MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ojejku wrote:ale się porobiło.
Ciekawi mnie, że wielkie oburzenie jest o to, że informacje przekazane na anonimowym forum, gdzie posługujemy się tylko i wyłącznie nickami okazało się dla nich ważniejsze, niż to, na którym walą z imienia i nazwiska. Ja np nie mam pojęcia kim jest każda z Was, ale będąc na fb już znałabym dane, krąg znajomych itp. To sie wszystko kupy nie trzyma, dziewczyny pogubiły się w rozumowaniu, ich zwiędłe kalafiory ciążowe przestały jakkolwiek funkcjonować
Co innego, gdyby Któraś tutaj, przyp. anonimowo, przekazała informację która wypłynęłaby razem w połączeniu z prawdziwymi danymi na fb. Ale tok rozumowania jest ciężki do rozszyfrowania.
I tak się właściwie stało z Dziewczynami, które z imienia i nazwiska w połączeniu z nickami bbf zostały wywołane w gównoburzy na fb. To jest powód do zgłoszenia grupy do administracji, może by im zamknęli ten pierdzidołek
Dziewczyny ja sie Malo udzielam ale mysle podobnie jak ojejku. Nie wiem czy zostałam wymieniona z nazwiska bo bylam tam zapisana z miesiąc temu a później usunieta ze względu na brak udzielania sie ale jesli bym wiedziala ze ktos mnie obraza zglosila bym to do administracji! Takie wymienianie i obrażanie publiczne jest karalne! Przynajmniej mi sie tak wydaje... Mam nadzieje ze mimo wszystko sytuacja sie uspokoi i zostaniemy tutaj bo bardzo dużo ważnych informacji sie dowiaduje od Was i nie chciałabym żeby sie go zmienilo...jak będziecie stad uciekac to dajcie proszę znać, na fb sie nie pisze bo wystarczy ze na jednym forum sie zrobila burza a tak jak ktos napisal krecik nadl moze być wśród nas i z nami sie przenieść. A to ze jakies laski maja nudne forum i nie maja o czym pisac tylko piszą o naszym i cytują nasze posty zle świadczy tylko i wyłącznie o nich!
-
A ja z bebi program nie dostałam termoforka, tylko taka szmatke sensoryczną.
Zyrcia super wozek, też go brałam pod uwagę, bo jest bardzo lekki i zajmuje mało miejsca po złożeniu.A cenowo to już w ogóle super.Dobry wybór
Ja właśnie poprosiłam szwagierke żeby mi kupiła sab simplex w Niemczech.Ma przyjechać 8 mają do Polski to akurat przywiezie, choć mam cichą nadzieję , że nie będą nam potrzebne -
zyrcia wrote:No ja wiem wlasnie ze polityka to ciezki orzech do zgryzienia i nie ma sensu sie tu tym zajmowac
A ja teraz ide przglad szmat zrobic bo mam wene cos zamowica noz sie okaze ze mi jakiegos rozmiaru brakuje
Hehe Zyrcia uśmiałam sie -
jesli chdozi o sab simplex to ponoc niemieckie oryginalne sa dużo lepszy niż polskie. mi sprowadzal wujek na wszelki wypadek (przysylal poczta) ale nie byly na szczescie koneiczne, nie uzylam ani razu
u nas w trojmiescie na pewno sprowadzjaa je do sklepow z chemia niemiecka, ale ne wiem czy do wszystkich czy nie, ale w kilku sie spotkalamMEGI81 lubi tę wiadomość
-
strawberry_juice wrote:Qasha przysylaja. Ja juz swoj termoforek dostalam. Gratuluje udanych wizyt.
Dostałaś jakąś informację że wysłali? I po jakim czasie przysłali? A no i jeszcze pocztą czy kurierem? Bo też czekam, tylko że ja się logowalam w tym miesiącu i czekam na termoforek i szmatke.
Jedno jest z bebi klubu a drugie to bebi program.
-
Witam. Na poczatku na tym watku bylam aktywna ale jakos czulam sie odrzucona i odpuscilam. Ale nie o tym. Mimo wszystko czytam was na biezaco i wiem co sie u was dzieje. Przezywalam jak sie urodzil pierwszy maluszek. Jestem tez na majowkach i tam sie ostatnio wiecwj udzielam. Ale wczorajsza sytuacja byla dpa mnie mega nieprzyjemna. Zwyczajnie mi przykro bo osoby z ktorymi bylyscie zzyte, doniosly i pokazaly palcem kazda ktora tu nalezy i sie udziela. Domyslam sie, ze temat zostal zapoczety przez ggonie, ktora byla zla faktem ze powoedzialyscie to tutaj. Napisala, ze jakby chciala sie chwalic to by sie pochwalila osobiscie. Moze i ma racje. Tylko zadna z was nie zrobila tego bo chciala sobie poplptkowac tylko naprawde byla zmartwiona. To wielka tragedia urodzic w 25tc i kazda z nas to wie. Tylko, ze oberwalo sie wam za niewinnosc. I jak dzisiaj czytam to nie koniec ;-(
Skasuje ten post bo nie vhce kolejnej gownoborzy, napisalam go tylko po to byscie wiedzialy, ze nie kazdy tam zle o was myslalGoNia1979, monika_89, bbee, Hope_, Mabelle, Kleopatra, Kamilutek, dewa, Misia 69, Espera, ag194, Martchen, Ju14, Uszczesliwiona, MEGI81, Maniuś, strawberry_juice, Arwi lubią tę wiadomość
-
Mabelle wrote:A ja z bebi program nie dostałam termoforka, tylko taka szmatke sensoryczną.
Zyrcia super wozek, też go brałam pod uwagę, bo jest bardzo lekki i zajmuje mało miejsca po złożeniu.A cenowo to już w ogóle super.Dobry wybór
Ja właśnie poprosiłam szwagierke żeby mi kupiła sab simplex w Niemczech.Ma przyjechać 8 mają do Polski to akurat przywiezie, choć mam cichą nadzieję , że nie będą nam potrzebne -
nadia1 wrote:Dostałaś jakąś informację że wysłali? I po jakim czasie przysłali? A no i jeszcze pocztą czy kurierem? Bo też czekam, tylko że ja się logowalam w tym miesiącu i czekam na termoforek i szmatke.
Jedno jest z bebi klubu a drugie to bebi program.
Edit: zadnej inf o wysylce nie otrzymalamWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 18:46
-
GoNia1979 wrote:Wszystko i otrzymalam ja np poczta a z bebiko chyba po 2 tygodniach troche dluzej szlo z bebilonu ale to juz dostalam przed świętami wiec nawet nie pamietam w jakim czasie
Edit: zadnej inf o wysylce nie otrzymalam
Super, mam nadzieję że nie zaginie i w tym miesiącu będzie
-
GoNia1979 wrote:Szmatke dostalas z bebilonu a ten termoforek jest z bebiko..
OOO rzeczywiście, ale bystra jestem jak woda w klozecie
Juz się zarejestrowałam na bebi klubGoNia1979 lubi tę wiadomość
-
aneta.be wrote:Dziewczyny pomóżcie... Co na bol w pachwinach?? Chodzę dzis jak kaczka i boje sie ze jutro nie wstane z łóżka... Czuje się tak jakbym szpagat przypadkiem zrobila
Nie mam pojęcia, może paracetamol pomoże, bo nospa to raczej rozkurczowo.Nic innego chyba nie wolnoaneta.be lubi tę wiadomość