MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Spirit wrote:No ja mam już prawie płaska, w sumie przez to rzadko już hej używam, a szkoda bo ba początku była cudem "
Oj tak:) a czasem jedyną receptą na bezsenność - dobre podparcie dla brzucha, pleców... sen sam przychodził No ale już dość tej reklamy :prybka33 lubi tę wiadomość
Maj 2017 - Synek jest z nami:)
3 poronienia
Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki -
Ja śpię jeszcze trochę na brzuchu. Trochę boję się czy to Małej nie zaszkodzi, no ale chyba nie. Nawet jak zasypiam na boku, to budzę się częściowo na brzuchu.
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
nick nieaktualnyWreszcieMama ciesze sie ze moglam doradzic i ze jestes zadowolona no i przyznasz ze spora oszczednosc co ?
Ja skonczylam misje prasowanie i skladanie ciuchow teraz tylko dylemat ktora stylowka do szpitala
Ja podczytuje ile moge obecnie jestesmy na wychodnym u tesciow
Gratuluje wszystkich wizyt i trzymam kciuki za kolejne
Nie dlugo wroce do zywych :SArwi, sylwucha89, Mabelle, WreszcieMama, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
I niech mi ktoś powie, że Niemcy to sztywny naród...Chcieliśmy dzisiaj umówić się na termin w Urzędzie, chcieliśmy odebrać pocztę (bo przecież tutaj się nie dzwoni, tylko wrzuca awizo do skrzynki, nawet jak siedzimy w domu i czekamy na list ), mieliśmy taaaakie ambitne plany. Na planach się skończyło, bo przecież Niemcy mają karnawał, i do poniedziałku, albo wtorku, albo i dłużej balują! Poprzebierani, nabici, głośno śpiewający
Kamilutek, macie już papierki?MEGI81 lubi tę wiadomość
-
Cześć Wam! Zyje i wszystko ok:) ostatnio jakos tak niby mam wolne ale ogolny brak czasu a z reguly nadrabialam was w pracy zatrzymałam sie na aferze fejsbukowej, mam nadzieję ze u wszystkich wszystko ok
U mnie 11!!kg na plusie
Ale co tam zjadlan dzis platki, 5 pączków (jeszcze jednego zjem na bank bo pyszne) obiad 4 krowki i jakieś 10 faworkow:-D
Obca w moim brzuchu wieczorami niezle harcuje:) i tez mam takie szybkie drgania na powierzchni i nie wiem o co.cho
Jedyne co mnie martwi to to ze brzuch sie spina nawet10-15 razy dziennie, chyba szybciej sie przejde do lekarza, ostatnio szyjka byla3.3:/
sylwucha89, Mabelle, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
U diabetologa ok, u gina tez. Maks spory chłopak plus minus 1800g. Szyjka trzyma, blizna dobra. Jedynie przyplątała się drobna infekcja ale globulka powinna załatwić sprawę. Poza tym obżarłam sie pączkami, pal licho cukier. Dobre samopoczucie ważniejsze raz mogę pofolgować
jeśli chodzi o spanie to ja caly czas śpię na prawym boku bo tak mi wygodnie. Z Paulina też tak spalam
misia o Tosce można pisać, ja nie byłam w środku afery ale po co wspominac? Będzie chciała sama się odezwie a wywoływanie jej i pisanie o niej jej nie odpowiadało. Mam nadzieję tylko że z Alankiem wszystko ok i po prostu nie ma czasu na uzupełnienie pamiętnika.
Kartoka ja na początku mam zmair karmić na rogalu do spania a potem całkiem bezBreezee, gaja_1, mon!ta^, sylwucha89, Mabelle, Kamilutek, Kleopatra, Misia 69, Camilia, Maniuś, Arwi, Madu1611, MEGI81, GoNia1979, aneta.be, ag194, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Ja dziś pochłonęłam 1 normalnego paczką + ok.7szt.mini paczusiów. Tylko te mini paczki to takie pyszne , domowe z serkiem waniliowym bez drożdży to prawie że dietetyczne.Tak się usprawiedliwiam
Teraz przez tydzień ZERO słodyczy!!!Foremeczka, Camilia, Maniuś, MEGI81, ag194 lubią tę wiadomość
-
Zjadłam pączka, było super Ciekawe tylko ile cukier mi po nim wyskoczy
Ja też mam poduszkę z supermami, kupioną gdzieś w listopadzie i nic na szczęście mi się z nią nie dzieje. Planuje wykorzystać ją do karmienia. Mam trochę wątpliwości czy będzie wygodnie mi się tak w nią obkręcać ale gdyby coś to kupię później tego typowego rogala do karmienia.Foremeczka lubi tę wiadomość
-
Mam pączkowego dola jak tak czytam o tym ile zjadlyscie...
Kupiłam faworki zamiast wymarzonego różanego paczulka ale to nie to samo.kupiłam ted trufle - okazaly soe stare facet w warzywniaku mnie chyba oskubal (nie dal rachunku q cos za dużo wyszlo). I babka w urzędzie miasta byla wredna.. I chlop przyszedł do domu i mówi zw trzeba bylo zadac paczka jak tak bardzo miałyśmy smaka.. A teraz mi nigdzie jyz nie kupi.a jak miałam smaka na gofry to bylo ze za daleko do lidla (nie mamy auta i faktycznie by go z 30-45min nie bylo).
