MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
Ja się też umowilam na wizytę do stomatologa na kwiecień, na kontrolę jeszcze przed rozpakowaniem
Wczoraj wreszcie wszystko dokladnie przejrzałam z ciuszków od bratowej i zrobiłam listę braków
Ja używałam na początku sterylnych kompresow do przebywania oczu. -
Dziewczyny ja też od 4 nie śpię. Miałam jakieś głupie, koszmarne sny, że szwagierka i jej potworna córka zepsuły nam chrzciny Mikołaja ja normalnie mam już jakąś traumę przez te jej chore zachowania
Ale dzisiaj musi być dobry dzień, bo popołudniu wizyta i podglądanie MikołajaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 06:59
aneta.be lubi tę wiadomość
-
Zajrzałam do Kwietniówek i wygląda na to, że tam trzy porody w toku! Matko kochana!
Edit: a jednak "tylko" dwa. Ale i tak matko kochana!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 07:17
MEGI81, ag194, WreszcieMama lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Witajcie dziewczyny ja jakos sie trzymam w dwupaku sytuacja z D nie zaciekawa wyszlo pare rzeczy ktorych bym sie po nim nie spodziewala moje samopoczucie fatalne stres zrobil.swoje schudlam 2 kg.. boje sie strasznie.. O ciaze o malzenstwo o to jak to bedzie nie mam sil jesc cale noce nie spie tylko mysle się nakrecam jestem strzepkiem nerwow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 07:14
-
GoNia trzymam mocno kciuki żeby wszystko się ułożyło i sytuacja z Mężem wróciła do normy i żebyście byli szczęśliwi
Pamiętaj my już swój limit łez i nieszczęść wyczerpałyśmy w poprzednich związkach i teraz musi być tylko dobrze
postaraj skupić się na Waszym Synku (wiem, że to bardzo trudne) -
MEGI81 wrote:GoNia trzymam mocno kciuki żeby wszystko się ułożyło i sytuacja z Mężem wróciła do normy i żebyście byli szczęśliwi
Pamiętaj my już swój limit łez i nieszczęść wyczerpałyśmy w poprzednich związkach i teraz musi być tylko dobrze
postaraj skupić się na Waszym Synku (wiem, że to bardzo trudne)
Megi mnie sie tez wydawalo ze lzy swoje wylalam w poprzednim zwiazku..nie moge zrozumiec jednego dlaczego teraz gdy spodziewamy sie synka on mniebtak krzywdzi?? -
Hej
Gratuluję samych udanych wizyt!! Wspaniale czyta się takie wieści
Kamilutek Matylda ma śliczne usteczka!! Też weszłam na kwietniowki i przeszedł mnie dreszcz bo ja jeszcze nie mam nic gotowe.. Jak tak dalej pójdzie to większość rozpakuje się w marcu ciekawe jak to będzie u nas, ja chciałabym po 15 maja dopiero rodzić ale zobaczymy co życie przyniesie kiedy ustalasz termin cc?
Uska z bólem zęba w ciąży powinnaś bez problemu się dostać na NFZ. Współczuję bólu
Megi mocno trzymam kciuki za wizytę!!
Gonia dobrze że się odezwałaś. Szkoda tylko że w ciąży masz tyle stresu. Mam nadzieję, że Twój chłop się opamięta a Ty postaraj się mniej stresować dla synka. U mnie miodu też nie ma ale odkąd wrzuciłam na luz ja czuję się dużo lepiej i chłop też jakiś bardziej ogarnięty się zrobił. Życzę Wam powodzenia!!!
MEGI81, Kamilutek lubią tę wiadomość
-
Ellen wrote:Hej Trzymam kciuki za wizytujące,bo też jakoś zakodowałam że dziś was dużo sie wybiera pooglądać Maluszki. Czekamy na wieści,oby dobre!
Moniqua gratki z okazji domku, pochwal się co znaleźliście fajnego.
Szpitalnym dziewczynom szybkiego wyjścia, breezee a ty już coś wiesz czy was puszczą w pt? I jak odstawienie kroplówek??
Jeszcze nic nie wiem, dopiero jutro po usg. U mnie nigdy nie było żadnych objawów że szyjka się skraca, żadnych napinań itp, więc dopóki nie zrobimy usg, to nic nie będę wiedziała.
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Dwonilam do dentysty ale nie ma mojego lekarza i dopiero o 13 kazala zadzwonić. Takze czekam. Jak sie nie uda na NFZ to ide prywatnie bo dluzej nie wytrzymam...
Odkąd zyje na tym swieciez to Jescze nigdy nie doswiadczylam takiego bolu jak dzis... Cos strasznego. -
Hej!
Zaczynam dziś 33 TC! Matkobosko, kiedy to zlecialo?
Troba nieruszona, ciuchy w praniu a tu 5 tygodni do donoszonej tylko..
Tak wogole witam z drogi do Gdańska, jade z Pawłem pociągiem dziś w pracyxD
I jutro USG u doeringasylwucha89, Martchen, amilka87, Rudzik, Maniuś, monika_89 lubią tę wiadomość
-
GONIA, trzymam za was kciuki...moze jak sie dziecko urodzi i je zobaczy to wtedy zrozumie? wiem, ze latwo jest pisac, mysl o dziecku i sie nie stresuj....moze masz bliska osobe ktora cie podniesie na duchy niewazne co sie dzieje!?
co do tych homeopatycznych to to jest taki kuferek w ktorym sa te srodki. dlatego jest to jest na wszystko ale nie jedna butelka oczywiscie.
ja tez mam niepoprane, torba niespakowana...ech...a zaraz gosci mamy na weekend, ja do pracy dzis i wroce kolo 20-tej.
ale te tygodnie teraz leca...
trzymam kciuki za wizyty!!Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
Uska wrote:Dwonilam do dentysty ale nie ma mojego lekarza i dopiero o 13 kazala zadzwonić. Takze czekam. Jak sie nie uda na NFZ to ide prywatnie bo dluzej nie wytrzymam...
