MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale ze mnie cipcia...wstawiłam godzinę temu ciasto do piekarnika, obieg góra dół i zastanawiam się, czemu światełko tak dziwnie świeci i góra nie jest jeszcze przyrumieniona. Geniusz zostawił w piekarniku inna blaszkę na samej górze, a jakże. Brawo Kalafiorku, brawo.
MEGI81 lubi tę wiadomość
-
DEWA u mnie bedzie maz robil do czego przydac sie moze, zakladanie skarpetek i mycie stopek tez nalezy do jego zadan bo mi ciezko tam dojsc, czuje sie jak hipopotam.
U nas Mateuszek totalnie hiperaktywne dziecko, ja to tez nie czuje juz jak pukanie tylko jakby sie przeciagal, wtedy potrafi mnie zgiac na jeden bok, albo potrafie az podskoczyc, a wczoraj wskoczylismy z mezem razem do wanny i ogolnie jak sie lekko polozylam to taka kula sie pojawila na brzuchu i przesunela do gory sie tak z tego usmialismy obydwoje, nie wiem co to za czesc ciala byla ale fajnie wygladaloMEGI81 lubi tę wiadomość
wersja z OM
-
Amilka, pewnie Mateuszek dupkę wypiął xD Oooooo, już ja widzę siebie i Chłopa, razem, w naszej nowej wannie. Jak nic byśmy się zaklinowali i zamiast miłej kąpieli i mycia stópek byłby Greenpeace, pierwsze strony gazet i podśmiechujki straży pożarnej xD
MEGI81, Martchen, Kleopatra, Camilia lubią tę wiadomość
-
Przez mój brzuch takie fale z lewej do prawej się sprzewalają, jakby dziecię się obracało wokół własnej osi. Śmiesznie to wygląda i czasem rzeczywiście jest bolesne, aż zdarza mi się podskoczyć na kanapie.
Dewa, spójrz z tej strony - przynajmniej Ci się wierzch ciasta nie spiekł
Weszłam na wagę i w ciągu tygodnia schudłam 200 gramów! Jestem w szoku, bo ostatnio tyłam równy kilogram na tydzień. Mogę dalej opychać się ciastamidewa, MEGI81, monika_89 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Czytam sobie dla rozrywki komentarze pod artykułem na portalu wyborczej o akcji Rossmana obsługiwania kobiet w ciąży bez kolejki. Przednia rozywka. I jaka pouczająca!
A więc, moje kochane cieżarówki, oto opinie o nas:
"Otworzyć brzuchatym specjalne sklepy i niech zejdą nowoczesnym ludziom, singlom oraz mającym pojęcie o zabezpieczeniach - z oczu. Brzuchate i dzieciate to w 95% patologia żądna socjału a uznanie o ich dokonań niech nie liczą na forach tylko won do mamuśki na wieś na niedzielny obiad tam was pochwalą jakie piękne życie prowadzicie."
"Baby w ciąży są tragiczne. Już od zapłodnienia idą na L4 bo nie chce im się pracować. Wszedzie się pchają bez kolejki, nawet przed starsze schorowane osoby. Przede wszystkim powinno się z nimi zrobić porządek w pierwszej kolejności.
.Ciąża to nie choroba...Sorryyy..."
"Ziemia jest przeludniona , jest co najmniej 1 mld. ludzi za dużo a te się jeszcze rozmnażają dla 500 zł."
Hej Dziewczyny poddaje się z nadrabianiem bardzo chciałam przeczytać co się działo u Was w tym czasie ale nie dam rady, przez to ciągle jestem z tyłu i to tak bez sensu dlatego od dziś już czytam tylko nowe posty i jestem z Wami :*
strawberry_juice, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
Uszczesliwiona wrote:Hej Dziewczyny poddaje się z nadrabianiem bardzo chciałam przeczytać co się działo u Was w tym czasie ale nie dam rady, przez to ciągle jestem z tyłu i to tak bez sensu dlatego od dziś już czytam tylko nowe posty i jestem z Wami :*
-
Kamilutek, masakra z tymi komentarzami... Wstyd, że ludzie taki poziom mają. Zero szacunku do siebie nawzajem. Takie mamy egoistyczne społeczeństwo. Od tego prawie wszystkie problemy życia codziennego się zaczynają, że każdy myśli o sobie a drugiego traktuje z góry.
Dewa, jak ciasto? Dopiekłaś?
U mnie taki marazm, że masakra. Ciężko mi pozytywów czegokolwiek szukać. Mimo, że mniej mi się brzuch napina, więc się trochę po domu więcej poruszam.. Byłam na badaniu krwi i pielęgniarka po samym kolorze krwi mówi, że anemia... Faktycznie ciągle mi słabo. Więc już widać, że mąż rady nie daje mnie odpowiednio wyżywić czasu nie ma na nic, a jeszcze teraz go samochód pochłonął, a mnie zaraz coś trafi. W okropnym nastroju jestem. -
Dokladnie, miłość do bliźniego aż się uszami z niektórych ludzi wylewa
Strasznie mnie to wczoraj zdumiało.