I noga mnie boli. I spać sie chce.
Kamilutek, tez czuje dziecko jak cos obcego w brzuchu. Jeszcze wczoraj tak mowie do mojego K. "ty, a wiesz co? Ja jestem w ciąży..". Nie dociera do mnie nadal. Mysleslismy zw starania zajmą.nam z pól roku a zaszlam w 1. Miesiącu. I tyle z mojego szalonego seksu bez zabezpieczeń mysle ze to zdziwienie minlatwo nie przejdzie.
Co do Toski - dziwna afera fejsbukowa to juz druga w której Toska brala aktywny udział (czyt. Którą rozdmuchala) - pierwsza to afera wokol WreszcieMamy. Ja sie zle czuje w towarzystwie osób, które badzo kategorycznie wszystkich oceniają ale sami boja sie oceny. Trzymam kciuki za Alana, trzymam kciuki za Ggonie ale skoro się nie udzielaja a ferment sieja to nie tesknie.Mabelle, mon!ta^, Kamilutek, Camilia, Arwi, Maniuś, MEGI81, GoNia1979, Rudzik, Hope_, aneta.be, messy99, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
Leirion wrote:Mysleslismy zw starania zajmą.nam z pól roku a zaszlam w 1. Miesiącu. I tyle z mojego szalonego seksu bez zabezpieczeń mysle ze to zdziwienie minlatwo nie przejdzie.
To tak jak u nas, ale po porodzie myślę o zamontowaniu jakiejś dobrej spiralki i.... witaj dziki seksie
aneta.be lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej. Melduje sie po wizycie. Szyjka sie troche skrocila, ale ma 3,3cm a gin twierdzi ze w 3trym juz moze sie powoli skracac. Dopoki jest powyzej 3cm to mam sie nie martwic, ale duuuzo lezec i duzoo odpoczywac a jakby sie cos dzialo to dzwonic. Mala wazy 1264g i dalej jest dziewczynką. Do tego mam anemie i zaczynamy lykac zelazo. Nastepna wizyta 15marca. Powiem Wam ze ostatnio czuje sie kipsko, brzuch boli, napina sie, ja samopoczucie mam do dupy i w ogóle...
Kamilutek, Kleopatra, Mabelle, sylwia1985, Camilia, Martchen, sylwucha89, Maniuś, MEGI81, GoNia1979, Hope_, mon!ta^, ag194, messy99, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
Strawberry juice, lubię za dobre wieści i oby złe samopoczucie szybko minęło. Zresztą, w III trymestrze mamy prawo marudzić ile nam się żywnie podoba.
Bardzo dużo nas wizytuje 15 marca
Dewa, oczywiście papierów jeszcze nie mamy. Pytam dziś Chłopa, kiedy jedziemy do Jugendamtu, to usłyszałam, że niedługo.
Musimy też dowiedzieć się, czy jak będę musiała rodzić w Pl, to czy trzeba zarejestrować dzieciaka w polskim urzędzie stanu cywilnego. Niemcy uznają tylko jedno obywatelstwo i być może, jak dzieciak będzie miał PESEL, to będzie problem.
Ja mam poduszkę z Motherhood, ale leży nieużywana przy łóżku. Mam nadzieję, że nie był to nietrafiony zakup i że jeszcze się przyda, jak nie do spania, to chociaż do karmienia.
Leirion, do mnie chyba już dotarło. Do Chłopa chyba też. On w ogóle jest zafascynowany moim brzuchem, ciągle się na niego gapi i zaczepia - nie tyle Matyldę (choć ją też), ile brzuch właśnieMEGI81 lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
monika_89 wrote:Leiron jutro będzie lepszy dzień ! a ggonia usunęła konto także tego. wykasowałam z listy. Szkoda, ze bez słów pożegnania ale ma prawo
Usunąć konto każdy ma prawo. naprawdę nie ogarniam jak można miec za zle wyciek informacji z forum gdzie jest kilkaset osób na forum gdzie w grupie jest kilkadziesiąt. I to Toski reakcja mnie dziwi, bo Ggonia słowem się nie odezwała.
Porównuje to do sytuacji Marsylii z kwietniowek. I mimo problemów jakie mieli z malutką a jakie trudności przed nimi - to widzę to pozytywne podejscie i zrozumienie w stosunku do drugiego człowieka. I jakoś nie czuje żeby ktoś sie miał obrazić ze czytam posty kwietniowek, marcowek czy czerwcowek.
Tak jak i temu ze jestem w ciąży nie mogę sie przestać dziwić to i ludzie wciąż i wciąż mnie zaskakująWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 20:22
Rudzik, MEGI81, messy99 lubią tę wiadomość
-
Mnie też ostatnoio tak naszło i pytam męża, czy może sobie wyobrazić że z takiego małego plemniczka i komórki wyrosła nam już kilogramowa córa i że niedługo się urodzi mały człowieczek Niby biologia ale jakieś to takie nieprawdopodobne
A cukier po pączku 118 Czy ja napewno mam cukrzycę?Mabelle, dewa, Kamilutek, Martchen, MEGI81, Hope_, ag194, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość