MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Chłop juz jedną sprawę załatwił hurraaa! Po wizycie u gina, na której mamy pogadać o porodzie, idziemy razem załatwić kolejną + do tłumacza, chyba że bezwzględnie na 100% i nieodwołanie mam mieć cc. Chłop chce, żeby ciął mnie mój lekarz, a nie jakiś inny, który mnie nie zna. Więc przy cc upiera się przy polickim szpitalu. Może ma rację.
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Kamilutek wrote:Chłop juz jedną sprawę załatwił hurraaa! Po wizycie u gina, na której mamy pogadać o porodzie, idziemy razem załatwić kolejną + do tłumacza, chyba że bezwzględnie na 100% i nieodwołanie mam mieć cc. Chłop chce, żeby ciął mnie mój lekarz, a nie jakiś inny, który mnie nie zna. Więc przy cc upiera się przy polickim szpitalu. Może ma rację.
-
Nie, Chłop załatwił sobie meldunek, bo był bezmeldunkowy i to okazało się pierwszym problemem. Jak na niego załatwienie takiej sprawy w 3 tygodnie to bardzo szybko
Dwie strony wcześniej napisałam posta o dm (tak tylko przypominam, bo wiem, ze ciężko się teraz czyta chronologicznie)
A o książkach napisze wieczorem ok? Jadę tramwajem do parku na spacer i na telefonie nie mam tych wszystkich zakładek itp.
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
nick nieaktualnyNo ja wiem wlasnie ze polityka to ciezki orzech do zgryzienia i nie ma sensu sie tu tym zajmowac
Leo testowal nowa fure Borysa :d
A ja teraz ide przglad szmat zrobic bo mam wene cos zamowica noz sie okaze ze mi jakiegos rozmiaru brakuje
Uska, bbee, Uszczesliwiona, monika_89, dewa, sylwucha89, MEGI81, strawberry_juice, ag194, nadia1, marie_marie22, Edyta84, Mabelle, Kleopatra, Hope_, blubka, WreszcieMama, Elmo13, Kamilutek, Martchen, GoNia1979, zastrzeŻona, Espera, bezimienna, Maniuś lubią tę wiadomość
-
zyrcia wrote:No ja wiem wlasnie ze polityka to ciezki orzech do zgryzienia i nie ma sensu sie tu tym zajmowac
Leo testowal nowa fure Borysa :d
A ja teraz ide przglad szmat zrobic bo mam wene cos zamowica noz sie okaze ze mi jakiegos rozmiaru brakuje
Będzie woził brata2017 #1
2019 #2
-
Ale się tu porobiło... Ale bądźmy ponad to co wyprawia się na fb bo to jest żenada.
Ja wczoraj randkowałam z córą - waży już 1718 g, zapowiada się kawał kobitkiDo tego z charakterkiem, bo jak idę na wizytę sama - właśnie wczoraj - to cały czas ziewała i zasłaniała buzię rączką, a jak tatuś idzie oglądać to pokazuje się w całej okazałości i szczerzy uśmiech
monika_89, bbee, Arwi, sylwucha89, Camilia, MEGI81, ag194, nadia1, marie_marie22, Edyta84, Uszczesliwiona, Mabelle, Kleopatra, Hope_, WreszcieMama, Kamilutek, Martchen, Breezee, zastrzeŻona, Espera, bezimienna, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Polecam przeczytać to [url]http://tatowymokiem.blogspot.com/2014/08/sab-simplex-kontra-espumisan-bobotic.html [/url]
ja reż najpierw sporowadzałam SS a potem przerzuciłam sie na podwojną dawke boboticu. Chodzi o dawkę symetykonu
Camilia, asin duże dzieciaczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 13:05
Camilia lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Też jestem przeciwna polityce na forum, muszę zawsze odczekiwać aż mi te posty znikną z pola widzenia, bo mnie szlag trafia
Więc generalnie nie wiem co kto pisał, bo ominęłam część postów przez to by się nie denerwować, na tą chwilę się przejmuję wszystkim i każdym skurczem, więc się wpędzam w błędne koło.
Żyrcia, super bryka
Jak na złość piękna pogoda! -
Ominęłam sporo czytania bo coś o polityce wspominacie więc nie będę czytać bo tak jak ktoś już tu wspomniał piszmy o wszystkim ale politykę zostawmy w spokoju bo to może wywołać burze
Sabina simplex jest idealny używałam go 7 lat temu dla córki i polecam naprawdę nam pomógł
Zyrcia fajna fura a jaki kierowca tej fury świetnyMoja córka już też stoi w kolejce do pchania wózka
C -
Qasha wrote:A tak kończąc temat i waląc z innej beczki:
Udało mi się namówić Marcina, żeby mi poszedł do sklepu po Laysy solone... ale nie było i kupił takie o smaku zielonej cebulki. To jest dopiero dramat, a nie jakieś tam fejsbuki
Ja nie mogę nawet takiech o smaku zielonej cebulki i to jest dopiero DRAMATArwi lubi tę wiadomość
-
Qasha wrote:
A tak kończąc temat i waląc z innej beczki:
Udało mi się namówić Marcina, żeby mi poszedł do sklepu po Laysy solone... ale nie było i kupił takie o smaku zielonej cebulki. To jest dopiero dramat, a nie jakieś tam fejsbuki
Ale narobiłaś smaka na laysy!Arwi, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Hej ja wreszcie Was nadrobiłam
Kamilutek łączę się w bólu, ja też jestem po glukozie i niestety nie czuję się rewelacyjnie bo strasznie otępiała jestem i nadal mnie mdlimam tylko nadzieję że wynik wyjdzie ok.
Gratuluję udanych wizyt!! Ale już duże dzieciaki mamy, dopiero co pisalysmy o mm i cm a teraz już w kilogramach
Co do fb to chyba już wszystko zostało powiedziane, moim zdaniem nie warto już do tego wracać. Utwierdziłam się jedynie w przekonaniu żeby nie zakładać fb
Odnośnie szumisia to chyba zdecyduję się na tego oryginalnego głównie ze wzgledu dość długiej pracy, a wizualnie też mnie nie razi
Zaczyna mnie też łapać steres przedporodowy, z wyprawką jestem w lesie a jutro już 100 dniowka.. coraz częściej śni mi się poród narazie są to dobre sny bo ja jestem w sali obok i podają mi dziecko na ręce ale jakim cudem go wyjmują z brzucha to nie wiemMEGI81 lubi tę wiadomość
-
Monika89 wysłałam zaproszenie
Sylwucha mnie też chociaż ja w miarę ogarnięta poza rzeczami dla mnie ale to kupię na miejscu bo wybór w uk piżamy jest mega wielki
Ja to się stresuje porodem zaczynam się bać znieczulenia, cięcia tego bólu po... a najbardziej samej cc bo ból po cc przeżyję
Ja nie mam wciąż pomysłów na szumisie misie owieczki nie ogarniam ale chyba wezmę owieczke taka jak wstawiala Moniqaaa