Odkąd zyje na tym swieciez to Jescze nigdy nie doswiadczylam takiego bolu jak dzis... Cos strasznego. -
Gonia mam nadzieje, ze ułoży Wam się w związku. Każdy związek w swoim czasie może przejść kryzys,ważne by przezwyciężyć trudności. Porozmawiaj z mężem, może on ma jakieś dodatkowe problemy może w ten sposób odreagował stres, nie wiem..trzymamy kciuki za pomyślne rozwiązanie sprawy
-
Gonia trzymamy tu wszystkie kciuki za Ciebie... Faceci często nie myślą i przez to robią różne głupie rzeczy, taka już ich natura, a my musimy to znosić... Mam nadzieję, że wszystko się ułoży u Ciebie dobrze, ściskam mocno.
Brezze my tu wszystkie o Tobie myślimy i trzymamy kciuki za Twoje wyjście na weekend. Daj znać po USG.
Kamilutek, Uska - współczuje takiej ciężkiej nocy.
Ja też niespakowana, ciuszki niewyprane - myślę to zrobić do końca marca, ale jakoś zebrać się nie mogę. Na weekend przyjeżdża siostra z dwójką szkrabów (5 latek i 3 latka i czuje że będę wykończona.
P.S. Mój bejbuś w końcu przekręcił się główkowo i waży 1476g (30+5tc). Następna wizyta 27.03.2017 - teraz już co dwa tygodnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 09:43
ag194, WreszcieMama, Kleopatra, Martchen, Breezee, MEGI81, bbee, Madu1611, Mabelle, sylwucha89, Kamilutek, Camilia, Maniuś, Uska, blubka, Foremeczka, marie_marie22, zastrzeŻona, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
Gonia trzymaj się. Oby się ułożyło.
Gratuluję wizyt i dużych maluszków mnie też martwią te kwietniowki bo dopiero w kwietniu chce prać, prasowac itp. Jeszcze nawet nie wiem co mam ;p
Nie wyspałam się i głowa mi pęka. Obudziłam się o 4.30 i zasnąć nie mogłam. A dziś długi dzień bo starszy ma zajęcia do 18.15 -
a ja mam dziś nerwy na łóżeczko a raczej na firmę od której je kupiłam... porażka jakaś. obecnie mam materac nie wiem co z samym łóżeczkiem.. a oni co chwile wersje w mailu zmieniaja..
dla odprężenia siedzie na allie. jeszcze nie dotarło do mnie 1 zamowienie a robie kolejne polo co 5 opasek za zawrotne 7 zł zaraz zamówie zabawke sensoryczna i cholera nie wiem jak to sie nazywa.. taka zawieszke na fotelik dla dziecka..
zapisałąm sie do grupy fb- alliecprex dla dziecie czy jakos tak i stamtad sciagam -
Gonia1979, bardzo mi przykro, że coś się dzieje nie tak w Twoim małżeństwie... Mam nadzieję, że są to problemy do przeskoczenia. U nas też bywało czasami nie za różowo, trzeba było tylko sobie odpowiedzieć na pytanie, czy są to problemy do przeskoczenia, a też chłop nawalił, ba, nawet parę razy. Ciężko się z tym pogodzić, ale nie ma ideałów. W większości związków niestety są takie problemy, czasem wcześniej, czasem po latach... Ale głowa do góry
Cieszę się dziewczyny z udanych wizyt Zazdraszczam Wam aktywnym życiowo i seksualnie. Mnie już nosi z obu powodów.
gonia13, lekarza pogięło. Rozumiem wszystko, ale jeśli kobieta w ciąży już sama mówi, że nie daje rady...
Uska, pewna jesteś, że to ząb? Mnie pół szczęki bolało od dziąseł ostatnio.
Breezee, trzymam kciuki za Ciebie, jesteś dzielna!
U nas dziś 33 tc w zasadzie to we wtorki powinnam świętować, ale belly mi pokazuje dwie różne daty. Już się przyzwyczaiłam do czwartków .)
i foto, wyglądam jak słoń w tych dresach...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 16:46
Breezee, amilka87, MEGI81, Martchen, ag194, WreszcieMama, aneta.be, Kleopatra, Madu1611, Mabelle, Kamilutek, sylwucha89, Camilia, Rudzik, Maniuś, Uska, marie_marie22, monika_89, zastrzeŻona, mon!ta^, Hope_ lubią tę wiadomość
-
My sie witamy w 32 tygodniu
Zaczynaja sie sny hihi, dzisiaj mi sie snilo ze urodzilam i wracam do domu a tam jeszcze nie wszystko gotowe, ale moj noworodek powiedzial zebym wlaczyla muzyke bo bardzo lubi taka karnawalowa sambe i wtedy moge wszystko zrobic do konca a on sobie poslucha i poczeka. Jak myslicie zakrawa juz na psychiatryk?
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Tez patrzylam na kwietniowki i troche mnie to przeraza ze my nastepne, za miesiac bedziemy my sie rozpakowywac powoli aaaa....!!!!!
Wiecie co u Toski i Alanka? ostatnio o nich myslalam czy u nich okMEGI81, WreszcieMama, bbee, aneta.be, Kamilutek, Leirion, sylwucha89, Camilia, ag194, Maniuś, marie_marie22, zastrzeŻona lubią tę wiadomość
wersja z OM