MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też dziś mam wizytę o 17:15 tylko ja jeszcze na serduszko za szybko. Ale zobaczymy czy coś tam widać może będzie już zarodek. Oby. Bo będę się stroswac niepotrzebnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 11:51
MarliOne, karola_aa lubią tę wiadomość
-
Misia 69 wrote:Witam was dziewczyny. Mam nadzieję że zagoszczą tu u was do maja jestem 5+0. Dziś idę do lekarza bo w czerwcu poronilam w 6 tygodniu. Od tygodnia jestem na luteinie. Bete zrobiłam w piątek i poniedziałek i przerasta. Trzymam za nas wszystkie kciuki i mam nadzieję ze miło spędzimy ten czas
To jestesmy w tym samym dniu
p.s suwaczek m ozesz wklieic jako podpis, u gory gdzie wiadomosci klikasz ustawienia, spolecznosc i w kolumnie podpis wklejasz link
HISTORIA KU POKRZEPIENIU SERC
Jedna z naszych forumowych kolezanek, po 2 lub 3 poronieniach znowu zaszła w ciaze, od pocatku luteina czy co tam ,pierwsza wizyta ok, bylo serducho itd, na drugiej wizycie maluszek byl o wiele za maly, nie miescil sie w normach, lekarz kazal przygotowac sie na najgorsze, ona dwa tygodnie plakala nic prawie nie jadla nie weiedzialysmy jak jej pomoc pocieszyc ja, po prostu zostalo nam sie modlic, poszla na kolejne usg a maluszek nie dosc ze byl w normie to jeszcze w gornej granicy, dzisiaj ma parę miesięcy trzeba wierzyc!Misia 69, zastrzeŻona lubią tę wiadomość
-
mnie od kawy odrzuciło, normalnie nie mogę, z córką tak nie miałam. Bulbla szalejesz z mocą kawy
Kofeina nie zazdroszczę samopoczucia to musi byc koszmar
promyczku kciuki!blubka, promyczek 39 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
promyczek 39 wrote:Espera ja mam dzis 6tydz3d .
jeszce pyatałam czy masz mdlosci i jak sie czujesz? -
Klaudia N. wrote:To jestesmy w tym samym dniu
p.s suwaczek m ozesz wklieic jako podpis, u gory gdzie wiadomosci klikasz ustawienia, spolecznosc i w kolumnie podpis wklejasz link
HISTORIA KU POKRZEPIENIU SERC
Jedna z naszych forumowych kolezanek, po 2 lub 3 poronieniach znowu zaszła w ciaze, od pocatku luteina czy co tam ,pierwsza wizyta ok, bylo serducho itd, na drugiej wizycie maluszek byl o wiele za maly, nie miescil sie w normach, lekarz kazal przygotowac sie na najgorsze, ona dwa tygodnie plakala nic prawie nie jadla nie weiedzialysmy jak jej pomoc pocieszyc ja, po prostu zostalo nam sie modlic, poszla na kolejne usg a maluszek nie dosc ze byl w normie to jeszcze w gornej granicy, dzisiaj ma parę miesięcy trzeba wierzyc!
Dziękuję. Mam nadzieję że teraz dotrwam do końca. Mam już 10 letnia corke, która marzy o rodzenstwie.
-
Qasha, jak u Ciebie? Mam nadzieję, że dziś jest lepiej.
W nocy znowu miałam problem. Było mi potwornie niedobrze, próbowałam wymiotować, ale nic z tego. Bardzo mnie bolał brzuch. Wreszcie udało mi się i zasnąć i tak spałam (z przerwą na tabletki) do 10.
Dziewczyny, zastanawiam się czy nie pójść do innego gin. tzn pójdę w sobotę do swojego, a dziś lub jutro do innego. Co sądzicie? Tylko jak mi jeden indrugi założy kartę ciąży to co wtedy? Nie wiem czy docelowo chcę chodzić do dwóch. I czy nie zaszkodzi mi usg dopochwowe co dwa dni? -
marie_marie22 wrote:Qasha, jak u Ciebie? Mam nadzieję, że dziś jest lepiej.
W nocy znowu miałam problem. Było mi potwornie niedobrze, próbowałam wymiotować, ale nic z tego. Bardzo mnie bolał brzuch. Wreszcie udało mi się i zasnąć i tak spałam (z przerwą na tabletki) do 10.
Dziewczyny, zastanawiam się czy nie pójść do innego gin. tzn pójdę w sobotę do swojego, a dziś lub jutro do innego. Co sądzicie? Tylko jak mi jeden indrugi założy kartę ciąży to co wtedy? Nie wiem czy docelowo chcę chodzić do dwóch. I czy nie zaszkodzi mi usg dopochwowe co dwa dni? -
blubka wrote:Ja na razie będę chodzić do 2 a później zdecyduje u którego zostanę i obaj mogą założyć mi kartę w niczym mi to nie będzie przeszkadzać.
Zrób tak jak dyktuje ci serce i rozum
w ogole tamten dr mi powiedział 2 tyg temu coś w stylu: proszę jeszcze nie wzbudzać w sobie uczuc macierzynskich.
Ja wiem, że to chodzi o to, że we wczesnej ciąży wszystko jest możliwe, ale jakoś zabolały mnie te słowa. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 17:53
Kleopatra, monika_89, Karotka, missdiss, Klaudia N., Misia 69, Moniqaaa, julita, ag194, sylwucha89, Camilia, promyczek 39, zastrzeŻona, Maniuś lubią tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Ktoś kiedyś powiedział że jeśli się nie ufa swojemu lekarzowi to znak że trzeba go zmienić. ja uważam że u innego lekarza warto sprawdzić 2 razy na ciążę w 12 i 20 tyg. A tak nie widzę sensu. Nie wiemy dokładnie czy częste usg pozostaje bez wpływu a jak nie daj bóg będą ci coś innego mówili to już w ogóle będziesz się stresowała.
Ale jak blubka napisała każdy robi jak chcemarie_marie22, Spirit lubią tę wiadomość
-
Kleopatra wrote:Ktoś kiedyś powiedział że jeśli się nie ufa swojemu lekarzowi to znak że trzeba go zmienić. ja uważam że u innego lekarza warto sprawdzić 2 razy na ciążę w 12 i 20 tyg. A tak nie widzę sensu. Nie wiemy dokładnie czy częste usg pozostaje bez wpływu a jak nie daj bóg będą ci coś innego mówili to już w ogóle będziesz się stresowała.
Ale jak blubka napisała każdy robi jak chce