim głosem rozsądku
Jak żyć Panie Premierze, jak żyć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 18:03
MEGI81, Hope_, sylwucha89, mon!ta^, zastrzeŻona, Martchen, Kamilutek, Maniuś, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
Dewa, te nowe co mają jakieś mocniejsze kolory możesz sobie najpierw w misce namoczyć i zobaczyć czy puszczają farbę, raczej w cieplejszej wodzie, takiej koło 40-50stopni.
Ciuszki starczy wyprać w 40st, w 60 mogą się zniszczyć, pieluchy możesz w 60
Dzięki za odp z magnezem -
Mój facet miał wrócić późno z pracy i nie zapowiadało się na romantyczne walentynki :p
A tu taka niespodzianka! Oświadczył sięa ja powiedziałam tak i się poplakalam :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/94b9048fb833.jpg
Dziś poziom szczęścia MILIONbbee, Moniqaaa, marie_marie22, Hope_, julita, WreszcieMama, Spirit, bezimienna, dewa, monika_89, sylwucha89, Misia 69, Ju14, mon!ta^, zastrzeŻona, Martchen, MEGI81, GoNia1979, Kamilutek, Elmo13, messy99, Camilia, Espera, Forbidden, Breezee, Kleopatra, Rudzik, Arwi, Uska, Maniuś, gaja_1, Uszczesliwiona, Mabelle, Anstice, Madu1611, aneta.be, Karotka lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra