MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
mon!ta^ wrote:Ja przytyłam w ciąży 11 kg a po 3 tyg od porodu juz ważyłam tyle ile przed ciążą. Oczywiście jestem po cc wiec nie mogłam ćwiczyć. Teraz ważę 1kg więcej niż przed ciaza pierwsza. Mały ważył 3900g. W 30 tyg jak byłam w szpitalu to się pytali mnie lekarze i pielęgniarki czy na pewno jestem w ciąży bo brzucha zero. Tylko jakbym miała wzdęcia xD
Tylko pozazdrościć min!ta^ no i szybko zrzuciłaś. U mnie już brzuch wywaliło jakbym miała 5-cio raczki. Ludzie z pracy patrzą na mój brzuch ukradkiem, albo ja mam jakąś paranoję a wciągnąć się nie da
Miałaś jakąś dietę w tamtej ciąży?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 23:04
zastrzeŻona, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
To jest problem jak ktos ma wytyczne w pracy odnosnie stroju.pod koszula i obcislymi spodniami moze byc widac brzuszek.
Ja juz odliczam dni do wizyty wtorkowej i chce zobaczyc serduszko;)milego dniaArwi lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualnyDzień dobry:-) coraz gorzej mi wstawać z młodym o tej 7 jak tak jeszcze szaro na dworze. Trochę się boję jak to będzie z tym drugim bo mój synek mi nie pokazał ci to nie przespane noce. Od początku pięknie spał a po 2 miesiącach życia przesypial całe noce. Wyjątkiem była tylko choroba lub zeby. Marzy mi się aby i drugie było tak grzeczne i poukładane. Koleżanki córka jest tak okropna od początku że mówi że jak ktoś ją zapyta kiedy drugie to mu w pysk strzeli tak ma dość dziś początek 8 tygodnia bo 7 tygodni za nami. A drugi trymestr jest najlepszy a więc jeszcze troszkę choć ja w ogóle nie czuje ze jestem w ciąży. Z małym też tak miałam. Chyba stworzona jestem jako żywy inkubator
Mabelle, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Śniło mi się że na USG zobaczyłam dwie fasolki , marzą mi się bliźniaki
Dziś mamy 5 rocznicę ślubu nie wiem kiedy to zleciało
toska_88, nieświadoma, blubka, Arwi, marie_marie22, monika_89, sylwucha89, Mabelle, Karotka, Moniqaaa, MarliOne, Maniuś, Camilia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyggonia wrote:Cześć dziewczyny
Śniło mi się że na USG zobaczyłam dwie fasolki , marzą mi się bliźniaki
Dziś mamy 5 rocznicę ślubu nie wiem kiedy to zleciało
Gratulacje mi się marzy ślub bliźniaki? ? To życzyc Ci tych dwóch fasolek ?
ggonia lubi tę wiadomość
-
Gratulacje
Ciekawi mnie czy beda w majówkach blizniaki i czy u mnie będą heh jak to jest w sumie? Jak pojde 6t6d to jeśli byłyby dwie fasole to raczej będzie je widac? Czy moze sie któreś schowac?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2016, 07:39
toska_88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHe he blubka to teraz tylko spać chodzić nie jedna ci takiej pobudki będzie zazdrościć Klaudia raczej powinno być widać już 2 fasolki jakby miały być dwie. Ale ponoć bliźniaki co 3 pokolenie wychodzą. Ciekawe. U mnie nie ma w rodzinie wcale ale często po branży tabletek anty się zdarzają. Ja osobiście bym się zalamala przy 2 naraz.
blubka lubi tę wiadomość