MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nie wiem po co milion razy wracacie do tego samego. Ja nie wypowiadam się na ten temat bo i po co? dajcie już spokój.
Camilia nie usunelam, jak urodziła zaktualizowałam listę i przerzuciłam ją do rozpakowanych
ellen tak po prostu M. ?Camilia lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Monika_89 tak bo mamy kilka typów na M. I na razie zostawiamy to dla siebie, choć wszyscy pytają jak malutka będzie miała na imię. Ale 2 razy się udało utrzymać w tajemnicy do porodu i teraz też tak chcemy. A jakby się dowiedzieli wcześniej to każdy chce co innego (jakby to była ich decyzja ;-()
-
Kamilutek wrote:Jeśli dobrze pamiętam, to niektóre z Was odchorowały tę nieszczęsną glukozę, ja chyba też do tej grupy należę. Niedobrze mi i strasznie sennie, a jest taka piękna pogoda i aż się prosi o spacer!
Rudzik, z czego został Ci egzamin? Filozofia? Ekonomia?Zostawiłam sobie na koniec główny egzamin
W moim przypadku to ekologia
Więc kobyła...
Mam zagadnienia, więc to już coś,ale i tak jestem przerażona. No i dlatego poszłam na spacer, żeby nie brać się do robotyAle dziś zacznę, obiecuję...
-
Mamuski chciałabym kupić książkę z bajkami dla mojej dziewczynki. Szukam coś typu krótkie bajki żeby wieczorem było poczytaj mi mamo, tato....
Zdrobiłam koktajl bananowo - truskawkowy i jest wielka radość w brzuszku.... o mniom mniomWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 14:50
Camilia, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
A aaa! Przyszedł przelew z zusu
Wreszcie !
sylwucha89, Arwi, monika_89, marie_marie22, Kleopatra, sylwia1985, blubka, WreszcieMama, Moniqaaa, natalia1354, GoNia1979, Martchen, mon!ta^, MEGI81, Rudzik, strawberry_juice, aneta.be, Espera, ag194, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Kleopatra wrote:Ja sab simplex zamawiałam przez allegro niemiecki. U mnie bobotic i inne polskie odpowiedniki nie działały, ale warto zacząć od delicolu i tych polskich.
Delicol jest od 1dż13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
sab simplex jest w de bez recepty z tego co wiem...ja na pewno kupie, bo ja mialam podobno straszne kolki
wiec tak na wszelki wypadek.
podobno te specyfiki nie pomagaja i tak jak dziecko jest bardzo kolkowe. ktos mial takie doswiadczenie, ze zadne cuda u niego nie pomogly? co sie jeszcze stosuje? ja slyszalam o masazu.
pzdr
gosiaSophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
gonia13 wrote:sab simplex jest w de bez recepty z tego co wiem...ja na pewno kupie, bo ja mialam podobno straszne kolki
wiec tak na wszelki wypadek.
podobno te specyfiki nie pomagaja i tak jak dziecko jest bardzo kolkowe. ktos mial takie doswiadczenie, ze zadne cuda u niego nie pomogly? co sie jeszcze stosuje? ja slyszalam o masazu.
pzdr
gosia13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Uszczesliwiona to dopiero pierwszy od całych przeboi z księgową?
Moja córka była kolkowa sab simplex pomagał w Niemczech jest bez recepty
Inne środki wiem że nie pomagały i ciotka ratowała mnie sab simplexem bo te 7 lat temu nie było łatwo go dostać w pl
Pomagają również tak jak monika pisze masaże brzuszka ciepłe okłady i leżenie na brzuszku i ja moja córkę nauczyłam leżenia na brzuszku
Pierwsze 3 dni się buntoeala ale moje zdanie jest takie wszystkiego można dziecka nauczyć tylko wytrwałość i nie poddanie się kiedy maluch się wkurza na brzuchu
WreszcieMama, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja tez dostalam przelew z zusu i juz nic nie mam na koncie haha przyszedl mi kocyk z bolo.pl bardzo fajny, poza tym mam juz wszystko oprocz przewijaka, wozka i fotelika
no i dla mnie szlafrok i kapcie, a komfort psychicZny przyniesie mi odkurzacz, zelazko i deska do prasowania i bede gotowa na przyjscie malej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 16:21
Kamilutek, WreszcieMama, MEGI81 lubią tę wiadomość
👧 05.2017r.
👶 05.2022r. -
nick nieaktualny