MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Qasha ja mocno wierze w Twojego okruszka,mam nadzieje ze to krwiak i ze wszystko dobrze sie skonczy.Bardzo jestes dzielna,wysyłam wirtalnie siłe Tobie i maluszkowi :**
Gonia ja tez mam niedoczynnosc ,przed ciaza mialam tsh ok 2 teraz 2,5,mam zmienioną dawke ze 100 na 125,ale wazne dla maluszka jest tez ft4 i powinno byc jak najwyszej gornej granicy.
Kleopatra ,tez mnie pocieszylas bo jeszcze ani razu nie zwymiotowałąm,jeden dzien na razie mialam jakichs tam mdlosci ale jadłam normalnieKleopatra lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Witam was dziewczyny. Mam nadzieję że zagoszczą tu u was do maja jestem 5+0. Dziś idę do lekarza bo w czerwcu poronilam w 6 tygodniu. Od tygodnia jestem na luteinie. Bete zrobiłam w piątek i poniedziałek i przerasta. Trzymam za nas wszystkie kciuki i mam nadzieję ze miło spędzimy ten czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 10:18
promyczek 39, monika_89, sylwucha89, MarliOne, ag194 lubią tę wiadomość
-
gonia13 wrote:czy ktoras z was ma niedoczynnosci tarczycy i hashimoto? jestem ciekawa jak wam skoczylo tsh w ciazy i co powiedzial lekarz.
ja mialam przed ciaza 1,7. dwa tygodnie w ciazy (jeszcze nie widzialam) 2,00 i od razu zwiekszenie dawki jak zaraz potem zrobilam test ciazowy. teraz czuje sie jak przy dawnym wysokim tsh (bole miesni, zmeczenie-ale moze to tez ciaza?!).
pzdr i dobranoc!
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Qasha trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze Mam nadzieje że dzisiaj już lepiej się czujesz. Nawet nie wiem co powiedzieć. Wiem że Ci źle ale nie poddawaj się. Wszystko się ułoży i będzie tylko lepiej. Kochana wspieram i przesyłam całuski :*
-
blubka wrote:jeju jak mi zimno,aż mam dreszcze.Siedzę pod kocem, piję gorącą kawę a i tak mnie trzepie. Pierwszy raz spotykam się z takim objawem, zawsze ciąża i karmienie piersią to była dla mnie istna Afryka i w zimę chodziła w krótkim rękawku a teraz...
WreszcieMama jak po wizycie?
Qasha jak się czujesz?
Kofeina a Ty jak się masz?nadal słabiutko czy trochę się poprawiło?blubka lubi tę wiadomość
-
Ja wczoraj poszłam do sąsiadki na kawę i tak mnie po niej zemdliło, że szok. Co prawda od kilku dni w ogóle nie piłam i chyba już szybko po nią nie sięgnę.
Poza tym nie mam ochoty na słodycze gdzie normalnie jestem strasznym lasuchem
Okazało się, że biorę za mała dawkę euthyroxu(37,5). Teraz mam brać 5 x w tyg 50, pozostale 2 dni po 75. Za 4 tyg powtórzyć badania i do kontroli.