Bbee, a są szanse, że pozwolą Ci całkiem wstać? Wyobrażam sobie, jak bardzo takie unieruchomienie musi być obciążające dla psychiki.
U mnie rozpacz bo mleko wyszło i nie mam jak wypić zwyczajowego kubka kawy.
Dzień dobry
Dziewczyny mój chłop wrócił z pępkowego o godzinie 00:40 oczywiście był w stanie wskazującym, bo czułam , ale poza tym był całkiem ok i wszedł do domu tak cicho, że dopiero po chwili ja się obudziłam porozmawialiśmy z godzinę, zdał mi relację jak było, zrobił mi herbatę i przyniósł do łóżka, a później wykąpał się i poszedł spać. Cieszę się, że chłopaki miło spędzili wieczór, żaden z nich nie był bardzo pijany i tatuś zachwycony swoimi prezentami i prezentami dla Jasia.
Jednak są na świecie jeszcze idealni mężczyźni i ja trafiłam na jednego z nich a w domu będę niedługo miała aż trzech takich - Mąż, Kacper i Mikołaj
Dewa Ty masz kolejny ideał i pewnie jeszcze kilka takich egzemplarzy trafiło się innym Dziewczynom z naszego forumWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 08:16
bbee, Leirion, amilka87, WreszcieMama, monika_89, zastrzeŻona, marie_marie22, Breezee lubią tę wiadomość
-
Jeśli się szyjka skraca to na pewno przed Wielkanocą nie wstanę. Na razie leżałam ze względu na napinania i twardnienia, a to wiadomo lekarz mi tego nie skontroluje... Więc pewnie tak czy siak wstanę za niecały miesiąc, potem przez tydzień przynajmniej będę się oszczędzać. Oj psychika nie jest w najlepszym stanie
-
Ahahahaha, tyle śmiechu na dzień dobry!!!
Kamilutek, wypraszam sobie! Ja się nie rozmnażam dla 500+! Ja się czaję na Kindergeld, ha! A będzie ze 180 ojro!!!! Akurat na pieluszki I muszę zmienić taktykę z tymi zakupami, w piątek przepuściłam w kolejce tylko trzy osoby, bo miały znacznie mniej niż ja! A powinnam była się wpychać, damn it!
Bbee, ciasto wyszło rewelacyjnie! A Tobie Kochana by się przydało ciasto ze szpinakiem, wątróbką i buraczkami, od razu byś zapomniała o anemii! Musisz chyba suplementować się intensywniej.
Megi, to fakt. Porządne Chłopy, przynajmniej tyle!
Uwaga uwaga, śniło mi się dzisiaj, że się wielokrotnie i namiętnie całowałam ze swoim Konkubentem Obudziłam się i mówię mu, że się całowaliśmy i było baaaardzo faaaajnie, i wiem że teraz nie mam ochoty na dzikie seksy na stole, ale poza codziennymi buziakami w czoło, policzki i usteczka, moglibyśmy się znowu do siebie przysysać, nie? No! Genialny pomysł przecież!
Kochane, udanej i spokojnej niedzieli!
Uszczesliwiona, WreszcieMama, Martchen, Rudzik, sylwucha89, MEGI81, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
Hej.
U mnie kiepska noc. Młodszy od wczoraj ma temperaturę. Ok 38,5. I taki biedaczek. Dzisiaj w nocy, ok 5 zwymiotowal. Wstał o 7 i nie chce wstać z łóżka. Martwi mnie bo to do niego niepodobne. Nie chcę herbatki, kakao, nic zjeść. Pije tylko wodę.
A ja z nudów ciągle jem. Upiekłam wczoraj ciasto i sama już pół zjadłam. Starszy u dziadków, mąż śpi bo długo siedział, młodszy u góry w swoim pokoju a ja jem przed tv. Ech, muszę się ruszyć.
Nie wiem czy ktoś nie będzie musiał zostać z nim jutro w domu. -
Blubka gdzie byłam jak mnie nie było? to tak w szybkim skrócie po wyprawieniu 30-tych urodzin męża na IP bo się przeforsowalam i napinal mi się brzuch ale wszystko ok potem chora tydzień i panieński koleżanki, dalej ślub koleżanki i urodziny teściów i znowu choroba, zaczęły mi się już zajęcia więc ostatni i ten weekend szkoła a w między czasie mało udolne próby prania i przygotowywania wszystkiego i tak mi cały czas ucieka a tu już się zaczął 32tyg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 09:59
strawberry_juice lubi tę wiadomość