MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj maz mnie wlasnie dobil...
Spytalam go czy moja Grazyna teraz jakos gorzej wyglada, a on na to ze tragedii nie ma, ale chcialby troche seksu na zapas bo po porodzie to sex bedzie jak wrzucenie salami do hali sportowej (posikalam sie ze smiechu
Kamilutek, Madu1611, MEGI81, Martchen, aneta.be, Klaudia N., messy99 lubią tę wiadomość
wersja z OM
-
Teraz tylko informacyjnie, później nadrobie...
po wizycie, Zuzka waży 2kg, wody, przepływy ok. Szyjka zamknięta na 3 cm. Ułożenie już główkowe... Wizyta na początku kwietnia i dalej mam liczyć ruchy...
Zdjęć nie ma, bo zasłonila się rączkami...zastrzeŻona, Kamilutek, monika_89, Mabelle, blubka, ag194, Madu1611, WreszcieMama, Foremeczka, MEGI81, Uska, amilka87, marie_marie22, sylwucha89, Martchen, bbee, mon!ta^, Rudzik, Kleopatra, Breezee, gaja_1, Camilia, Maniuś lubią tę wiadomość
-
My też po wizycie i same dobre wieści. Alicja obróciła się główką w dół i odwinęła z pępowiny Wszystkie przepływy, wymiary, położenie różnych narządów w porządku. Malutka waży 1550 g Zdjęć niestety nadal nie da się zrobić przyzwoitych bo przytulona mocno do ściany macicy ale to najmniej ważne, najważniejsze, że dobrze się rozwija
Gratuluje pozostałym dziewczynom dobrych wieści z wizytKamilutek, monika_89, Mabelle, blubka, Madu1611, WreszcieMama, MEGI81, Uska, amilka87, Foremeczka, zastrzeŻona, marie_marie22, sylwucha89, Martchen, bezimienna, bbee, mon!ta^, Kleopatra, Breezee, Camilia, Maniuś lubią tę wiadomość
-
no wlasnie u mnie tez hashimoto bylo stwierdzone jak sie staralismy i nic...jak tylko tsh spadlo to zaszlam od razu. moja endo tez powiedziala, ze niedoczynnosc i hashimoto przeszkadzaja i tez raczej sie nie spodziewala sie, ze zajde od razu. wlasciwie dowiadujac sie o tym, ze mozemy dzialac, bo tsh ponizej 2 to bylam w pierwszych dniach ciazy
ja tez mam dobre wyniki, ale to podobno tak jest w ciazy, ze te autoimmunologiczne sie "wycofuja"....a potem sie wszystko niestety nasila
Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
blubka wrote:Gaja to nasze panienki na podobnym poziomie wagowym są super, że twoja córka odwinela się z pępowiny
Właśnie zauważyłam, że podobnie Cieszę się bo tak straszą, że przy cukrzycy mogą być duże dzieci a Ala cały czas w okolicach tego 40 centyla się utrzymuje. I mam nadzieje, że sie nie zawinie ponownie w pępowine bo to mała wiercipiętka jestWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 22:22
blubka lubi tę wiadomość
-
Gonia, mocno magiczny twór ten helios skoro na wszystko działa . Osobiście nie znam i nic o nim nie słyszałam. Biorę pregnę ale ostatnio coś nieregularnie (niedobra ja).
Monika, no tak myślałam, ze komu jak komu ale Tobie to się musi spodobać imię mojej córy. Właściwie to mężu wybrał a mi się bardzo spodobało, choć miałam swój inny typ. Muszę jednak przyznać, że jakoś tak mi ta Paulinka bardzo pasuje do brzuszka, a na drugie będzie miała Zołzunia . To za karę, że mnie tak czasami mocno kopie.
Amilka, no faktycznie Paskud z tego Twojego chłopa! Za takie "komplementy" to grozi okrutna kara, wymysl jakąś straszną żeby popamiętał .amilka87 lubi tę wiadomość
-
A ja właśnie czuję, że Mikołaj chyba się przekręcił i leży pośladkowo już był ułożony główką w dół i bardzo mnie to cieszyło, bo ja chcę koniecznie rodzić sn, a teraz, jak się rusza to wyskakują mi dwa boczki mam nadzieję, że Synuś posłucha mamy i się obróci, co potwierdzi lekarz na jutrzejszej wizycie
my chrzciny będziemy robić 16 lipca
Gratuluję udanych wizyt i dorodnych Dzieciaczków
-
Czesc Mamusie
gratuluje pieknych i duzych Dzieciaczków !
przy takich badaniach mozna zauwazyc jak duza roznica dzieli Dzieci z terminem na początek maja a jaki z tym na koniec
także chcialabym miec juz taka duza dzidzie
co do suplementacji ja biore doppelherz mama premium i mam w tym wsio. i jod i wit D (to sprawdzala endo) i kwas foliowy i dha.. cos tam jeszcze ale nie pamietam. dwie tabletki dziennie i z głowy:) ostatnio Niemąż się naśmiewał, ze ja podwojne sniadanie i kolacje jem bo do kazdego 5 tabletek
milej srody
edit. Miłego czwartku!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 06:43
-
Dzien dobry:-)
Czas sie umowic do dentysty... To juz nie jest zwykly bol zeba... Boli mnie kosc szczekowa po prawej stronie, do tego 4 i promieniuje do glowy. Spalam po 20 min i sie budzilamm jeszcze nigdy az tak mocno nie bolal mnie zab... Teraz to juz nie przelewki, mam nadzieje ze jeszcze dzis sie doatane prywatnie do dentysty.
A Wam mamusie życzę milego dnia:-) -
Ja dzisiaj jestem koszmarnie niewyspana.
Po takim intensywnym dniu jak wczoraj zwykle długo nie mogę zasnąć i choć położyłam się przed 24, to długo leżałam. Ledwo mi się udało zasnąć, wrócił Chłop i zaczął hałasować, o 3 w nocy przylazł do łóżka cały przemarznięty i oczywiście musiał się o mnie odgrzać. Zasnęłam z powrotem może o 5, a o 6 zadzwonił budzik. Jem śniadanko i spadam do roboty, miałam w planach iść też na basen, ale chyba nic z tego nie wyjdzie i pójdę po prostu do łóżka.
A o 15 mam badanie okulistyczne, na szczęście już ostatnie.
Miłego dnia i kciuki zaciśnięte za wizytujące? Kto dzisiaj podgląda malucha?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 06:48
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku!