MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Arwi wrote:Widzę, że belly jednak zmieniło mi nick. Monika zamień mi na liście nick na nowy, jeśli możesz
-
Maniuś jakbyś nie miała cukrzycy to by pewnie nie wspomnial o makrosomii. bez przesady. Maks 2 tyg temu ważył tyle ile Twój Oskar teraz więc bo ja wiem czy taki duży? normalny dla mnie. 50 precentyl to też spoko, idealnie w normie, jak polowa dzieciaków, czepia się. Sporo już masz nocnej, ja na razie 10 ale cos czuje że na kolejnej wiztcie mi dołozy ze dwie jak nie cztery jednostki
Maniuś lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Byłam w SR i u teściów i próbuje ogarnąć strony do czytania bo od 2 dni jestem na 1248
Odpowiadając na Wasze pytanie: Tak to mój pierwszy przelew z zusu od rozpoczęcia l4 i akcji z księgowązakupy witajcie
MEGI81, Arwi, Martchen, Anya, WreszcieMama, Maniuś, Rudzik, sylwucha89, mon!ta^, Kamilutek, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Ale ktoś szaleje z tym usuwaniem postów
cały dzień piszemy a stron coraz mniej
ja chcę usunąć zdjęcia, więc poczekam kilka dni i będę miała mniej stron do przeglądania żeby je znaleźć
Uszczesliwiona, Rudzik lubią tę wiadomość
-
Wreszciemama ja też już chyba miesiąc tworzę koszyk na gemini i ciągle coś zmieniam, dodaje i usuwam. Muszę sie w końcu ogarnąć jak Ty i kupić
Tylko cały czas rozkminiam nianie, chciałabym z monitorem oddechu, ale nie wiem czy już teraz kupować....
Maniuś, moja waży az 1700 (!) i nic lekarz nie mówił żeby było nietak, choc sie martwie. Mówił tylko zeby już tak nie szalała z ta wagąWiec Twój przesadza...
WreszcieMama, Maniuś, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
Arwi wrote:Megi jak klikniesz na swój awatar i wybierzesz ten wątek to zobaczysz tylko swoje posty
Wystarczyło, że parę osób usunęło zdjęcia, czy jakieś dłuższe osobisye posty i już strony poleciały
Pewnie za max parę dni wszystko wróci do normy
klikam na swój nick, wybieram wątek i nic mi nie wyszukujechyba że coś źle robię
-
A mi wyskakuje normalnie
U mnie wizyta na 7.30 potem jeszcze kilka spraw, napiszę po. Trzymajcie kciuki za pozytywne wyjaśnienie pewnej cholernie ciężkiej sprawy związanej z przeprowadzką..
I za wizytę, ale tu nie mam wątpliwości, że wszystko super
Anya mi tak wczoraj post ucięło długi, to miałam ochotę tableta wyrzucić z okna samochoduMEGI81, WreszcieMama, Maniuś, Mabelle, Uszczesliwiona, bbee, sylwucha89, Kamilutek, aneta.be lubią tę wiadomość